Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Av uber healerlar!

numberten

Öne çıkan mesajlar

shadow iidir ya.Ama nedendır bılmem daha kolay oluyorlar.Eğer yanlarında onları savucak bırıs yoksa hemencıcık yatıyorlar.[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

ya bişi sorucam konudan biraz sapmış olucak ama... ister noob deyin ister sen ne anlarsın len diyin sorum şu

madem Shadow priest omgwtf pwnz diyelım bu sp nin karşısında bi druıd (resto/balance feral/balance feral/resto farkmaz)

Druid V 1.0

karşılaşılır 1 vs 1 da druid bear form a geçip feral charge la sp nin poposuna yapışır 4 sec lıngına immobilize eder sonra normal form a gecip eline haydar ı alır (a.k.a Zopa) sp nin kafasına kafasına vurmaya başlar sp focused cast ın hede ile ınterupt olmadan pasa pasa mb/mf ne var ne yoksa çakar sp çakar druid healler sp çakar druıd heallar (shield/ mb/mf den dolayı hızlı bi şekilde sp nin manası tükenmektedir dogal olarak) eee sonunda manası bitmiş bi Sp ile manası bitmek üzere olan bi druıd kalır geri kalan kısım oldukca acık bence :)?[signature][hline]Rjkaard Keeper 217/19 RK1 Anarchy Online
Hatratom lvl 43 Druid WoW Kul Tiras server

[Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 05 Ocak 2006 11:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün bunlar olurken shield içindeki priest rakibini dotlamış fearlamış stunlamış manasını azaltmış mind control bile yapmış bunlar yetmezmiş gibi elindeki staffla da vuruyor olabilir tabi. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

[Bu mesaj Absolut tarafından 05 Ocak 2006 11:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

e zaten DoTlamış fearlamıs sa daha hızlı manası bitti olmuomu :D? kaldıki trinkletle 1 kereligine yırtar fear dan DoT da fazla sorun olmaz heralde bi DoT vurur bi Regrowth heal eder paşa paşa geçinirler ^^[signature][hline]Rjkaard Keeper 217/19 RK1 Anarchy Online

Edit: Mind Controlle eline tef alıp druid i bear form da oynatan priestleri kınıyorum :D

[Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 05 Ocak 2006 11:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

priestte mana coktur ve manadan önemlisi mana regen i cok yuksekdir.

esas önemli olan şu ki ben birkaç kere priestimle ab ve av de warrior lara yada tum grubuma sadece heal basarka oynamayi denedim ve gördümki, warrior oynayan sevgili uber damage meraklisi arkadaşlarımız heal heal diye bagrinmayi biliyor ama priest nasil korunur anladıkları yada umursadiklari yok.

tepemde bi rogue bittigi anda ben daha hiç random groupda warriorumun gelip rogue u öldürdügünü görmedim saga sola vurmakdan.

ben hem kendimi koruyayim hem paşamız warrioru koruyayim, hemde warriorun yarısı kadar bile honor almayayım.

olduu gözlerim doldu
:)[signature][hline]Forme 60 lvl Human Paladin SEVEN
Lokman 60 lvl Elf Priest Pain Train
Sosyal ağlarda paylaş

bg`lerde adam heallemek kadar sacma bir sey yok, ha fc olursun, av de boss`a girersin, ozel bir stealth run yapacak takim olusturursun filan olur o zaman. yoksa hic heallemekle ugrasmiyorum. yav siz de biliyorsunuz BG`lerin sistemi boyle degil, bg`ler dmg uzerine kurulmuslar ve healer dmg yapanlar kadar honor alamiyor. loot alip rep bile toplayamiyorsun. bu degismedigi surece bu tartisma anlamsiz. Gidin blizz`e anlatin derdinizi, serefsizler bu bg`ler MMORPG kulturune uymuyor, oldurdunuz oyun zevkimizi, noob blizz, kultursuz blizz filan diyin.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

mesele bireysel oyun oynamak ile tek başına kahraman olmaya çalışmak herkes ister server da No 1 olmak ismini herkesın bimesini ne biliyim karşı faction dan adamların isme bakıp korkup kaçmasını ama işte malesef bazı krıterler yerıne gelmeden olmuyo eger warriorsan priest ini koruyacaksın eger korumayacaksan öyle bi char ın olmalıki millet daha priest e dalamadan senin onları karamurat vari bi şekilde çatur çutur yarman gerek yada ne biliyim rouge san kardeşim stealth yap priest in yanında bekle nasıl olsa ahanda boş priest dur kesiyim şunu diye sazanlıyacak sende kıyma yapıcaksın adamı :) şahsen ben daima (şu anda full feral bi druid olarak) priest imi korumayı tercih ederim unutmayınızki ne kadar ekmek o kadar köfte :) yok öyle ye muzumu :D[signature][hline]Rjkaard Keeper 217/19 RK1 Anarchy Online
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rahatsiz, 05 Ocak 2006 12:00 tarihinde demiş ki:
bg`lerde adam heallemek kadar sacma bir sey yok, ha fc olursun, av de boss`a girersin, ozel bir stealth run yapacak takim olusturursun filan olur o zaman. yoksa hic heallemekle ugrasmiyorum. yav siz de biliyorsunuz BG`lerin sistemi boyle degil, bg`ler dmg uzerine kurulmuslar ve healer dmg yapanlar kadar honor alamiyor. loot alip rep bile toplayamiyorsun. bu degismedigi surece bu tartisma anlamsiz. Gidin blizz`e anlatin derdinizi, serefsizler bu bg`ler MMORPG kulturune uymuyor, oldurdunuz oyun zevkimizi, noob blizz, kultursuz blizz filan diyin.

Gruba girersen damage verenler kadar honor alıyorsun.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Excesse.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 05 Ocak 2006 12:18 tarihinde demiş ki:
Haaa öyle yanımda duran koruyan veya sıkıştığımda beni kurtaracak biri olsun zaten heallerim feda olsun ona. Ama önden deli dana gibi dalın "heal me"den başka işe yaramayanlara heal meal ıhhhh.

işte sorun burada belkide bunu iki taraflı düşünmek lazım ama ben priest tarafından bakayım ( nihahahah) belkide sen iki gün heallesen 3. gün ya bu adam bizi healliyor bunu kollayalım diyecekler ama belkide gerçekten bu işin çivisi çıkmış öyle olmayacak

neyse son birşey priestin dmg vurmasıyla rogue un elinde bandajla ben milleti healleyecem diye dolaşması arasında ne fark var :D[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

bende onu diorum ya zati ki Druid/paladin Priest i korumak için biçilmiş kaftan eger adamı priest in ustunden cekebilirsen bear form da destek gelene kadar oyalarsın olmadı baktın devam edıo yüklenmeye cat form da shredle kabak gibin oyarsın (bence hiç kimse 800/900 dmglık shredlere sessiz kalmaz :P) baktın priest yatacak heallarsın

mutluyum huzurluyum hiç bişi yapamıyorum ama işe yarıorum gururluyum druid olmamdan :D[signature][hline]Rjkaard Keeper 217/19 RK1 Anarchy Online
Sosyal ağlarda paylaş

40 kisilk raid de korkunc hengame de sen kendi grubunda ki adamlari bulacaksin. onlar da sana saygi duyacak heal attigin zaman arada lootu filan birakacaklar, oldu o zaman, bir itirazim yok. takim oyunu ise her taraf takim gibi hareket eidyorsa bir itirazim olmaz zaten.

arti bir soru: heal atan mi dmg veren adam mi cabuk rank atlar, rep toplar? ya bg`lerin aptal sistemi bu anlamak cok mu zor?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
porsuk, 03 Ocak 2006 13:52 tarihinde demiş ki:
neden priestlere veya diğer heal atanlara laf söylüyosunuz
adamlar heal atmak için oynamıyo bu oyunu bencillik yapmayın
kendinizi düsünüyorsunuz madem oyle sizde priest acsaydınız
kimseye heal atmıyo diye hakaret edemessinz

hayatımda böle acaip bi yorum görmedim, healerlar heal atmak için oynamıo?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 05 Ocak 2006 12:26 tarihinde demiş ki:
said:
rahatsiz, 05 Ocak 2006 12:00 tarihinde demiş ki:
bg`lerde adam heallemek kadar sacma bir sey yok, ha fc olursun, av de boss`a girersin, ozel bir stealth run yapacak takim olusturursun filan olur o zaman. yoksa hic heallemekle ugrasmiyorum. yav siz de biliyorsunuz BG`lerin sistemi boyle degil, bg`ler dmg uzerine kurulmuslar ve healer dmg yapanlar kadar honor alamiyor. loot alip rep bile toplayamiyorsun. bu degismedigi surece bu tartisma anlamsiz. Gidin blizz`e anlatin derdinizi, serefsizler bu bg`ler MMORPG kulturune uymuyor, oldurdunuz oyun zevkimizi, noob blizz, kultursuz blizz filan diyin.

Gruba girersen damage verenler kadar honor alıyorsun.

yok oyle bisey yalan o, zaten kill i yapip son damage i alan bile bonus aliyor essek kadar ama bana healledin aferim coq guzel al sana bonus honor diyen bi ssitem yok[signature][hline]Forme 60 lvl Human Paladin SEVEN
Lokman 60 lvl Elf Priest Pain Train
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 05 Ocak 2006 12:30 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 05 Ocak 2006 12:18 tarihinde demiş ki:
Haaa öyle yanımda duran koruyan veya sıkıştığımda beni kurtaracak biri olsun zaten heallerim feda olsun ona. Ama önden deli dana gibi dalın "heal me"den başka işe yaramayanlara heal meal ıhhhh.

işte sorun burada belkide bunu iki taraflı düşünmek lazım ama ben priest tarafından bakayım ( nihahahah) belkide sen iki gün heallesen 3. gün ya bu adam bizi healliyor bunu kollayalım diyecekler ama belkide gerçekten bu işin çivisi çıkmış öyle olmayacak

neyse son birşey priestin dmg vurmasıyla rogue un elinde bandajla ben milleti healleyecem diye dolaşması arasında ne fark var :D

Bu mantıkla shadow priestin rogue kesememesi lazım. Ama kesiyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

E benim biraz uzuyor; dwarfum ben daha etkili bende o bakımdan. =P

Priest - honor olayı doğru ama, o zaman adam dmg vererek gerçekten daha fazla honor alıyor bonuslar sayesinde, e bu da anlamsız gerçekten. Durum buysa blizzin hatası öne çıkıyor priestten çok, ona eyvallah.

Neyse, zaten adam gibi bir BG tadı yakalayabilmek için illa ki join as group seçeneğini kullanmak gerektiğine ikna oldum ben de sonuçta.

Yine de random da olsam heal atan priest gördüm mü her zaman korurdum elimden geldiğince (PvPde pek çok abilitymiz bir işe yaramıyor hunterlar olarak o yüzden bir instancedaki gibi tüfeğimin ucunda oynatamıyorum rakibi maalesef malumunuz), artık biraz daha arttırıp bodyguard moduna gireceğim bakalım bir süre, ne olacak sonuç. Zaten ben range kullanıyorum, priest eğer heal atıyorsa ikimiz de menzilden yanyana çalışırız, korurken bir yandan etkin olabilirim. Hmm evet deniim ben bunu.[signature][hline]
Nefir of BL
Godon Onerous - BL

Sosyal ağlarda paylaş

priest olarak cok guzel low lvl anılarım var misal 48 ken 50 warr ı arkama takmıstım gidip 47 mage i dmg almadan oldurdum sora warr a dondum onu da oldurum adamlar dmg veremiyodu vamp emb sw:p dp heal derken adamlar olduremedi falan vs..bunlar eski dendi ama shaman bile o kadar dmg e dayanamaz bi yerde cortlardı karakterimin bu halini cok seviyodum..ama oyun gelistikce millet ya ben niye instant 2 k dmg vuramıyorum böhüüüü haline gelince priest aynı sekil kaldı..eskiden mage priest i .. se oldurmezderken adamlar instant 1.5 k dmg cs vs derken bi de bakmıssın mage e dmg veremeden olmussun.. ya da warr i dalga gece gece keserken adamlar ortalama 1 k dmg vurmaya basladıklarında shield inin yalan oldugunu kendini korumak icin hic bi buyunun olmadıgını goruyosun..

yani daha oncede dedigim gibi oyunun su anki haliyle talent siz bi priest in holy priest kadar heal i shadow priest in dmg i ne sahip olsa tekrardan diger class lar la boy olcusebilecegine inanıyorum..

olay priest in dmg vermesi herkesi heallaması degil..bi bakıyosun shaman okadar dmg vermesine ragmen deli gibi heal da yapabiliyo druid o kadar + sının olmasına ragmen priest kadar heal yapıyo paladin o kadar dmg e dayanırken ve yeteri kdar dmg verirken kendini koruyabiliyo..

ama priest bunlarla aynı heal i yapmasına ragmen ne kendini koruyamıyo ne de dogru duzgun dmg veriyo..sorunda burda yoksa bende bi priest in 2-3 buyuyle adamı oldurmesini istemem..

priest sizin dediginiz gibi sadece healer olsa niye bole alengirli isimler falan koysun k bliz? direk healer derdi insanlarda ona gore acardı karakterlerini..

bliz cogu insanı kandırdı her class ın gelisebilme ozelligi varken priest aynı priest kaldı..oyunun baslarında bakıyosun acacagın karakteri tanımak icin video falan indiriyosun adam 60 ları kesiyo da adamların ellerinde lord alexanders battle axe falan var magelerde yesil itemlar var..sonradan millet aldı epic silahlarını mageler +crit leri + dmg leri priest e bakıyosun heal dan baska hic biseyini dogru duzgun gelistiremiyosun..gelistirdigin halde bile heal in bi druid le shamanla paladinle aynı oluyo ve siz hala priest iyidir hostur vs demeye devam ediyosunuz..

merakla bekliyorum su priest degisikliklerini madem healer olacaz absurd bi holy tree yapsınlar heal imiz oyunun en iyi heal i olsun tamam ben healer im derim..ya da shadow olarak kendini koruyabilme yeteri kadar dmg olsun 2 sinden birini secebilsin insanlar..

herkesin yanlıs anladıgı mage orneginin aslı sudur:

dedim ki millet mage isterse fire secer isterse ice bu alanında + ları var priest (heal i olan caster sınıfı (bu oyunda) ) inde holy si ve shadow u var yani fire ice mantıgıyla aynı ister adam holy secer heal ini gelistirir ister shadow gider karakterini pvp karakteri yapar..bunda anlamıyacak ne var?

holy giden priest direk heal dan baska bi sey yapamiyo ama resto giden shaman druid yapabiliyo sizce bu mantıklı mı?

aynı seyleri tekrar tekrar yazmak tan sıkıldım takılın kısacası.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu bir noktada anlayış farkı

ben üzerimdeki item başkasından iyi diye ondan iyi oyuncu olduğumu düşünmüyorum
ben üzerimdeki item karşı taraftan iyi olduğu için kestiğimde de ondan iyi oyuncu olduğumu düşünmüyorum
ben 10% kalmış adama sneakle gelip backstab attığımdada ondan iyi olduğumu düşünmüyorum
benim rankım adam dan yüksekse kendimi ondan iyi görmüyorum

hhmm bu durumda ben zevk için giriyorum diğerleri için girmek ne diyeyim go get a life[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...