Diablo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sevgilimle wining oynamışlıgım vardır :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Azınlıkta olabilrim, ya da olabiliriz.Ama ben ne kadar söylesem de her yerde çıkar o "eski köye yeni adet getirme" ciler =][signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Paticik FM Evvvet ! Post +1 daha.. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 garip olan kızların bilg. oynaması değil..Türk kızlarının bilg. oynuyor olması...[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Saeros, 03 Ocak 2006 23:18 tarihinde demiş ki: oha kızlar topic açabiliyo mu? bitmiş sanırım olay C:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kız arkadaşımla starcraft oynadık, şimdi de warcraft oynamayı öğret diyo ama yine de favori oyunu Spider Solitaire :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bayanların çoğu bilgisayardan anlamıyor ya da anlamak istemiyor...[signature][hline]impossible is ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ya niye olmasınki? Bilgisayar oynarken "y kromozomun yoksa oynuyamazsıın" demiyolar ki...Oyna istediin kadar. Tuhaf karşılanıyo, doğrudur. Millet kızlara aşırı bi önyargıyla yaklaşıyo. "Kız dediğin evde oturur ev işi yapar" gibi ilkel bi yargı hala var:D Bide kızlarda savaş içgüdüsü o kadar fazla olmadığından bu tip oyunları oynuyan kız sayısı aşırı derecede az oluyo, önyargının oluşma nedenlerinden birisi de bu... Buarada oyunlarda kız olduğunu çaktırmazsan senin için daha rahat olur:D Yani millet direkt olarak çullanır filan, PvP de kötüsündür diye düşünürler, actionda ilk hedeflerden olursun(centilmenlik hiçe sayılıo:D) Ama gayet iyi pvp yapan kızlar da var. Yani beni bayağı zorlayanları oldu... (Eheheh hatta bikaç tanesi hiç kasmadan öldürmüştü yani... Bayağı hırs yapanlar oluyo) Takma kafana sen... Oynamaya devam=)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yok beh devir değişti artık eskisi gibi değil =)[signature][hline]i don't want to make good things, i wanna make great things... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 görmemişliğin lüzumu yok. benim kız arkadaşım da 2 yıl önce uo oynuyordu, şimdi kod yazıp adminlik yapıyor. wow oynuyor, kendi pcsine aldığı parçaları kendisi takıyor. ama o gelip ben mmo oynuyoraaam yapmıyor? edit: kedi pipisini görünce ayıp oluyor diye bir tavsiye geldi, atasözünü görmemişin oğlu olmuş, çekmiş şeyini koparmış diyerekden değiştirmek istiyorum.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 03 Ocak 2006 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Valla genel öküz erkek görüşüdür o, anlamaz kızlar bilgisayardan diye. Gerçekse erkekler ve kızlar arasında gerçekten bilgisayar denen meretle ilgilenenler aynı oranda. Bunu söylerken SADECE bilgisayar oynamayı "bilgisayardan anlamak" olarak görmüyorum ben, öyle olsaydı sokak aralarında manavdan bozma teknik servisler "virüs tarama 10$" diye tarifeler koymazlardı - bu sokak arası teknik servisler cidden manavdan bozma. Bilgisayar mühendisliği okuyan bir insan olarak sınıfta gayet güzel programlama veya algoritmayla uğraşan hatunlar mevcut, hatta hatunların kafası erkeklerden farklı çalıştığı için hiç düşünemediğinim şekilde algoritmalar da kurabiliyorlar, saygıyla eğiliyoruz önlerinde. MMORPG ya da ne bileiym oyun konusuna gelince, evet hatunlar ona çok da fazla vakit harcamıyorlar, valla dışarda bu kadar çok hayat varken neden harcasınlar ki? Kabul edelim, hatunlar daha sosyal yaratıklar - hatta bu konuda bir araştırma da vardı. Ama oturup network port protokollerinden konuşan hatunlar da var, iyi ki de varlar =) Not:: Annem pre-windows dönemi yazılımcı , sevgilim bilgisayar mühendisliği öğrencisi =) Evet keyifliyim[signature][hline]MVAB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 merak ettigim nerden cikti simdi bu? ama ole kizlar gercekten cok nadir[signature][hline]aquila, 26 Aralık 2005 17:41 tarihinde Dela'ya demiş ki: hadi ordan klabır, sen git cigi cigi yap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hatun demeyin :p uzaklardan bir yerden terlik geliyor hissedebiliyorum...[signature][hline]i don't want to make good things, i wanna make great things... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: unac, 03 Ocak 2006 22:16 tarihinde demiş ki: said: elesso, 03 Ocak 2006 22:12 tarihinde demiş ki: bana çok aşmış gözüküyo öyle kızlar, bulsam bi tane evlencem valla. ehe.aynen bir +1 de benden daocta çok görüyorum ve gerçektende ii oynuyorlar türkiye de bilimden anlıyan erkekler olarak gösterdiklerinden çoğu kişiye saçma gelir bayanın oyun oynaması veya bilgisayar kulanması[signature][hline]Thalion, 28 Aralık 2005 14:00 tarihinde demiş ki: Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ne bilim bnce çok saçma bi konu. bn sevmem oynamayı ama kız arkadaşlarım fln oynarlar, hepsini bilrler, kimse de onları görünce şaşırmaz... zevk meselesi bu.[signature][hline]la la la lay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 quote hakkinda yeni gelenlerdeki stikiyi okuyun [Bu mesaj DynamicK tarafından 04 Ocak 2006 07:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 quote hakkinda yeni gelenlerdeki stikiyi okuyun [Bu mesaj DynamicK tarafından 04 Ocak 2006 07:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ehuehe...bi gün karşına gsl, akıllı, zeki vs. vs. bi kız çıkarsa... "sn mauww'u tanıo musun?" de, sora görüşelim=P[signature][hline]la la la lay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bi kere oyun oynayan kizlar, ya sizofrenimsi oluyorlar yada cok cirkin.. =)[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sabrina duymasın derim...[signature][hline]la la la lay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ehehe guzellik goreceli bir kavramdir bunuda gorebilir =P kaldiki benim ihtiyacim yok baska bi kiza birgun yolda "guzel", "akilli", "zeki" bir kiz gorursem gormezlikten gelirim[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 işte oldu=)[signature][hline]la la la lay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: MyDyingBride, 04 Ocak 2006 00:19 tarihinde demiş ki: bi kere oyun oynayan kizlar, ya sizofrenimsi oluyorlar yada cok cirkin.. =) aman öyle deme aramızda bayan patilerde var ;)[signature][hline]Thalion, 28 Aralık 2005 14:00 tarihinde demiş ki: Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım... [Bu mesaj Curunir tarafından 04 Ocak 2006 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Valla print screen almayı öğretmek için 2 hafta uğraştığım ve hala öğretemediğim kız da tanıyorum, bilgisayarına ekran kartı alınca içini açıp kartı takan, sonra windows kurup driverlarını netten bulup yükleyen/update eden kız da.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mmorpg oynayan bir kız arkadaşım olsa hoş olurdu =)[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 dediğin kriterlere uygun erkek te mevcut ama kızlar daha azınlıkta sanırsam.[signature][hline]i don't want to make good things, i wanna make great things... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar