Lexius Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 başlamak bitirmenin yarısıdır derler her aşk başlamadan biter geriye kalanlar kaynaktır sadece acı , öfke , korku , yalnızlık... kaleleri feth etmekten daha zor birisini sevmek imkansız yalnızlığını paylaşmak istemek onun sevmesini dilemek?... unut gitsin... sevgilim ölüyorum kollarında yokoluşu durdurmak imkansız seninle başladı seninle biter imkansızları istedim ve kaybettim son nefesim , son sözlerim... bir gül daha soldu mezar bahçemde ötmüyor bülbüller artık mezar taşımda yazıyor adım "AŞK"...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 güzel beyendim lex aşk adamı oldun sende kim yazdırıyor bunları sana bakayım[signature][hline]Benim varlığım senin yaptığım bir nakış Türlü güzel renklerini senden almış Kendimi düzeltmeye nasıl varsın elim Senden güzelini yapmak bana mı kalmış
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ewet çok hoş olmuş..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
khalad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 çok güzel olmuş gerçekten tebrik ederim hayatımdaki aşk hikayelerinin bir özeti sanki...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
Drall Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Çok hoş olmuş =) içimdeki sevgi kelebekleri bıngıldaştı =P
duende Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 başlamak bitirmenin yarısıdır derler her aşk başlamadan biter muhtesem tek kelimeyle bu iki cümle bi aski özetlemye yetebilecek 2 satir
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 çok sistematik geldi bana şiir, fena değil yine de. yalnız feth etmek değil, fethetmek şeklinde yazılır.
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 herşey bitmek zorunda değildir bence.... ama tabi bitmek zorunda olanlar da olabiliyor.. imkanlar el vermediği için biten aşk lardan bahsediyorum.. bu kimsenin suçu da değil
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 uplayalım bari insanalr görsün :)
Öne çıkan mesajlar