ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 21 lvl druid tauren... adam gibi oynayabilicek zaman bulsam lvl atlıcam adam gibi ya atlayamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 gencler nerelerdesiniz .. .P bi ara bulusup lan parti gibi bisi yapalim mi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 chromaggus suxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 horde harbi sucks chromaggus'da : p shaman saygımdan bırakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 ben alliancedan Human Warrior: Fahretting, guildim Veni Vidi Vici idi. (websayfasını falan ben yapmıstım) sonra bıraktım oyunu lvl66 iken, şimdi vvv ile definition birleşmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 vvv sayı üstünlüğü kurdu mu saldıran bi guilddi. definition ise işine bakar sadece. garip bi sentez olmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 abicim kötü şans beni bırakmıo. TBC öncesi Exiles of Fate TBC den sonra Hope olmuştu. Ben de bu guilddeydim. 2 hafta ara verdim, bunlar da Style ile birleştir ben yine sik gibi kaldım. Sonra arkadaslarım Horde'da diye tauren warrior açtım botla kasıodum kasmaya baslamamın 2. haftasında 1 senelik banwave geldi benim account gitti lol.. artık chromaggus'u bıraktım çoluk çocuk ve krolar toplanmış. tauren warrior satın alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Abi o nickteki yaratıcılık nedir ya.Kutlarım vallahi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Fahretting den bahsediosan :D ilk fahrettin di sonra charı sildim, levcel 1 fahrettin die char açtım geri alıcam charı (goya rename yaptırıcam) adam dedi fahrettin die bi isim alınmıs o yuzden ismini Fahrrettin yapıorum dedi ben de DUR! ananskm dedim :p bari fahretting yap dedim :D hikaye budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 adım fahrettin değil bu arada kağan, fahrettin ismi Şahanın bi bölümünden cıkmıstı (profesörler doçentin kavgası (insanın 1/4 'ü su mudur değil midir vs.)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 up! kimler oynuyo hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Gotique-Blood elf priest... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 arkadaslar ayıp ama... sattınız gittiniz auchindoun da bizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 arkadaşının tikiyle gerdeğe girerseniz olcagı bu sdfgasd chromaggus cacık bi server zaten boşuna ömrümü orda çürütmüşüm zamanında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mage ve rogueum duruyor auchiodunda,ayipsin mulgear ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Dynun said: up! kimler oynuyo halaben! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 oo selam hacı. görüşelim hacı. buluşalım hacı. nick ne hacı? bizim kafede oynuyo olabilir misin. dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ex arkadasımın acc fakat bende oynuyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 biz 3 arkadaş horde oynuoruz Fedherliss 58lock Xjan 66rog Silent 67rog şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Dynun said: oo selam hacı. görüşelim hacı. buluşalım hacı. nick ne hacı? bizim kafede oynuyo olabilir misin. dsfds Katiltr nick orc warrior dsfkşsdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bloodelif lvl 70,1 be shaman =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Lonshanks adlı arkadşı deşifre edyim: Kharel. n00b rog. beleşe boostlar siz yeter ki whisper'dan spam yapın. Ahna ben de. n00b warlock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Gotique-lvl 31 priest.Her türlü çağrıya gelinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Dünden beri "Tr Horde" yada "Horde Tr" diye bir guild görüyorum arada. burdan mı arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ben ordayım işte karazhan yapıyo elemanlar arada öyle hardcore bi guild deil. ama 70e yakın tane türk var yarısı lvl 70 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar