Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Aslında filler o kadar da kötü değil ancak ana konuya o kadar fazla ara verdiler ki o yüzden insanlara çekilmez geliyor. Kaptanların ve teğmenlerin zanpakutoularını geri almaya çalışmalarında aksiyon güzel. Bu son bölümde de byakuya yargıladı resmen. Bu bölüm fillerdaki en iyi bölümdü diyebilirim.

İzlemeye değer mi? Bence değer olmaya başladı. Bundan sonraki bölümler daha aksiyon geçeceğe benziyor hatta. İzle derim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Bölümde tutarsızlıklar olmasına rağmen, hollowların birleşip vasto lorde yi oluşturmasında voltran a yaptığı atıfla ve bütün zanpakto ları sahiplerini birleştirmesiyle, izleyiciye verdiği mesajlar dikkatlerden kaçmadı.

Kısacası iyice sıvama moduna girdiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce Bleach movielerinin bu başlık altında duyurulduğunu gördüm ve burada paylaşılmasının doğru olacağını düşünüyorum. Ayrıca aramaya da inandım.

Ve işte 4.cü film. Bu film Ichigo'nun Hollow formuyla ilgili olacakmış.

Filmin çıkış tarihi animenin asıl konuya dönmesinden 3-4 hafta
sonra öğrendiğim kadarıyla. Tam da üstüne gelecek... Umarım birileri raw maw ne varsa dağıtır.

Önceki filmlerden canı sıkılan kişilerden biri olarak afişten ağzım sulandı resmen.

Ama uyarayım. Manga okumadıysanız açmayın. Şubata kadar bekleyin.

http://forum.paticik.com/read.php?10,3142057,4591763,page=49#msg-4591763
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

254 - Bu bölüm filler tarihine geçer. O kadar boş ki... Bölümün en iyi yanı bölüm sonunda gösterilen o komik sahneydi sadece. Gerisi hep fıs...

Benim de ilk aklımdan geçenler bunlardı. Kalite şu aralar biraz düşmeye başladı (td)
Sosyal ağlarda paylaş

sartherien said:

manga sonuna kadar okumayan bakmasın lütfen agır spo war

Abi başlıkta özenle mangadan spoiler vermek yasaktır denmesine rağmen mesaj bırakılıyor. Bu konuyu manga bölümünde tartıştık. Biraz manga geçmişini karıştırırsan görebilirsin. İnsanlar zaten filler'dan kusmak üzere bide spoilerlar ile gelmemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...