moriQ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Byakuya nın babası kouga garanti. yoksa o satışı yapmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Ya o değil de, ichigo benziyo be kaien shiba'ya. Rukia öldürdükten sonra bunu ichigo olarak re-spawn olmuş olmasın. Byakuya bile confirm etti benzerliklerini. Kubo bu şekilde trollemiş olmasın hepimizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Sanma. shiba hueco mundoda o akvaryum kafalı espada'nın(yine Rukia'nın kestiği) içinde değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Bu hafta çıkmıyormuş bleach. Onun yerine Fade to black yayınlanacakmış tvde sanırsam. :( Bir de 4. film bu kış şubat gibi yayınlanıyormuş herhalde. 2011 de izleriz artık. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 of gene yarım kaşlı iki tip koyarlar kötü adam niyetine, olmaz olsun yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Gene acıların kadını Rukia yapmasınlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Sonunda güzel bir bölüm. 252 Hareketli sahneler güzel yapılmış. Byakuyayı dövüşürken izlemek bir başka cidden. Bölüm bunun üzerine dönüyor Zanpakutou'suz kalan bir shinigaminin dövüş damarlarından biri kopmuş demektir. Son şekil Shuukei Hakuteiken bu sefer yargılayacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 vaperon said: Sonunda güzel bir bölüm. 252 Hareketli sahneler güzel yapılmış. Byakuyayı dövüşürken izlemek bir başka cidden. Bölüm bunun üzerine dönüyor Zanpakutou'suz kalan bir shinigaminin dövüş damarlarından biri kopmuş demektir. Son şekil Shuukei Hakuteiken bu sefer yargılayacak sanırım. Of abi raw izleyip geliyosun buralara. ATAR YAPARIM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Gkgokhan said: Of abi raw izleyip geliyosun buralara. ATAR YAPARIM ! Urusei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Hakkat güzeldi yalnız fillerlar spoiler yuvası oldu, mangada bile görmediğimiz şeyler yapıyorlar fillerlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 vaperon said: Gkgokhan said: Of abi raw izleyip geliyosun buralara. ATAR YAPARIM ! Urusei. Urusai :D Sanırım 4. film İchigo'nun Hollow formu ile ilgili olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bitirsinler artık şu fillerı konuyu zorlayıp zorlayıp önümüze sunuyorlar.bu sırada animede daha önceden kullanılmayan yeni teknik göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Böyle fillerda bile kenpaçininkini göremedik, ilerde de göremeyiz zaten artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ben asıl konuyu unuttum ya içim dışım filler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Virus said: bitirsinler artık şu fillerı konuyu zorlayıp zorlayıp önümüze sunuyorlar.bu sırada animede daha önceden kullanılmayan yeni teknik göremedim? Royal bilmemne sword var ya o işte. Daha önce hiç kullanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 şu bind için kullanılanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 o dediği senbonzakuranın son hali dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Ama senbonzakura'nın son hali yeniden çizilince taş gibi olmuş. Ayrıca kapışmaları da çok iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 süper bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Virus said: şu bind için kullanılanmı? Yok, bölümün sonunda bankai halindeyken kullanıp charge ediyor Kouga'ya. Daha önce herhangi bir bölümde kullanıldığını hatırlamıyorum, kulladıysa bölüm no isterim, neye benziyormuş ilk çizildiğinde acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ichigoyla kapışırken son sahnede kullanıyordu mangada bölümün ismi black and whitedı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 animedede vardı. hatta Ichigo gördüğünde ben daha bankai açalı 1 gün oldu.Ondan böyle havalı tekniklerim yok gibi birşey diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Sawer said: animedede vardı. hatta Ichigo gördüğünde ben daha bankai açalı 1 gün oldu.Ondan böyle havalı tekniklerim yok gibi birşey diyordu. en güzel bölümlerindendi o yaaa ofoffff gelişi falan.kıyafeti falan da güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 eclipse gibi bir yer var mı bu animeyi izleyebilmek icin? animeou dan 30 bölümünü izledim ama site suspend olmuş işin özü indirebileceğim bir yer var ise, söylerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Magnum said: eclipse gibi bir yer var mı bu animeyi izleyebilmek icin? animeou dan 30 bölümünü izledim ama site suspend olmuş işin özü indirebileceğim bir yer var ise, söylerseniz sevinirim. işin özü realitylapse.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar