deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 butur organizasyonların kampayaların yapılması cok ıyı gercekden benim gibi 1 ton kiside taktir etmisdir fakat icenler bilirki bu memelet cat diye bırakılamıyor en ıyısı hıc baslamamak yada baslayıpda bırakmamak aslında en güzeli içmek :P[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Evet sigara içiyorum, bu konuyu okurken dahi içiyordum. İlk mesajdan son mesaja kadar okuma gafletinde bulundum, topu topu 3-5 adam akıllı cevap var. Sigarayı bırakmanın en etkili ve kesin çözümü HİÇ başlamamaktır. Ne yazık ki bir mesajda arkadaşımızın yazdığı gibi etkleri öyle çabuk silinmiyor. Ciğerlerde biriken katran yıllarca kalıyor. Bir nefes sigara ile ciğerleriniz yarım saat felç oluyor. Saatte bir sigara yakan kişi yarım saat ciğerleri felçli dolaşıyor, yarım saate yakan birisi ise doğru düzgün nefes bile alamıyor. Sigara ciddi bir bağımlılıktır, öyle ha deyince bırakılmıyor. benim denediğim birden bırakma idi ve 3 sene sigara içmedim hiç ama öyle anlar geliyor ki sigarayı bıraktığınızı unutup yakıyorsunuz bir tane ve hop en başa dönüyorsunuz. Etrafınızda sigara içenler var diye sizinde içmenize gerek yok. Bu yapıp yapabileceğiniz en büyük aptallık olur. Sigarasız ve sağlıklı günler hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: MyDyingBride, 23 Aralık 2005 07:15 tarihinde demiş ki: @green_martian; sigara icenlere istedigin kadar alcak gorursun ama senin gibi irkci davranmiorlar en azindan =).at gozlugunu cikaralim bi daha oku yazdigimi istihza diye guzel bi kelime vardir turkcede[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 İçindeki maddeler Neden olduğu hastalıklar Bırakma yolları Son sigaranızdan.. İstatislikler[signature][hline][ quote ]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 @green_martian; istihza nin anlamini bilmiorum ve bakmadimda.. ama sigara icenlere hayvan muamelesi yapin dersen sana ben faşist derim uzgunum..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bırakmaya aşırı şekilde ihtiyacım var.. Durduk yere öksürüp duruyorum.... Sırtım göğsüm ağrıyor.. Bi bırakabilsem..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: MyDyingBride, 24 Aralık 2005 21:44 tarihinde demiş ki: @green_martian; istihza nin anlamini bilmiorum ve bakmadimda.. ama sigara icenlere hayvan muamelesi yapin dersen sana ben faşist derim uzgunum.. ahhahah git sozluge bak yada yukarda yazdiklarimi tekrar oku sarcasm diyim sana ironi diyim yada igneleme diyim soyledigimin tam tersini soyledigimi iddia ediyosun desem?[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Çok ilginç bir diyalog geçmiş aranızda gerçekten, bir o kadar da komik =)[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sigara içenlere saygı göstemek için önce onların bana saygı göstermesi gerekiyor. çünkü sigara iyi birşey değil ve onu kullanarak etrafı rahatsız eden onlar sabahları otobüs beklerken sigara içenlerden nefret ediyorum sanki adamlar suratıma üflüyor ya töbe... :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Kampanyaya saygı duyuyorum. Ben sigara kullanıyorm. İçmeyenlerinde başlamamasını isterim. Ama felsefem şudurki: Oylede ölücez boylede, ecelden kaçılmaz. Rahat olun ölmden korkmayn. Uzun yaşayp bu dnyanın kahrını çekmek istemem.[signature][hline]YaptıkLarımda bide söyLedikLerimde ke$ke her zaman haksız oLan ben oLsaydım: O zaman bişeyLeri düzeLtmek için boşuna çaba sarfetmezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 severek içiyorum sıgarayı, türkiyede olduğum süre içerisinde Kırmızı Marlboro, gürcüstan'da olduğum sürede m&m ve parliament. yanında içkimi asla ihmal etmiyorum tabiki sık sık trafik kazasının içinde buluyorum kendimi, 3 hafta önce kafama silah dayandı telefonum çalındı boğuşunca silah ateş aldı o zamana kadar telefonu vermeye niyetim yoktu ama gerçek olduğunu anlayınca geri vitese taktım tabi. karşıdan karşıya geçmek için asla ışık beklemem. ava giderim, tehlikeli sporlar yaparım, emniyet kemeri takmam, steril olmayan biyerde dövme yaptırdım, tr'de yasak hollandada serbest olan maddelerin hepsini denedim (iğne dışında). ama hiç bişiyim yok allah bozmasın. siz yapmayın benim kadar şanslı olamassınız =) ama bana da karışmayın, işinize bakın :p[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Sigaraya başlamamak en iyisi. Başladıysan da yılmadan bırakmaya çalışmak. Ben kaç kere bıraktım, başladım hatırlamıyorum bile :P Ama umud ediyorum sonunda başaracağım sigarayı bırakmayı ya da bu meret beni hayattan erken emekli edecek.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 anlamadığım 1 şey var;neden sigara içen kendini havalı,güçlü kısaca adam gibi sayar ki?adam değiller elbette demiyorum ama sırf sigara içtikleri için mutlu olanlar var.komik bence...[signature][hline]aLL oF tHi§ HaTe AnD aLL oF tHi§ pAiN , i'LL ßuRn iT aLL DoWn , a§ mY aNgEr rEigNs , TiL EvErYtHiNg ßuRn§... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çokk iii bi yazı harbiden sigaranın insana verdiği zarar büüük içmeyin içtirtmeyin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackdevil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 walla bende tiskinerek içiorum ama alışmışım artık napalım bırakmanın yollarını arıcaz[signature][hline]ölüm sıcak karşılıyor beni!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 paramın yetebildiği en ucuz fahişe olarak nitelendirmişimdir her zaman sigarayı. Aslında hiçte zevk alarak içmiyorum ama içmediğim zamanlarda çok fazla asabi bir kişiliğe bürünüyorum. Bırakamamın tek sebebide bu asabiliğimden korkmam. Çünkü elime ne geçerse kırıyor parçalıyorum. Çok kez denedim bırakmayı ama olmadı. Sonundada vazgeçtim. Aslında bırakmak sağlığım içinde iyi olacak ama netice hep böyle 0'a 0 elde var 0[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Hacettepe dahiliye servisinde servisinde görmüş olduğum bir hasta... Sigara nedeniyle akciğer kanseri olmuş, omurgaya yayılım nedeniyle belden aşağısı tutmuyordu. Ağrıdan kıvranıyordu. Verilen morfine rağmen ağrıları geçmiyodu. Uzun süre yatmaktan dolayı dekübit ülser denen yatak yarası olmuştu. Pansumanı sırasında benim gördüğümü siz görseydiniz... Eminim birçok sigara içen eline alırken o sigarayı birkez daha düşünürdü. Kalça kemiğine kadar açılmıştı yarası. Yataktan kalkamadığı için tüm ihtiyaçlarını karısı karşılamaya çalışıyordu. Sigara içen bir kişi için en üzücü durumlardan birisi de bu bence. Kendilerine içmemeleri için adete yalvaran sevdiklerine rağmen içmeye devam ettiklerinde ve bu hastanın durumuna geldiklerinde sevdiklerinin kendilerine yardım etmeleri. Böyle bir eziyeti ben çekmek istemezdim şahsen. En kötüsü de sigaranın insanları bu kadar köle etmesi kendine. Bu hasta o durumuna rağmen 1 ay öncesine kadar sigara içmeye devam ediyormuş. Kendinizi düşünmüyorsanız sizi sevenleri düşünün. Bırakamıyorsanız bile en azından kapalı alanlarda özellikle de çocukların yanında içmemeye dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bi topic le yardım ediyim bn... ???[signature][hline]sörvürlerden dene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Xaenin, 07 Aralık 2005 22:06 tarihinde demiş ki: İçiyorum , seviyorum sadece bağımlısı olduğum için . Bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum . Bir de aradan bazı zıpçıktılar fırlıyor ya İÇMİYORUM İÇENİ DE SEVMEORUM !!111!! Onları böyle alıp kafalarına ağızlarına alıştırma yapmak istiyorum . Böyle bir şey sunmanız güzel tabi ona bir lafım yok , insanları bilinçlendirmek hoş bir davranış . Ben sadece yukarda bahsi geçen lafı eden insanları sevmediğimi sevmeyeceğimi ve çocuksuz kalmalarını dilediğimi belirtmek istiyorum . Yani bunu diyen insanlara neden kızıyorsun bir onlara kızmaya hakkın varmış gibi. Bir kere sigara icenler yok bırakması zormuş zartmış zurtmuş gibi şeyler söylemesin. Zor olabilir bilmiyorum, hayatımın sonuna kadar bilmek de istemiyorum. Atatürk bile dememiş mi: "Gencler! İzimde yorrulmadan yürüyeceğinizi söylüyorsunuz. Bu yanlış, elbet yorulacaksınız ama yorulsanız bile yürümeye devam edeceksiniz. Önemli olan budur." diye. Ayrıca ilkokulda bile öğrenmişsinizdir özgürlüğün tanımını; "Özgürlük başkasının özgürlüğünü kısıtlayana kada özgürlüktür.". Sigara icenlerin; ki genelde dışarıda icenlerin temiz hava almak isteyenlerin özgürlüğünü kısıtlaması yasak. AİHM'ne bile gidilebilir. Bu yüzden her yerde yasaklansın sigara. Dertli misin? O zaman evinde ic ya da sadece sigara icmek icin yerler acılsın oraya gitsin insanlar.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Öncelikle tek tek bütün msgları okumadım direk kendi görüşümü yazıorum. 25 yaşından önce bırakırsan, ciğerler kendini yeniliyo diye biliyorum, tek güvendiğim bu ve içiyorum 23-24 gibi bırakırım(yaş20).Ayrıca ztn korkmuyorum ilerde yok kansermiş fln. Artık tıp nası ilerliyo farkedemiyosunuz bile. Önümüzdeki 20 sene içinde kanseri bırakın hastalık kalmicak bence(ülkeler politikalarını böyle sürdürürse bilemicem), neyse konuyu saptırmayalım ben tıpa güveniyorum ve içiyorum.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 tipa guvende, olumun seni nerde ve ne zaman bulacagi hic bir zaman belli olmaz.. yani birakmak lazim elbette ama suan pek ugrasmiorum kisacasi..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 lolipop yakışmıyo benim azıma :D[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 içmiorummm artıkkkkkk[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 İçiyorum mesudum. İstatistiklerle kandıramazsınız. Bu kadar kişisel bir mevzu niye bu kadar deşiliyor anlamıyorum. Ayrıca, belki bir araştırma yapılmamıştır ama ben belediye otobüslerinin çevresinden geçerken veya herhangi bir yolun kenarında yürürken sigaradan çok daha fazla dumana maruz kaldığımı düşünüyorum. Elbette bir ölçümü yapılmamış olduğu için bilemem, zaten bilim herşeyi aşmış yarmış bir olay değil mi..[signature][hline]you knew you had a heart made of stone. you should've let me know. you could've let me know. .. all these other flaws will lead to mine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 mevsunun kişiselliği şuraya kadar: sigara içerken etrafınızdakileri de duman ile boğduğunuzu düşünmemek. Tabir ağır kaçacak ama biraz kalaslık oluyor. mesela vapurda sigarasının külü rüzgarda üzerime geliyor diye bir kadını denize atıyordum. sigaranın sağlığa bir de böyle bir zararı var.[signature][hline]For all your anime needs: Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar