StRoLch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ahaha i was born 89 too, he is 16 years old. -- rofl ne demek la :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 yeter artık uplamayın şunu yahu:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: BonePART, 10 Aralık 2003 16:25 tarihinde demiş ki: bu arda veletmiş la urasmayın 89 lu kac yasında oluyo 13 mu said: said: StRoLch, 20 Ocak 2005 17:49 tarihinde demiş ki: ahaha i was born 89 too, he is 16 years old. Adam efsane oldu yasinin onem' ne bak hangi baslik bu kadar dayaniyo[signature][hline]Murtaza, 19 Ocak 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mayfer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 topik 2003'te açılmış. 14 yaşındaymış arkadaş açtığında. büyüdü artık unutmuştur bile bunu. bi görse şu topiği psikolojisi bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRoLch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: mayfer, 20 Ocak 2005 22:50 tarihinde demiş ki: topik 2003'te açılmış. 14 yaşındaymış arkadaş açtığında. büyüdü artık unutmuştur bile bunu. bi görse şu topiği psikolojisi bozulur. bozulsun yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… prozzak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 auhauhahu[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kate Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Alexi_Septimus, 10 Aralık 2003 22:19 tarihinde demiş ki: Ayrıca senin fikirini çürütmek pek kolay... Düşündürmüyor değil yani. Tamam şimdi Area Master derken Moderatorleri ve Adminleri kastettin herhalde? 40 kadar yetkili var.Alan yetkilileri ve Adminler ile beraber. Şimdi senin kurduğun cümleye göre alan yetkilileri ("area masters are son of a bitch") aynı hayat kadının çocukları. Şimdi yaşlarının birbirine yakınlığını geçtim. Bir kadın 40 çocuk doğuramaz efendim.Ömür yetmez. 17 yaşında ilk çocuğunu yaptı diyelim menopoz'a kadar 30 tane bile yapamaz. Mantıklı konuşunuz... Kınadım... PS : Can sıkıntısı nelere sebep oluyor görüyorsunuz.Gidip yatsam iyi olacak.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. eminmisin???? hepsi aynı kadının cocukları???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SFX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: mayfer, 20 Ocak 2005 22:50 tarihinde demiş ki: topik 2003'te açılmış. 14 yaşındaymış arkadaş açtığında. büyüdü artık unutmuştur bile bunu. bi görse şu topiği psikolojisi bozulur. hehe;adam ünlü oldu ya... :)[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Kral belli 2. kim 2.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zagg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Kim up'ladı bu topici :lol:[signature][hline]Ölen her mahsum çocuk içinse kına yakın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 periyodik olarak kesin biri çıkartıyor zaten yukarı haftada bir. :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Güzel konu da ondan =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SFX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eet güzel konu hehe... İnsanın neşesini getirio lol[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Kral belli 2. kim 2.? Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… robinson Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ohh bak bak gül walla. Gördükçe bir fena gülüyorum yahu[signature][hline]Sylverton Ailesi [KOC]RobiN Sylverton=o=[MoD]Denias Sylverton Eros Sylverton : Gm of Animal Tamers Guild Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… lizardking Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. ve paticikte tabuları yıkan efsan post 10. [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRoLch Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 up mania post. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diablo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 aha son msg atan ghost89 die gozukuo du bende[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 29 Ocak 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PiNg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hatırladıkca guluyom ya havle[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bu basliga mesaj atmassam olmaz efsaneden nasibimi almam lazim ;)[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 İçim geçti ama bu konuyu görmekten yeter artık :) Atın garbage bölümüne, orada millet istediği kadar uplasın. Nedir yani illaki açık görüşlü insanlar olduğumuzu belirtmek için sürekli göz önünde mi tutacaz bu konuyu :lol:[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 31 Ocak 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 tam da son mesajı atan kendercik görünce diyecektim bari sen yapma diye ama allahtan benim gibi düşünene bir mesaj atmışsın :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Saeros, 28 Ocak 2005 20:35 tarihinde demiş ki: periyodik olarak kesin biri çıkartıyor zaten yukarı haftada bir. :) :D[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… FBarish Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 süper bişi bi ya :) acep tekrar böyleleri gelirler mi ? :D[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!! ---------------- ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve.. www.forumkahvesi.com www.forumkahvesi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 geldi biri yine konu disina[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Nae Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 efsanenin icinde yer almak istiom bende :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mxzr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ee uplamayin bunu ya silin abi yeter sIkIldim bunu gormekten pff[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Sonraki 14.sayfa (Toplam 40 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 topik 2003'te açılmış. 14 yaşındaymış arkadaş açtığında. büyüdü artık unutmuştur bile bunu. bi görse şu topiği psikolojisi bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: mayfer, 20 Ocak 2005 22:50 tarihinde demiş ki: topik 2003'te açılmış. 14 yaşındaymış arkadaş açtığında. büyüdü artık unutmuştur bile bunu. bi görse şu topiği psikolojisi bozulur. bozulsun yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 auhauhahu[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kate Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Alexi_Septimus, 10 Aralık 2003 22:19 tarihinde demiş ki: Ayrıca senin fikirini çürütmek pek kolay... Düşündürmüyor değil yani. Tamam şimdi Area Master derken Moderatorleri ve Adminleri kastettin herhalde? 40 kadar yetkili var.Alan yetkilileri ve Adminler ile beraber. Şimdi senin kurduğun cümleye göre alan yetkilileri ("area masters are son of a bitch") aynı hayat kadının çocukları. Şimdi yaşlarının birbirine yakınlığını geçtim. Bir kadın 40 çocuk doğuramaz efendim.Ömür yetmez. 17 yaşında ilk çocuğunu yaptı diyelim menopoz'a kadar 30 tane bile yapamaz. Mantıklı konuşunuz... Kınadım... PS : Can sıkıntısı nelere sebep oluyor görüyorsunuz.Gidip yatsam iyi olacak.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. eminmisin???? hepsi aynı kadının cocukları???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SFX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: mayfer, 20 Ocak 2005 22:50 tarihinde demiş ki: topik 2003'te açılmış. 14 yaşındaymış arkadaş açtığında. büyüdü artık unutmuştur bile bunu. bi görse şu topiği psikolojisi bozulur. hehe;adam ünlü oldu ya... :)[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Kral belli 2. kim 2.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Kim up'ladı bu topici :lol:[signature][hline]Ölen her mahsum çocuk içinse kına yakın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 periyodik olarak kesin biri çıkartıyor zaten yukarı haftada bir. :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Güzel konu da ondan =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SFX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eet güzel konu hehe... İnsanın neşesini getirio lol[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Kral belli 2. kim 2.? Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ohh bak bak gül walla. Gördükçe bir fena gülüyorum yahu[signature][hline]Sylverton Ailesi [KOC]RobiN Sylverton=o=[MoD]Denias Sylverton Eros Sylverton : Gm of Animal Tamers Guild Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. ve paticikte tabuları yıkan efsan post 10. [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 up mania post. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 aha son msg atan ghost89 die gozukuo du bende[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 29 Ocak 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hatırladıkca guluyom ya havle[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bu basliga mesaj atmassam olmaz efsaneden nasibimi almam lazim ;)[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 İçim geçti ama bu konuyu görmekten yeter artık :) Atın garbage bölümüne, orada millet istediği kadar uplasın. Nedir yani illaki açık görüşlü insanlar olduğumuzu belirtmek için sürekli göz önünde mi tutacaz bu konuyu :lol:[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 31 Ocak 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 tam da son mesajı atan kendercik görünce diyecektim bari sen yapma diye ama allahtan benim gibi düşünene bir mesaj atmışsın :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Saeros, 28 Ocak 2005 20:35 tarihinde demiş ki: periyodik olarak kesin biri çıkartıyor zaten yukarı haftada bir. :) :D[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 süper bişi bi ya :) acep tekrar böyleleri gelirler mi ? :D[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!! ---------------- ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve.. www.forumkahvesi.com www.forumkahvesi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 geldi biri yine konu disina[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 efsanenin icinde yer almak istiom bende :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ee uplamayin bunu ya silin abi yeter sIkIldim bunu gormekten pff[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar