deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dattebayo.com Bildiğim kadarıyla sublayanlar da bunlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Şuanki filler arch iyi mi? İzlemeye değerse izlemeyi düşünüyorum Filler başlar başlamaz filler bitene kadar bırakmaya karar vermiştim ama iyiyse izleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 "filler" ve "iyi" kelimelerinin aynı cümlede durması ayıp. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Aslında filler o kadar da kötü değil ancak ana konuya o kadar fazla ara verdiler ki o yüzden insanlara çekilmez geliyor. Kaptanların ve teğmenlerin zanpakutoularını geri almaya çalışmalarında aksiyon güzel. Bu son bölümde de byakuya yargıladı resmen. Bu bölüm fillerdaki en iyi bölümdü diyebilirim. İzlemeye değer mi? Bence değer olmaya başladı. Bundan sonraki bölümler daha aksiyon geçeceğe benziyor hatta. İzle derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 cevaplar için teşekkürler, animeou dönmüş. bir süre daha oradan devam ederim gibime geliyor. ve evet Süper anime! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 252'deki yüksek tempodan sonra yavan geldi 253. bölüm. Çok tutarsızlıklar vardı. ha bir de... Geri döndüler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ne dandik bölümdü ya bit artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sıkıcı bölümdü ama sondaki omake baya iyiydi sıkı güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Bölümde tutarsızlıklar olmasına rağmen, hollowların birleşip vasto lorde yi oluşturmasında voltran a yaptığı atıfla ve bütün zanpakto ları sahiplerini birleştirmesiyle, izleyiciye verdiği mesajlar dikkatlerden kaçmadı. Kısacası iyice sıvama moduna girdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Abi o VastoLorde değil ya. Vastolorde'nin tanımı daha farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 dandik bi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Daha önce Bleach movielerinin bu başlık altında duyurulduğunu gördüm ve burada paylaşılmasının doğru olacağını düşünüyorum. Ayrıca aramaya da inandım. Ve işte 4.cü film. Bu film Ichigo'nun Hollow formuyla ilgili olacakmış. Filmin çıkış tarihi animenin asıl konuya dönmesinden 3-4 hafta sonra öğrendiğim kadarıyla. Tam da üstüne gelecek... Umarım birileri raw maw ne varsa dağıtır. Önceki filmlerden canı sıkılan kişilerden biri olarak afişten ağzım sulandı resmen. Ama uyarayım. Manga okumadıysanız açmayın. Şubata kadar bekleyin. http://forum.paticik.com/read.php?10,3142057,4591763,page=49#msg-4591763 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Azımın sularını akıtan sahneler. Bölüm gelene kadar bekleyeceğim diyenler izlemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 filler başlamadan önce ne olmuştu ya hepten unuttum :D.kaptanların dövüşü başlamışmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Hemen hemen başlamıştı. Ama ağırlıklı olarak vice captainların kapıştığı bölümler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 254 Heryerden ışıklar saçıldı, cık cık bağırdılar delik kapandı. Beah sevmedim bu bölümü :( Bu filler serisi başta güzel diyodum da sonlara doğru baydı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 254 - Bu bölüm filler tarihine geçer. O kadar boş ki... Bölümün en iyi yanı bölüm sonunda gösterilen o komik sahneydi sadece. Gerisi hep fıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 vaperon said: 254 - Bu bölüm filler tarihine geçer. O kadar boş ki... Bölümün en iyi yanı bölüm sonunda gösterilen o komik sahneydi sadece. Gerisi hep fıs... Benim de ilk aklımdan geçenler bunlardı. Kalite şu aralar biraz düşmeye başladı (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 sartherien said: manga sonuna kadar okumayan bakmasın lütfen agır spo war Abi başlıkta özenle mangadan spoiler vermek yasaktır denmesine rağmen mesaj bırakılıyor. Bu konuyu manga bölümünde tartıştık. Biraz manga geçmişini karıştırırsan görebilirsin. İnsanlar zaten filler'dan kusmak üzere bide spoilerlar ile gelmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 aslında animeyle ilgili bi yazı yazmak istedim ancak mangadan spoda war neyse viktor a öm attım o ilgilenir artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 mükemmel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 başladı mı normal bölümler yoksa hala filler mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 az kaldı o yüzden kalan tüm bölümler mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Harcadığım 15dk'ye acıdım, keşke daha uzun aralıklarla atlasaymışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar