Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 izlerken yerimde duramadim kidolar süperdi. aizen samaya bu ipneliginden dolayı tesekkür etmek lazim.vaizard larin intikamini hiç hesaba katmadi tayçosuydu vaizardiydi şahane bir aksiyon olacak gibi.bide kisuke ve zarakiden bankai görürsem ölsemde gam yemem artık. ama filler olmasın yaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 zaraki bankai derse bleach dunyasi biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Bi baktım bitmiş,çook iyi bölümdü,20dk kesmiyor hakkaten.Kesşke filler olmasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Filler ? Sizi meşe odunuyla döverim arkadaşlar. Bounto ve Bakkatou serisi gibi değil bu. Bu bu bu.. KOOOOON Karakuraizer Zamanı Hadi 2 bölüm sürecek. 213 The Karakurizer is Born 23m 31.03.2009 214 Karakuraizer`s Last Day 23m 07.04.2009 Seyredin yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 gene don kannoji gelecek sanmıştım, kon ise iki bölüm dayanırız dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Abi son bölümler çok iyi idi be, yazıktır günahtır bekletilir mi iki hafta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Eveet 31'i oldu. Kaçta düşer torrente? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yarın gece 3 gibi düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 acayip güldüm bu bölümde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 He-man yanlız lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Fansub çıktı mı? Bulamadım ben henüz dattebayoda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Abi abi... HAYIR YAAAA pendulumdan sonra yapılır mı lan bu hıyarlık ayıp böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Of cidden çok iyidi ya :D Keigo'nun o bekleyiş anı ve pıt diye arkadan ufak bir patlayış. Koptum ya . Ayrıca karakurayzır erroottiikooo . Erroootiikkkooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 İyi dalga geçmişler ya sevdim ben de. Karakurayzer-psödoichigo(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 tiny devil (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ururuyu evlat edinmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Bleach'e dair kaybettiğim inancımı yeniden kazanmamı sağlayan bölüm... Karakura Riser! HENSHIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Ömrümü yedin itsugo. 1 haftada tüm bölümleri izledim yetmedi filmleri indiriyorum şimdi. Allahım bankai çekmeme az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 214 Bir bölüm bu kadar güzel bağlanamazdı. Ve karakurizer erotic şahaneydi. Arrancarı solo aldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Bunny arrancar.ASdasdasdasdasdasdad.Filler bitti sağlam dövüşler başlıyor sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 heh neyse bu filler'ı bağlayabildiler en azından gerçek hikayeye, uzundur görmediğimiz manga karakterlerini filan görebilmek iyi oldu ve gelecek hafta gerçek ekşın başlıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 kafalar kopacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Fikirtepe gençliği yargılayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Ahah doggy iyiydi. En sonunda Urahara noktayı koydu. Ama bu 213'ün beni baydığı 214'ün üç beş espri dışında beni uyuttuğu gerçeğini değiştirmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 luriçiyo ve angutlarının futbol festivali ile de geçebilirdi, buna da şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar