Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 psp ye bleach 6 çıkmış.Malum yerlerde var.5 bayağa iyiydi bakalım napmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Kenpachi'nin releaseini göreyim de rahatlayayım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 onun kendisi release abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 220cebinizde akrep mi var bütün diziler animeler hepsi gıdım gıdım veriyor. 10dk daha azdı bu bölüm birde ? tamam kommamura tayçonun bankaisini gördük de yetmedi be. hem o pilların yıkıldığı yerde hiç insan göremedik ? 3-5 insan serpiştirseydiniz de kira mira onlara yardıma gitseydi ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 220 hatırladığım kadarıyla şehir geriye dönmüyordu sütun yıkılınca mangada ama iyi hatırlamıyorum orayı. komamura tayço'ya hürmetler. B)- mangada one-shot çekiyordu gerçi, poww cero bile atamadı, ağzında kaldı atamadan karşısına dev çıkınca. burada ekşın eklemişler doğal olarak ama iyi oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 5 dk in+out, 10 dk eski bolumlerden kesitler, zaten geriye kus kadar bisey kaliyo, 1 hafta beklemeye degmiyo. 220 ceroyu agzina sokmasi cok iyi olmus sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Bölümlerde tam savaş sırasında çalan bi atraksiyonlu şarkı var bayan birisinin söylediği.Bu parçayı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ost leri dinle illaki bulursun. Ama muhtemelen dediğin On the precipice of defeat dir. Öyle tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 dallama madarame daha ne denilebilir ki. Komamura nin bankaisi de cok kullanissiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Flameoffear said: Ost leri dinle illaki bulursun. Ama muhtemelen dediğin On the precipice of defeat dir. Öyle tahmin ediyorum. Yok, burada çalan müzikler OST4'te olacak muhtemelen, şu ana kadar çıkan OST'larda yok malesef. Herkesin sorunu bu bu aralar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 -.-* chad denyosunun hala ölmesini bekliyorum. adam ölmedi hala. olsun hala bekliyorum. seireteide öldü sandım, spirit enerjisi vs. ne varsa söndü. hala ölmedi. şoke oldum. adamı ölümün eşiğine getiripte son saniyede öldürmeden çekip giden ne kadar çok dallama varmış şu dizide. şu arrancar aleminde her taraf psikopat dolu dilde jilet g.tte bazuka geziyor herkes, ama "INTRUDERLARIN HEPSİNİ ÖLDÜRÜN!" emrini anlayan tek bir adam yok. hadi emri geçtim git kendin manyak olduğun için öldür ya. CHAD NIYE YAŞIYOR LAN HALA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 -.-*chad bence de en uyuz karakter. el direktoymuş pffs. tırtsın işte be birader zeki desem zeki değilsin çevik desem alakan yok. kas gücüyle reiatsu yürümez komamurabankaisinin özelliği farklıdır kesin onun. o kadar hantal bırakmazlar. hızlı biri ile karşılaştığında bankaisi ona göre şekillenir herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 komamura tayço komamura tayço endurance & strength abanmış, natural hide AC de var belli. bir kenpaçi kadar olmasa bile diğer tayçoların çoğundan dirençlidir. lvl 90 küsur kido yemişti aizen'den, 5-10dk sonra kalkmıştı, "dokunmayın ben iyiyim" diye bağırıyordu heh. burada da o yumruğu yedi, geldi aynen hiçbirşey olmamış gibi. kenpaçi ile sonuçlanmayan kapışmasından ayrılmıştı gene yara almadan. hantal ama o kılıç vuruşunun kenpaçi'nin çift elle vuruşundan aşağı kalır yanı yoktu, karakura'ya atom bombası düşmüş gibi oldu ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 aizen's kidou Sam yalniz orada aizen kullanidigi kidou nun %100 performansta olmadigini soylemisti vaktiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 kido evet ama yine de lvl 90 küsur, lvl 90'ların vaizard'ı bile yere çakabildiğini gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Lvl lerini neye göre anlıyosunuz =? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 kido number xx (rakam) diye bağırıyorlar yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Ben onları spell sıralaması diye biliyodum başından beri yuh bana ya -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 spell sıralaması ama rakam yükseldikçe güç artıyor ve yapması zorlaşıyor, d&d spell circle hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Hadou 破道 .: Destructive Path :. [#01] Sho - Thrust [#02] Pikkeru - Ice Axe [#03] Shyukaho - Pillar of Fire [#04] Byakurai - White Lightning (??) [#05] Wareyasui Tenkei - Fragile Divne Punishment [#06] Nagasu - Drain [#07] Kyoufuu - Strong Wind [#08] Gekiyaku - Poisonous Strength [#09] Bessekai - Seperation Dimension [#10] Besshi - Contempt [#11] Sageyoku - Wing Splash [#12] Reishaburu - Soul Chew [#13] Kage'e - Silhouette [#14] Kageki Kirikata - Opera way of slicing [#15] Raikirijini - Electrical sword fight to the death [#16] Takusen no Takedakeshi - Oracles' Ferocity [#17] Amake - Mark of Rain [#18] Amatsuso - Heavenly Sacrifice [#19] Sogeki - Snipe [#19] Hakkei - Internal Energy Release [#20] Shureddakaze - Shredder Wind [#21] Enten Tacchi - Infernal Touch [#22] Firutada - Filling Exorcism [#23] Seihaku - Metal Retardation [#24] Happa Shisuu - Explosive Exponent [#25] Banpiru - Bowl of Pills [#26] Takemori - Bamboo Lance [#27] Kukakuseiri - Adjustment of topography [#28] Doshakuzure - Landslide [#29] Uraba - Final Leaves [#30] Hyoro Shokusha - Sway, The Flanking Fire [#31] Shakkaho - Red Flame Cannon (???) [#32] Kasai Kiirojinrai - Fire, Yellow Thunder Clap [#33] Soukatsui - Blue Fire, Crash Down (???) [#34] Renpatsu - Rapid Fire [#35] Hanabi - Fireworks [#36] Yuuen Hakkei - Grand Internal Energy Release [#37] Yuuen Shureddakaze - Grand Shredding Wind [#38] Sodai Pikkeru - Grand Ice Axe [#39] Yuuen Bessekai - Grand Seperation Dimension [#40] Yuuen Kyoufuu - Grand Strong Wind [#41] Bohyou - Gravestone [#42] Taiyou no Sangun - Grand army of the sun [#43] Genshiakuhatsu - Atomic Explosion [#44] Rasensanken - Spiral of Flame [#45] Kaneichi - Thousand Warship Victory [#46] Bourei Kanshou - Atrocity Atoll [#47] Puropan Kakusan - Propane Diffusion [#48] Shoukazai Hannousei - Digestive Reactivity [#49] Hitoshizuku - Single Drop of Water [#50] Hyoukai - Icy Waters [#51] Hirameki - Flash of light [#52] Eikoudan - Bombs of Flares [#53] Sendanhou - Shearing Cannon [#54] Haien - Abolishing Flames (??) [#55] Douryu Kimazui - Similar Unpleasant [#56] Kimarimonkuka - Beautiful Cliche [#57] Sendohi - Crisis in a battle of light [#58] Tenran- Whirling Tempest [#59] Kei Tenketsu - Strength of the Pressure Points [#60] Raikai - Electric Assembly [#61] Yakutou - Agonizing Melting [#62] Soukairaiu - Thunderstorm, The Grand Opening [#63] Raikohou - Thunder Roar Cannon (???) [#64] Meiga - Parasite Moth [#65] Meishu no Meitou - Judgement of the Leading Power [#66] Meizuru - Command [#67] Kokufuu - Dust Storm, Darkening Sky [#68] Taienchu - Imperial Flame Pillar (???) [#69] Kanan - Calamity of Flames [#70] Gyouko Hisaki - Freezing Flames [#71] Chimame - Blood Blister [#72] Hyoutan - Iced Charcoal [#73] Hoshinoba - Supernova [#74] Tougen Kakyoku - Tune of the Tundra [#75] Sanjigen Reikon Haretsu : Teishoku - Dimension Soul Rupture : 1 Color*1 [#76] Sanjigen Reikon Haretsu : Nishoku - 3 Dimension Soul Rupture : 2 Colors*1 [#77] Sanjigen Reikon Haretsu : Sanshoku - 3 Dimension Soul Rupture : 3 Colors*1 [#78] Saishuu Soukatsui - Final Blue Fire, Crash Down [#79] Katsugeki - Riotous Scene [#80] Saishuu Byakurai - Final White Lightning [#81] Meinichi - Death Anniversary [#82] Kadouzeki Otaki - River Gates Cascading [#83] Seisoukorosu - Strosphere Death Strangle [#84] Onaga - The Azure Winged Magpie [#85] Doki - Wrath [#86] Yasen - Warfare of the Night [#87] Ganshoensui - Magma Cone [#88] Hiryūgekizokushintenraihō- Flying Dragon Striking, Heaven-Shaking, Lightning Cannon [#89] Merankoria - Melancholia [#90] Kurohitsugi - Black Coffin (??) [#91] Byakko Yatsuzaki - Spiritual White Fox, tear at the limbs [#92] Kogoeru Kamitsuku - Snarl and Freeze to death [#93] Ken'aku Kyokkou - Perlious rays of the rising sun [#94] Nakitama Ganmarei - Weeping Spirit, Gamma Ray [#95] Taisaku Tentairikigaku - The Epic Celestial Mechanics [#96] Hokkyokusei Dainichi - Polaris of the Great Sun [#97] Setsudanki no Manashii - Guillotine's Void [#98] Buntai - Fission [#99] Shimoyake - Frostbite Combinations: [#3] Shyukaho [#4] Byakurai :: [#10] Raikou Hibashira - Lightning Pillar of Fire [#1] Hiun [#10] Besshi :: [#15] Yogarusendo - Death Satisfication [#17] Amake [#18] Amatsuso :: [#37] Ten no Suiame - Heaven's Acid Rain [#26] Takemori [#29] Uraba :: [#51] Senedaha no Yari - Spears of the Thousand Leaves and Branches [#33] Soukatsui ::[#63] Soren Sokatsui - Twin Lotus Blue Fire, Crash Down (双蓮蒼火墜) ::[#73] Shinsei Soren Sokatsui - True Twin Lotus Blue Fire, Crash Down [#67] Kokufuu - Dust Storm, Darkening Sky [#73] Hoshinoba - Supernova :: [#99] Kadourasen Tenkyuu - Vortex spiral, Celestial Sphere Not: Ba dan alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 221 Rangiku-san neyine güveniyor yahu, bankaisi mi var kine? Yada göğüsleri reiatsu deposu mudur? Haribel de, toshiro yu yer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Eve yeni geldim, bleach de inmiş, son 2 bölümün gazına kapılıp açtım ve bence 221 çok baştan savma olmuş. Tüm tayçoları gösterelim derken saçma sapan birşey yapmışlar, son 5sn'de Soifon'un davası "eh" seviyesine getirmiş bölümü. Bir hafta beklediğime değmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 yoruichi bir soifon iki benim için, hatta ikisi de bir :) onun olduğu bölüm güzeldir. ama ona rağmen eşleşmeleri sıkıntıdan atladım gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 rangiku daş hatun istediği gibi artislik yapabilir o yüzden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 soifonun ölüceğine kesin gözüyle bakıyorlar bu sırada. Bee, son vuruş hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar