Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AREA MASTERS ARE SON OF A BITCH

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 20 Haziran 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
bu topic kitlense artık ya

harbiden kitlensin artik baydi gormek[signature][hline]caddepiyasa.com
Mesaj tarihi:
Tadında bırakın be abicim[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Mesaj tarihi:
rockrepublice götürücem ben arkadaşı =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
bari garbıç a gitsin rahat rahat msj atalım varta gibi kullanalm[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Mesaj tarihi:
süper ya :lol:[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!!
:rock:beynin durana kadar kafa salla:rock:

karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki:
peki biz sizi ararız
Mesaj tarihi:
if the all girls are bitc ... we are all son of a bitc[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??

---------------------------------------
[b]BabacumMostors, 29 Haziran 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
burasi abla-erkil bir topluluk olduğundan öyledir mesela armaızda peter pan in gerçek ablası da var kendisi ömür billah 14/f/ist dir
[/b]
Mesaj tarihi:
olayın aslı
ghost1989 denilen adam
asıl nick i zeus mudur nedir
death uo diye server kuruyolar vs
paticik.com a reklamö yapıyolar
sonra az biraz kavga cıkınca
7 aralık 2003 gunu bunların actıgı threadler kitleniyor
bunun uzerine cocuk celallenip 10 aralık 2003 gunu bole sacma sapan bi topic acıyor... ondan sonra ortadan kayboluyor...

zaten 3ncu 4ncu sayfadamı ne nefr yazmıs durumu lol

ya okudum gene guldum tum gece kastım cogu sayfayı okudum lol :p

sonra gunumuze kadar bir efsane olarak hala yasıyor[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
For SEVEN

[Bu mesaj Sin tarafından 03 Temmuz 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Cumhur bak$ında ibret al$ın bare =))
Ef$aneler A$la ölmez $adece Şekil değiştirir :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
beyler bu eleman bizim mahallede oturuyor desem? ve buna uoyu ben öğrettim hatta sunucu açmayı ben öğrettim desem :D ehauehueahuea[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
Mesaj tarihi:
Ciddi olamazsın???:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...