Sufi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 garibim horasım açmış bi konu. dedim ben de açiyim bi tane, yalnız bırakmiyim. hem belki bana da gaz olur bu aralar yavaşlattığım fotoğraf işine biraz daha hız veririm. kurallar gereği uyarıyı da yapalım: isteyen istediğini söyleyebilir. işte ilki:[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ellerine sağlık, güzel bir fotoğraf olmuş. (fotoğraflar üzerinde oynama yapıp yapmadığını yazarsan güzel olur. hatta mümkünse bir orjinalini bir oynanmışını (eğer oynuyorsan) koyarsan çoook güzel olur.)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi mz:Real Zamazingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Çok güzel bence ben beğendim.[signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 fotoğraflarımı raw formatında çekerim ve tümüne b/c, levels, bazen curves, color balance uygularım. zaten bu işlemler digital çekimler için gerekli olan işlemler. bunların dışında genellikle usm uygularım. belirtmek istediğim detaylar için de düşük yüzdeyle dodge-burn toolarını kullanırım. siyahbeyaz yaptıklarımı ise çoğunlukla gradient map yardımıyla sepia tonlarına yakın bir tonlamaya çeviririm. işlenmemiş hallerini ise yayınlamamayı tercih ederim.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Merhaba sufi, Güzel bir çalışma olmuş. Bu tarz cekimleri seviyorsan gri flotonal cam ile cakim yapmanı öneririm. HEr camcıda bulunur. 2mm kalınlıgında kestirebilirsen cok iyi olur. Sonra flitre aparatına takıp bu tür yogun bulutlu havada iyi sonuc veriyor. lineer polarize de güzel etkiler yaratabilir flotonal cam ile birlikte. Başarılar dilerim, keyifli calısmalar.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 çok güzel olmuş tebrik ederim..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. [Bu mesaj Loli-pop tarafından 31 Aralık 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 süfer olmuş sufi tebrik ederim atmosfer hakikkatten süper görmek istedi cnm birden[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 baya güzelmiş.[signature][hline]Ey dostum; şarap doldur, hep tut isterim, Şu bembeyaz yüzümü, yakut isterim, Saf şarapla yıkayın ölünce beni; Bir de bağ kütüğünden tabut isterim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 harika ya çok sevdim[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Çok güzel gerçekten[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 hah. iyi yapmışsın. burnler kaçmış yer yer. gökyüzündeki patlamayı da stampayla filan kapatsan daa iyi olurdu bence. motivasyon tabi olm. güzel bişi.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 boyle guzel resimleri nasıl çekiyorsunuz bende psden çakarım biraz yaparım bişiler ama makinede onemli makinen ne?[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 tavsiye için teşekkürler nindalf, not ettim. zaten keseyi rahatlatır rahatlatmaz bi filtre alışverişine çıkmak lazım:) horace patlamaya bilerek hiç ellemedim. burnler falan kaçıyor tabi, senin gibi el yok ki bizde :-p makinam nikon d70 madmax. bu da bugünün fotoğrafı:[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 eski fotoğraf koymasana olm. günün fotoğrafını koyacan.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Güzel resimler. Ellerine sağlık..[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Sufi 2. kare güzel tonlarını cok beyendim gerçekten fakat kadrajı birazcık daha yukarı alsaymışsın daha güzel olucakmış. Hocam hep der fotograf nekadar güzel gözükürse gözüksün yerleştirme hatalıysa (ki bunun içine mordern bakış açısı koymayalım) o kare hatalıdır. Ufak cizgisi yukarıda oldugu için fotografın kacıs acısı tam tersine olmuş. Yukarıda bir bogulma olmuş. Bol ışıklı günler dilerim.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 birincisi gokyuzu muhtesem tatli olmus, ama kayaliklara dogru bide insan figurune dogru bi huylandim (ne tam siluet ne tam figur arada kaylmis gibi geldi,) 2cide ilki kadar vurucu gelmedi bana sanki ama gusel bence, onda da sormadan edemedim kendime (tabi zevk meselesi) o yosunlu kazik ve ipi ordan alip kadrajin alt kisimlarinda bi yere yapistirmak yada yapistirmamak, yada komple silmek yada silmemek.. eline saglik devam bekleris :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 2. resimde çok hoş[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 modern bakış açısı gibi bir amacım yok nindalf. senin de söylerken rahatça hissettirdiğin gibi, önce klasik çalışıp rüştünü ispat edersin ondan sonra ne istiyorsan denersin :) ikincideki kadraj sıkıntısının farkındayım. bu yüzden kazığın alt tarafından kroplayıp hafif panaromik bir görüntüye geçmeyi düşünmedim değil. ama çok özel bir sebebi olmadıkça şimdilik 3x2 formatından pek çıkmıyorum. bu da bugünün olsun:[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hoş olmuş. Renkler, kalite süper de... boş kalmış biraz.[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ikinci resim gozumu yordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 2. Resmi [siyah-beyaz sandal] beğendim hoş olmuş profesyonel görünüyo. 3. Yani üstteki resmide pek sevdim çünkü sanki national geographic için çekilmiş bi fotoğrafa benzio [yanında yazılar olan konu hakkında :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 3 cok temiz gorulmus ve tatli olmus, haha 4 ude farkli mi olur ya :D[signature][hline]www.fuysal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 1. resim hoş 2. resim abartı sharp 3. resim aşağıdaki burnleri görmüyoruz sanma suficim ! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 cektigin resimlerden bi balikçi kasabasinda yasadigin sonucunu cikarttim... raki balik ayvalik rocks...[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar