Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 yeni bölüm yok haftaya mı offf
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yeni bölümde artık kenpachi coşar umarım çok uzatıyorlar
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Bleach fillerlarını izlemek istiyorum ben. Manga şimdi bitti, öyküyü tekrarlamak sıkıcı olur bir kaç ay sonra dalarım ona. Hangi bölümler filler?
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 GERGE said: Bleach fillerlarını izlemek istiyorum ben. Manga şimdi bitti, öyküyü tekrarlamak sıkıcı olur bir kaç ay sonra dalarım ona. Hangi bölümler filler? 63-108 Bounto Filler Diğerini unuttum abi.Onuda başka bir arkadaş söyler artık.
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Gkgokhan said: GERGE said: Bleach fillerlarını izlemek istiyorum ben. Manga şimdi bitti, öyküyü tekrarlamak sıkıcı olur bir kaç ay sonra dalarım ona. Hangi bölümler filler? 63-108 Bounto Filler Diğerini unuttum abi.Onuda başka bir arkadaş söyler artık. 168-189 filler :D walla hiç aklıma gelmezdi birinin filleri iizlemek isteyeceği :P
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Gökhan v Emrah fillerların numaralarını yazmak için arka arkaya mesaj atmanız ne kadar enteresan olmuş. Fillerları seviyorsunuz dimi itiraf edin. Ayrıca hepsi iyi ama top sektiren Hitsugaya'ı görünce muhtemelen fillerlardan vazgeçebilir o arkadaş.
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 En azından Bankai: Dragon Shootto! diye bağırmadı maçta:D.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bu akşam yeni bölüm çıkıcak hayırlısıyla.fakat my episodes a baktim bu günden sonra episode gözükmüyor tatile mi gircek tam yerinde :(
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Bleach 201 bu sitede goruldugu üzre cıkacak efenim en azından tarafımızdan umulmakta
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 VashTheStampede said: Gökhan v Emrah fillerların numaralarını yazmak için arka arkaya mesaj atmanız ne kadar enteresan olmuş. Fillerları seviyorsunuz dimi itiraf edin. Ayrıca hepsi iyi ama top sektiren Hitsugaya'ı görünce muhtemelen fillerlardan vazgeçebilir o arkadaş. napalım o onun tercihi :D db deki bleach mowie troll değildir inş indiriyorum :D
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 DEWIL_MAC_CRY said: VashTheStampede said: Gökhan v Emrah fillerların numaralarını yazmak için arka arkaya mesaj atmanız ne kadar enteresan olmuş. Fillerları seviyorsunuz dimi itiraf edin. Ayrıca hepsi iyi ama top sektiren Hitsugaya'ı görünce muhtemelen fillerlardan vazgeçebilir o arkadaş. napalım o onun tercihi :D db deki bleach mowie troll değildir inş indiriyorum :D Troll değil. 1. filmin HD versiyonunu çıkarmışlar. Yeni laptopta sağlam görüntüyle izlerim diyorsan izlersin ama onun dışında 3. film hevesiyle indiriyorsan şimdiden söndüreyim :P
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 201 ANO KENPAÇİ YAROOGA! süper karakter ya adam, süper bölümdü. :) gelecek bölümü merakla bekleyin anacım. (:P) "düşündüm taşındım, buna karar verdim" kısmı süperdi özellikle. :P ayrıca omake ahaha, komamura tayço ya adamım.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 güzeldi güzel artık kenpachiden değişik bir ability bekliyoruz anladın sen adfgsd
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 o değilde kılıcı ile konusmayı falan ogrenirse bu adam eskaza cok fena olur bankai actıgını falan düşünemiyorum.
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 201 Kenpachinin azını burnunu kırarım gülüşü çok iyi ya. Kenpachi zaten noitoranın 3 katı.Bir de bi sahnede böyle dev gibi yapmışlar tam olmuş.Haftaya güzel bölüm olur gene.
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 201 Kenpachi haftaya sapıtır, ortada noitra filan kalmaz.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ayıp olmaz soul socaity ve huedo mondo'ya yazık olur.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Arkadaşlar galiba filler gelmekte. Ya bir bölüm olacak ya da devam edecek gibi. 204-Ichigo`s Seppuku Persuasion Strategy-27.01.2009 (!!!!) Seppelu planı nedir abi? Kaynak : AniDB Kaynak : MyAnimeList Nolur gireceksede Full Pendulum olsun..
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 *Bleach 202:Fierce Fighting Conclusion! Who's the Strongest? *Bleach 203:Karakura Town Gathers! Aizen Versus Shinigami *Bleach 204:Ichigo's Stomach-cutting Persuasion Strategy *Bleach 205:Thump! The Football Tournament of Hollows İyi Seyirler.Önümüzdeki 3 bölümün planı..
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 oha aizen vs shinigami!! ondan sonra kopuyo kayis zaten.
Öne çıkan mesajlar