Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geyik bir hikaye

LiquiD

Öne çıkan mesajlar

ehoroy, uyumamış ve gayet maltorik bir şekilde okula yollanmadan evvel mailda gördüğüm bir hikayedir. bu maltorik bünyemden yararlanmak suretiyle hiç yapmadığım bir şeyi yaparak, buraya bu hikayeyi attırıveriyorum. daha evvel açıldıysa kafama vurabilirsiniz:

------------------------------------------------------------

Nebraska'da yasli bir adam yasardi. Patates ekini icin bahceyi
bellemesi gerekiyordu, lakin bu cok zor bir isti. Tek oglu olan David ona yardim edebilirdi fakat o da hapisteydi. Yasli adam ogluna bir mektup yazdi ve muskulatini izah etti.

Sevgili David,
Patates bahcemi belleyemeyecegimden kendimi cok kotu hissediyorum. Bahceyi kazmak icin oldukca yaslanmis sayilirim. Burada olsan butun derdim bitecekti. Biliyorum ki sen bahceyi benim icin hallederdin.
Sevgiler
Baban;

Bir kac gun sonra oglundan bir mektup aldi

Babacigim,
Babacigim Allah askina bahceyi kazma, ben oraya cesetleri
gommustum.
Sevgiler David

Ertesi gun sabaha karsi 4'de FBI ve yerel polis cikageldi ve tum
sahayi kazdi lakin hic bir cesede rastlamadilar. Yasli adamdan ozur dileyerek gittiler. Ayni gun yasli adam oglundan bir mektup daha aldi.

Babacigim,
Simdi patatesleri ekebilirsin. Bu sartlarda yapabilecegimin
en iyisini yaptim. Sevgiler David[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

Çoğu kronik suçlu zaten yüksek zekaya sahiptir. Ama bu zekalarını beleş yoldan zengin olmaya harcadıkları için cezaevleri mekanlarıdır onların... Güzel hikayeymiş..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Sosyal ağlarda paylaş

hakikaten zekice[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

bunun 1 benzerini okudum demek yerine göndermeyi tercih ettim...
iHBAR SIRASI

Sovyetler Birliği'nin ayakta olduğu dönemler. KGB'ye ihbar geliyor:
-"Komşum Salamon bir haindir. Devletten elmaslarını saklamak için onu odunluktaki odunların içlerine gizledi."
KGB anında baskın düzenliyor, bütün odunları kırıyor, ama ihbar yanlış, bir tek elmas bulamıyorlar. Salamon'un gözünü korkutup gidiyorlar. Gece geç vakit, Salamon'un telefonu çalıyor:
-"Salamon?Ben Moiz. KGB baskın yaptı mı?"
-"Evet."
-"Kışlık odunlarını kırdı mı?"
-"Evet."
-"Tamam. O zaman ihbar sırası sen de. Ön bahçenin çapalanması gerekiyor..."[signature][hline]aLL oF tHi§ HaTe AnD aLL oF tHi§ pAiN , i'LL ßuRn iT aLL DoWn , a§ mY aNgEr rEigNs , TiL EvErYtHiNg ßuRn§...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...