Venator Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Her zaman her sartta world of darkness oynanır oynatılır. Uc hafta istanbuldayım gerci ama olsun =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: deadwoll, 27 Aralık 2005 23:07 tarihinde demiş ki: Yaş sınırı pek sorun yaratmaz ama aşırı yaş sınırı yaratıyor ne yazık ki. Sorun akıldı vs. değil de uyum ne yazıkki babanızla frp oynamak ne kadar kolaysa sizden 14 15 yaş büyük birileriyle frp oynamak da o kadar kolay olur.hamatula ilk ilk beraber oynadığımız oyun 2 sene önce axe'in oynattığı oyundu. o zaman hamatula 16 yaşındaydı ben de 33. baba ile frp oynamak da aynı şey olur. hiç mi babanızla tombala oynamadınız? ne farkı var frp oynamanın? ha burada önemli bir nokta var tabi ki: babanın frp'ye bakışı. frp'ye "sanatist şeysi" gözüyle bakmayıp fanatik -atıyorum- dragonlance'ci bir baba olsa bal gibi de oynanır. tiyatro oyunlarını düşünün, 10 yaşındaki çocuk da 75 yaşındaki adam da aynı sahnede rol yapıyor. mesele yaş değil, kişinin bakış açısı ve konuya ne kadar ciddi yaklaştığı...[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bi baltaya sap olamadım demiyosun da...[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bu tür konuşmaları benim oynatacağım oyundan önce yapmanın sonuçlarını biliyor musun horace? yolla bakiyim karakter kaadını bi göz atayım[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 heheheh çok güzel:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 her yasta oyuncuya oyun oynattim. (her yasta oyuncuyla oynayacak kadar oyunda oynamadim ama malesef :-p) yasanan uyum sorunlari(!) hepsi ayni yasta olan oyuncularin yeni bi oyuna basladiklarinda yasadiklarindan farkli diil. ve o da duzelecegi varsa zamanla duzeliyo. oyun civiycak gibiyse 30 yasindaki adamlar da civitiyo. (ahem =)) sonucta her oyun patliyabiliyo bi sekilde. yas en onemli sorun diil. toplanabiliyosaniz oynayin iste =)[signature][hline]Thus I am left to heed the wisdom of a fool I fear no shameless victory nor welcome illustrious defeat My loneliness ever feeding upon strands of my sanity, As for now, I shall welcome dreams of majestic gardens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 18 yaısında 2 bekar yakısıklı istanbuldan :-P turambarturin+deathlord oynarız biz dm kim olcaksa liste cıkarsın olustursun oynayalım bi oyun ozledik valla :D[signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki: Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki: beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bi iki hafta beklesek? :) ben(yaş 16) ve abim(yaş 20) gelmeyi düşünebiliriz.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: DeathLord, 29 Aralık 2005 20:03 tarihinde demiş ki: 18 yaısında 2 bekar yakısıklı istanbuldan :-P turambarturin+deathlord oynarız biz dm kim olcaksa liste cıkarsın olustursun oynayalım bi oyun ozledik valla :D çok yakışıklıyız. ona göre... bu arada death lavuğu bayramda yok ona göre...[signature][hline]böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 oynayın arkadaşlar oynayın, fırsat bulduğunuz her vakit ve ortamda oynayın... zamanınız varken oynayın... ileride iş güç falan derken daha zor oluyor... bizim grup var 6 kişiyiz haftada bir hepimize uyacak gün bulmakta bazen zorlanıyoruz... DM benim ve forgotten realms'ta oynuyoruz, hazır senaryolar kullanıyorum çünkü senaryo yazacak vaktim yok... Aslında epic dünyalardan da sıkıldım, D20 modern aldım geçen sene, kitaplar öylece duruyor daha hiç oyun yapamadık... Onun haricinde bir de Shadowrun diye bir setting var, onunla da karakter yarattık ama oyuna hiç bir zaman başlayamadık çünkü farklı bir kural sistemi var ve tembel (çok çalışmaktan tembelleşen) grubuma kural sistemini öğretemedim :) oynayın... iyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yaş konusuna gelince küçük bir not eklemek istiyorum; fantastik edebiyat vs. şeylere hep ilgi duymuşumdur ama lise + üniversite yılları boyunca hiç frp oynanan bir ortamda bulunmadım. Askerde bu işlere biraz meraklı bir arkadaşım vardı bana frp&magic dergisini tavsiye etti, okumaya başladım falan derken askerlik bitti eve döndük... böyle sitelerde forumlarda muhabbetlere girdim ve bir baktım konuştuğum adamlar bursa'da öğrenci. Nedir bu frp nasıl oynanır dedim, gel bir gün seni de bizim gruba katalım dediler... buluştuk oynadık, oyuncuların yarısından çoğu lise3 veya dersaneye giden arkadaşlardı... başlangıçta biraz garipsedim çünkü arada 8-10 yaşa kadar fark vardı... ama onlar bu konuyu hiç dert etmediler... 3 ay kadar sürekli oynadık sonra benim iş onların da sınavları nedeniyle koptuk... bir daha da görüşemedik ama ilk frp oyunumu böyle bir grupla oynadım... dolayısıyla... yaş farkı bazen etkileyebilir ama oyun oynamaya engel değildir... iyi oyunlar... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 up.. eee yalan oldu sanırım:D[signature][hline]the truth is out there... FB may the force be with you iel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fohat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben oynatabılırım haftasonları ıstedıgınız vakıte gıtar kafede(kadıkoy) en fazla altı kısılık bır grupla fr oynayabılırız lvl 6 7 senedır playerım 1 sene dmlık yaptım ıstersenız su anda baska oynattıgım bır grup var aymı senaryoyu oynatıcam oynamak ısteyen varsa ozele mesaj atabılır yas ortalamsına gelınce onemlı deıl ama en azından players handbooku okumus olması yeterlı :D nese cok konustum saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bende gelmek isterim, 5 yıldır DMim ama bi kere bile adam gibi oyuncu olmadım :D Kadıköy gitar kafe uyar, 15tatilde neredeyse her gün boşum. FR, DL, Darksun, Fallout, Starcraft, bilimum settinglerden çakarım az çok. Yaşım da 17..[signature][hline]velglarn fanzin çok yakında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fohat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 abı gelecekler benım msn adresımı verıyom konusalım baslıyalım bende sıkıldım oturmaktan vede aynı grupla oynamaktan :D [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ellerim zar için karıcalanıo...*cebinden bir adet hileli zar cıkartır, yavaşça...*[signature][hline]Ashes to ashes, dust to the dust... Hope is denial of reality... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinius Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Yaw beyler bu oyun muhabbetindeki yaş olayını düşünmeyin bile... ben frp öğrendiğimde etrafta 16-17 ila 20-24 yaş arası tipler vardı.. ve onlardan öğrendik... en büyük problem yaş olmaz kesinlikle... asıl problem, ortak bilinen bir Camp. Setting olması... yani Planescape hakkında pek bir şey bilmeyen birinin Sigil sokaklarında dolaştığını hayal etmesi güç olsa gerek... :) eğer imkanınız varsa elinizden geldiği kadar çok Frp oynayın... Şimdiden iyi eğlenceler...[signature][hline]"Our enemies number untold billions and they will fight you with tooth and claw, with starships and guns, with vile sorceries and corrupt illusions. They are armed with all the strength that evil can muster. But you, brothers, have something more. "You are armoured by the Emperor himself. Righteousness is your sheild, Faith your armour and Hatred your weapon. So fear not and be proud, for we are the sons of the Sanguinius, the Protectors of Mankind. Aye, we are indeed the Angels of Death." -Commander Dante Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bende oynayabilirim. Yaşım 18. Oyuncunun el kitabını okudum biraz büyü yapma kısmı hariç ve de oyunla ilgili tecrübem yok ama kolaylıkla kapabiliri işi. Sonuçta bu işi birilerinden öğrenmek daha iyidir.[signature][hline]Est Sularus Oth Misthas Quis custodiet ipsos custodes ? ---------------------- uhr-miller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fohat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ewt grubu toplamaya basladık dm ben :D molgear6 sımdılık dıger arkadasları beklıom msnım bu lutfen oynamak ısteyenler bana ulassın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fohat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 msnım FOHEARTS@HOTMAİL.COM herkese saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Yaş 16. Çok az, okul sıralarında deneyimim oldu. Herhangi bir aktivitede olmak isterim.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fohat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Beyler kesın oynamak isteyenler ozel msg olmadıgı ıcın msnden konusacaz msn adresm [email protected] saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Biz gidioruz canlar kadıköye. Ama arkadaşlar arası o yüzden sizi çağırmıyorum nihoho. Yapalım bi ara patisel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bizde yaparsak onu çağırmayalım nihoho...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fohat Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Beyler oyunumuza gelmek ısteyenler 25 şubat saat 1 de kadıköy boğanın orda bulunsunlar.senaryo feraun da geçmekte 20lık zar sıstemıyle 3 kurallarıyla oynanmaktadır yaş sınırlaması yoktur gelecekler lutfen topıctre geleceklerını belırtsın gelecekler eger son gune dogru bır ıslerı olursa lutfen haber versınler saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar