Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 yeni bölüm yok haftaya mı offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yeni bölümde artık kenpachi coşar umarım çok uzatıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Bleach fillerlarını izlemek istiyorum ben. Manga şimdi bitti, öyküyü tekrarlamak sıkıcı olur bir kaç ay sonra dalarım ona. Hangi bölümler filler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 GERGE said: Bleach fillerlarını izlemek istiyorum ben. Manga şimdi bitti, öyküyü tekrarlamak sıkıcı olur bir kaç ay sonra dalarım ona. Hangi bölümler filler? 63-108 Bounto Filler Diğerini unuttum abi.Onuda başka bir arkadaş söyler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Gkgokhan said: GERGE said: Bleach fillerlarını izlemek istiyorum ben. Manga şimdi bitti, öyküyü tekrarlamak sıkıcı olur bir kaç ay sonra dalarım ona. Hangi bölümler filler? 63-108 Bounto Filler Diğerini unuttum abi.Onuda başka bir arkadaş söyler artık. 168-189 filler :D walla hiç aklıma gelmezdi birinin filleri iizlemek isteyeceği :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Gökhan v Emrah fillerların numaralarını yazmak için arka arkaya mesaj atmanız ne kadar enteresan olmuş. Fillerları seviyorsunuz dimi itiraf edin. Ayrıca hepsi iyi ama top sektiren Hitsugaya'ı görünce muhtemelen fillerlardan vazgeçebilir o arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 En azından Bankai: Dragon Shootto! diye bağırmadı maçta:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bu akşam yeni bölüm çıkıcak hayırlısıyla.fakat my episodes a baktim bu günden sonra episode gözükmüyor tatile mi gircek tam yerinde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Bleach 201 bu sitede goruldugu üzre cıkacak efenim en azından tarafımızdan umulmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 VashTheStampede said: Gökhan v Emrah fillerların numaralarını yazmak için arka arkaya mesaj atmanız ne kadar enteresan olmuş. Fillerları seviyorsunuz dimi itiraf edin. Ayrıca hepsi iyi ama top sektiren Hitsugaya'ı görünce muhtemelen fillerlardan vazgeçebilir o arkadaş. napalım o onun tercihi :D db deki bleach mowie troll değildir inş indiriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 3üncü son çıkan movie mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 DEWIL_MAC_CRY said: VashTheStampede said: Gökhan v Emrah fillerların numaralarını yazmak için arka arkaya mesaj atmanız ne kadar enteresan olmuş. Fillerları seviyorsunuz dimi itiraf edin. Ayrıca hepsi iyi ama top sektiren Hitsugaya'ı görünce muhtemelen fillerlardan vazgeçebilir o arkadaş. napalım o onun tercihi :D db deki bleach mowie troll değildir inş indiriyorum :D Troll değil. 1. filmin HD versiyonunu çıkarmışlar. Yeni laptopta sağlam görüntüyle izlerim diyorsan izlersin ama onun dışında 3. film hevesiyle indiriyorsan şimdiden söndüreyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 201 ANO KENPAÇİ YAROOGA! süper karakter ya adam, süper bölümdü. :) gelecek bölümü merakla bekleyin anacım. (:P) "düşündüm taşındım, buna karar verdim" kısmı süperdi özellikle. :P ayrıca omake ahaha, komamura tayço ya adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 güzeldi güzel artık kenpachiden değişik bir ability bekliyoruz anladın sen adfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 o değilde kılıcı ile konusmayı falan ogrenirse bu adam eskaza cok fena olur bankai actıgını falan düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 201 Kenpachinin azını burnunu kırarım gülüşü çok iyi ya. Kenpachi zaten noitoranın 3 katı.Bir de bi sahnede böyle dev gibi yapmışlar tam olmuş.Haftaya güzel bölüm olur gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 201 Kenpachi haftaya sapıtır, ortada noitra filan kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Ayıp olur Kenpachi bankai açarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ayıp olmaz soul socaity ve huedo mondo'ya yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 noitra da yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Arkadaşlar galiba filler gelmekte. Ya bir bölüm olacak ya da devam edecek gibi. 204-Ichigo`s Seppuku Persuasion Strategy-27.01.2009 (!!!!) Seppelu planı nedir abi? Kaynak : AniDB Kaynak : MyAnimeList Nolur gireceksede Full Pendulum olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Dabıl post ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 202 Torrent düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 *Bleach 202:Fierce Fighting Conclusion! Who's the Strongest? *Bleach 203:Karakura Town Gathers! Aizen Versus Shinigami *Bleach 204:Ichigo's Stomach-cutting Persuasion Strategy *Bleach 205:Thump! The Football Tournament of Hollows İyi Seyirler.Önümüzdeki 3 bölümün planı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 oha aizen vs shinigami!! ondan sonra kopuyo kayis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar