Eaglewingg Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 caravell ud mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 arkadaslar servermi down yoksa bendemi gozukmuyor?yeniyim bilgim yok pek.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 genel bakım. 1.9 patch entegre edildi ayrıca. bölümde topic'ler var bununla ilgili.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 20-30 lvlar arası kim var su an beraber takılalım . nick vs..[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Sinners Sanctum adında bi guild açtık Horde tarafında. Katılmak isterseniz /w jolsaer /w parish /w ripbrood[signature][hline]Corald | Pain Train | Magtheridon Cecille < Hate > Ragnaros In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 alliance tarafnda Torment adlı guildi kurduk girek için /w Fahrettin /w Viconia /w Exitus[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Fahrettin [Chromaggus], Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Açtım karakterimi Lopeth - Tauren druid[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightStalkerx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 horde Türk guildi varmı bu serverda? [Bu mesaj NightStalkerx tarafından 05 Ocak 2006 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hehe var. =] Sinners Sanctum[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: -Wissy, 05 Ocak 2006 00:29 tarihinde demiş ki: Hehe var. =] Sinners Sanctum Dewamlı mı olacak arkadaşlar bu guild? Bende başlamak istiyorum bıktım full serverlardaki lag dan... Ally denedim de olmuyor kalbim horde dan yana :P[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Valla guildi ben kurmadim arkadaslar kurmuslar. Bana da girmek dustu. Kaliciyiz tabii, neden olmayalim?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bizde yeni basladık ben ve bir akadasım 24 üz ikimizde şöyle iyi bir guilde gitsek fena olmaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ei o zaman guilde kapak attım zaten - Doomflame -- UD Priest[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bende baska bi arkadasın oldugu guilde girdim guilde 60 warrıorumuz 50 ustude 10 kisiye yakın oyuncu var ^guildimin adını unuttum dovmeyin pls girince bakar yazarım :)[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: -Wissy, 05 Ocak 2006 00:29 tarihinde demiş ki: Hehe var. =] Sinners Sanctum ben ordayım zati parish çok istedi girdim.Kaliteli olmak dileğiyle.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bazerion guildimizin adı turk baya var guilde ama sırf turk deil :)[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Sinners Sanctum ismi Aequitas olarak değişmiştir. Bloodey - Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 hayırlı olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Riruix lvl 18 undead priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 aequitas olarak yolumuza dewam ediyoruz ihtiraslı geceler gibi mubarek çok olay oldu neyse. orc warrior (Omyg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 geisthorn adlı 43 shaman'ım var. bi de bazerion yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Hehe.. Bayagi zaman gecti tabii. =] Cow dr00d Wishy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fanciful Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Aslinda ayrintili bir tarama yapmadim ama bir iki şey yazmak istiyorum. Aranizdan bir yada iki kişi Bazerion'u bazi emlleri için kullanamaya çalişmistir. Amacim bu kişi yada kişileri tartişmak yada burda tesir etmek deil eminim bilenler b iliyordur. Belirtmek istedigim tek sey Bazerion varligini surekli kilabilecek çekirdek playerlara sahiptir ve amaclarina ulasabilmek için savasmayadevam edecektir ki "savas" kelimesi abartı bir terimdir. Demek istegim Bazerion vardir var olacaktir ve yeni gelecek ve giden arakadaslara kapisi aciktir. Guild cekirdek kadrosu Turktur ve ali cengiz oyunlarindan analamaz bu uyeler amaclarinin dogrultusund yol almaya devam edeceklerdir. Guildimiz bir kan kaybina ugrammamistir, eksiklerini en kisa zamanda degerli ve azimli playerlarla kapatacaktir. Not: Bir uyesi ve officeri olarak bunlari belirtmek istedim ... [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 22:05 tarihinde, Fanciful tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 sakin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fanciful Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Agresif bir durum mu var? Burda muhtar cok galiba... [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 16:19 tarihinde, Fanciful tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar