Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kokoreç yenecek düzgün biryer var mı? ( Anadolu yakası, İstanbul )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
üsküdar'daki kokoreççi benim evin sokağının başında. yani dogancılar caddesinin sahil tarafından girişinde hemen. otobus turlarının yazhanelerinin bulundugu yer.

mercan kadıköy'de. tarifi biraz zor ara sokaklara giriceksin. ben de tam olarak hatırlamıyorum ancak gidince bulabilirim :)
ama sorarsan gösterirler tabiiki. nerde sorucam diyosan hmm..cift katlı otobusler kalkıyor kartal'a onların oldugu yer. yani beşiktaş iskelesinin tam karşısı sanırım iş bankası falan var oralarda. orda bi sokaktan gir. girer girmez sor.[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II
Mesaj tarihi:
Lovolt bizi bir konuda uyarmak için mesaj atmak istemiş bu konuya ama mesaj sayısı hedesi yüzünden cevap verememiş. Bana özel mesaj ile belirtti. Ahanda.

said:
Lovolt, 04 Ocak 2006 21:13 tarihinde demiş ki:
Dün kadıköyde balıkçıların oradaki mercanda kokoreç yapan adamın parmağında yaklaşık iki santimlik derin bir yarık olduğunu ve o eliyle çıplak elle çalıştığını gördüm.
[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II
Mesaj tarihi:
said:
malik, 21 Aralık 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
bostancıda ii kokoreç yapıolar die biliorum :-)

bostancı sahilde sabit pazarın çıkışındaki güzel yapıyor. Hemen ışıkların orda tavsiye ederim.[signature][hline]Est Sularus Oth Misthas
Quis custodiet ipsos custodes ?
----------------------
uhr-miller
Mesaj tarihi:
Beylerbeyinde Yakamozda guzel endinin karsinda seyyar oluo aksamlari yine beylerbeyinde oda nefis ama pahali uskudarda kadikoy dolmuslarinin kalktigi yerde arada bi yer var orasida cok guzel
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Acıbadem caddesi üzerinde akşam saatlerinde bulabilirsiniz. Biraz kazıkçıdır ama kokoreçi de eşsizdir. Safter Köşkü denen yerin karşısındaki küçük mezarlık gibi yerin yanında duruyo şimdi.
Eskiden Acıbadem köprüsü üstünde duruyodu.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
toggie tarifi vermiş...
(umarım aynı yeri söylüyoruz, siz yinede benim tarifle bir karşılaştırın orayı)

toggie tarifi
"üsküdar'daki kokoreççi benim evin sokağının başında. yani dogancılar caddesinin sahil tarafından girişinde hemen. otobus turlarının yazhanelerinin bulundugu yer. "

apis tarifi
yada şöyle tarih edeyim, meydanda sarı dolmuşları bulun, ordan içri giren 2 ufak sokak var zaten, onlardan meydana yakın olanında. sokakta tek sıra dükkan var ve yanıda yine lokantadır. ayrıca sucuk ekmeğide tavsiyedir.

orda yedikten sonra dier yerlere bakmamakla berbar, daha önce aynı paraya yediğiniz iki gram kokoreçlere yanarsınız. buranın özelliği dier meşhur kokoreççilerimiz gibi kokoreç miktarını iki gramla sınırlamamak...
Mesaj tarihi:
valla şampiyon ve mercan tarzı yerlerde midye tava yenilir, tabii yağda bulamaç edilmiş, sacda tatları iyice birbirine girene kadar pişirilmiş domates biber bol baharat az buçuk da kokoreç yemek istiyorsan da buraları tercih edebilirsin (yaptıkları karışım, özellikle kekik ve acıyı basınca o kadar yanıltıcıdır ki sana manda sırtını aynı pişirme yöntemiyle ve aynı karışımla kokoreç diye sunabilirler.)

eğer adam gibi kokoreç yemek istiyorsan kömürde yapan birini bulacan, anadolu yakasında bilmiyorum ama nevizadenin aşağısında bir adam vardır arabalı o iyi yapar
Mesaj tarihi:
istanbul anadolu yakası için arklar sölemiş üsküdardaki yer iidir ama ben izmir bornovada yedigim kokorecin tadını baska hiç bir yerde bulamadım valla keske istte subesi olsa yazın her gece ordaydık
  • Yeni Oluştur...