Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Gkgokhan said:
GERGE said:
Bleach fillerlarını izlemek istiyorum ben. Manga şimdi bitti, öyküyü tekrarlamak sıkıcı olur bir kaç ay sonra dalarım ona. Hangi bölümler filler?

63-108 Bounto Filler

Diğerini unuttum abi.Onuda başka bir arkadaş söyler artık.

168-189 filler :D walla hiç aklıma gelmezdi birinin filleri iizlemek isteyeceği :P
Sosyal ağlarda paylaş

VashTheStampede said:
Gökhan v Emrah fillerların numaralarını yazmak için arka arkaya mesaj atmanız ne kadar enteresan olmuş. Fillerları seviyorsunuz dimi itiraf edin. Ayrıca hepsi iyi ama top sektiren Hitsugaya'ı görünce muhtemelen fillerlardan vazgeçebilir o arkadaş.

napalım o onun tercihi :D db deki bleach mowie troll değildir inş indiriyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

DEWIL_MAC_CRY said:
VashTheStampede said:
Gökhan v Emrah fillerların numaralarını yazmak için arka arkaya mesaj atmanız ne kadar enteresan olmuş. Fillerları seviyorsunuz dimi itiraf edin. Ayrıca hepsi iyi ama top sektiren Hitsugaya'ı görünce muhtemelen fillerlardan vazgeçebilir o arkadaş.

napalım o onun tercihi :D db deki bleach mowie troll değildir inş indiriyorum :D

Troll değil. 1. filmin HD versiyonunu çıkarmışlar. Yeni laptopta sağlam görüntüyle izlerim diyorsan izlersin ama onun dışında 3. film hevesiyle indiriyorsan şimdiden söndüreyim :P
Sosyal ağlarda paylaş

201 ANO KENPAÇİ YAROOGA!

süper karakter ya adam, süper bölümdü. :) gelecek bölümü merakla bekleyin anacım. (:P) "düşündüm taşındım, buna karar verdim" kısmı süperdi özellikle. :P

ayrıca omake ahaha, komamura tayço ya adamım.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...