sostizm Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 * Beraber olduğum kadın sayısı artık 2 basamaklı değil. * Şairin yolun yarısı dediği çizgiyi geçeli oluyor epey * Şu an kafam iyi ve CANIM ACIYOR * Yaşadığım iluzyonmuş HEPSİ YALANMIŞ * Uçuyor sandım, ipleri varmış * evet. canım acıyor * Nefret değil - ziyan/israf. hissettiğim budur. bu forumu okuyanların pek çoğunun yarı yaşımda olduğunu biliyorum. Sarhoşum ve tükenmek istiyorum.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben sarhoş deilim ama bn de tükenmek istiorm...ya da hiç bi şey hatırlamak istemiorm.[signature][hline]la la la lay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 geçmiş olsun ozaman nedıyelım bazı hastalıklardan zordur hayalkırıklıkları bas edersın inş..[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Fazla dağıtmada kendini.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 boş kafa mezara[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 "aşkın açamadığı kapı, kanatlanıp uçamadığı yer mi var? kalbimi seve seve sana veririm bi kere de senin için ölsün yarrRr!" allahım bu ben miyim, bu şarkıyı aldım, dinliorm, içimden saçma sapan şeller geçio...istemiorm ya...istemiorm, hiç bi şy! bunun adı ne, bu ölümcül durumun!? bndn beter misin arkadaşım...[signature][hline]la la la lay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Amca demen lazım!!![signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ...misin amca?[signature][hline]la la la lay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 amca koptu galıba[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 o bndn beter...[signature][hline]la la la lay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 olmayın ya beter meter hayat kısa bosweerrr[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bak ben tükendim ne deişti hiç kocaman bir hiç[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Dayı bi yüzünü yıka rahatla..[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yaşım 20 ama bu seneki odedğim borç öğk valla. boşver abicim üzülme senden kötüleri olduğunu düşünerek, senden iyileri örnek alarak yaşamaya çalışıcan[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: sostizm, 03 Ocak 2006 23:17 tarihinde demiş ki: * Beraber olduğum kadın sayısı artık 2 basamaklı değil. hocam capkinsiniz :P[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 "artık" iki basamaklı olmadığını böyle kesince dile getirmek için saymış olmak lazım, her seferinde duvara tik atma yöntemi var galiba ;)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: MaUWw, 03 Ocak 2006 23:18 tarihinde demiş ki: ben sarhoş deilim ama bn de tükenmek istiorm...ya da hiç bi şey hatırlamak istemiorm. [signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 çapkınlıgın ilginç sonumudur bu acaba?[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar