Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

ucunbiri said:

abi yare yare nasıl yazılıyo onu söyleyin bana :D
bir de tam türkçeye çevirin her seferinde farklı geçiyo altyazıda my my falan diyolar, bizde ki ahhh ahhhhh mı bu efkarlı versiyonundan

yare yare die yazılıo direk, hiraganada "やれやれ" şeklinde. Anlamı da işte bi rahatlama sevinme . İşte eve varınca, "ohh en sonunda eve vardık" daki ohh gibi. oley gibi vs bu tarz şeyler. Ama animeler de yare yare , bak sen şu işe tarzı da kullanılıo =)
Sosyal ağlarda paylaş

Zevk meselesi tabi yada benim bleach fanlığından çok Ulquiorra Schiffer ve Kyouraku Shunsui fanlığımdan da kaynaklanıyor olabilir..

Ulquiorra abimizin res formu fillerlardan daha heyecan verici geliyor bana :)

Tahmini kaç bölüm sürer bu fillerlar ? Shunsui'nin bankaisi için bleach izliyorumda.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Filler şu an manganın olduğu kısımdan daha heyecanlı bence.

+1

üstelik bir filler a görede cok güzel bi filler.

bu arada cogu mangacının aksine kubo animeylede yakından ilgilendigi icin yanılmıyorsam animedeki fillerlarda cannon sayılıyor bunuda hatırlatayım.
Sosyal ağlarda paylaş

canon savaşın ortasında "durun çocuklar hueco mundo'da kahramanlarımız kan revan içinde yatarken başka bir hikayeye dönüyoruz ve burada sapasağlamlar" diye giren canon hikaye mi olur?

manganın yanında fıs her şekilde, her filler'da tipi biraz değişen aynı kötü adam tiplemeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam, fillerların en başta konma sebebi her hafta aralıksız bleach yayınlayabilmek ondan öyle "pat" diye araya sokuyorlan, ancak mangayı çizen kubo ilgilendiği için fillerların çoğunun cannon olması deişmiyor.

mesela şu bount arc ve şimdiki arc cannonken en son su 120 den 190 a kada rolan soul societyde gecen filler sırf stüdyonun adamları tarafından yapıldıgı icin cannon değil mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...