ses Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 konuyla alakasız olucak ama bu kaçıncı bölümdü animede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 @Gallant bunlar animede de geçti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 yeni bölüm ile ilgili şu bakkouto saçmalıgını ne zman bitirecekler mrk ediyorum bir de captain commander ın eline vericekti adam neredeyse ichigo geldi.saçmaydı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
count Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 @ses anime 111 olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 187 RYUUJIN JAKKA! diye bağırınca genryuusai nasıl gaza geldim, öyle böyle değil. tam alkışlayacaktım, yok neymiş, "benim zanpakuto bütün herşeyi sıfırlar" YA BIRAAAĞĞĞHHHH adamın attığı alevlerden aizen & en baba arrancarlar çıkamıyor, sen diyorsun "ben tanımam". dedim filler birşeye benzeyecek so tayço aksiyona girişiyor diye ama adamın bankaisini bilmiyorlar diye böyle eblek bir yönteme başvurdular anlaşılan. şinigami dayko'nun kurtarmasına kalmıştı zaten yamaji, ayıp lan. bu filler'ı yazanı bulsam nasıl tokat manyağı yaparım belli değil. bir kere daha: YA BIRAAAAĞHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Letsgetthesunshine said: for cadoÇünkü İchigonun babası olacak herif Kenpachinin yonettiği birimi yonetiyordu kaptan olarak (kızları da baya güçlü sprituel bakımdan). Bir de annesinin ölümünden sonra memory vs.. de yaratıkla kapısırken annesini görüp bi anda berserk moda geçmişti bence onunda bi yardımı var (komplo teorisi vol.343432523) ama babasından geçmiş olabilicek bi gücü vardır illaki diye düşünüyorum adam sonucta tayço mertebesinde Animede ilk satır geçmiyor henuz, o bakımdan dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 187 Sam +1, bu fillerlarda feci saçmalıyorlar, gene ichigo ya vaizard açtıracaklar durduk yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ichigo kesemezse kenpachiyi çağrırlar. Zaten öyle özel bir gücü yok istediği kadar 0 lasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 188 bitti biticek filler, ha gayret=) 1 ya da 2 bölüme amagai ölür artık, sonra da dönerler geri hikayeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 188 Mal amagai ölecek az kaldı.İchigo ve kenpachi dışında kimse dövemez bu adamı heralde. Ulan DGM nin saatini aldınız sanki başka saat yokmuş gibi. 7 Ekim salı geliyor.Orihime hep ağlasın çok tatlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 188: YA BIRAAAAĞĞĞGHH hayır sanki bu bölümleri yazan adamlar hiç mangasını okumamış, sadece resimleri görmüşler öyle mod açtırıyorlar sırayla. itsugo güya zar zor kullanıyordu maskeyi kısa süreler için, şimdi maskeyi bir açıyor oh sebil, öykü dinliyor öyle. bankai'si öyle hızlı hale getiriyordu ki gözle yönderililen bankai'lerden bile kaçıyordu, burada hiç öyle açtı bişi anlamadık. falan filan omake bile yoktu, yeter artık bitsin bu arc. ha bir diğer saçmalık da: kaptanlar hala yetişemedi olay mahalline lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 188 Trafik varmis soulu sosayti de:) Hakkaten bitsin de esas hikayeye donsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 188 rezilliği Hayır yamomotoda sanki hiç bilmiyor ichigonun waizard olduğunu şaşkın şaşkın bakiyor amagaide neymiş öyle revenge revenge die harcandi gitsin aizeni kessin gelsin hobi olarak saçmalığa bak bitsinde kurtulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 188 - Filler Yazarı Lütfen Ölürmüsün? Ya arkadaşlar ortada 2 tane önemli faktör var.. Birincisi: Yamamoto... Abi sen epic karekterdin.Sen nasılda böyle dillere düşersin.Ya shikai niye açıyosun.Shikaisizde keserdin.. İkinicisi: Hollow Mask... Abi Rukia gibi önemli bir faktör var.Hatırlıyosunuz orihime ilk defa gördüğünde ichigo'yu altına sçızlamıştı.Ee abi koskoca RUKIA bu .Rukia laaaan :@ Nasılda sadece "Aaa buda içigonun holow dönüşümü" dedirtirler.Böyle bir sahneyi nasıl olurda FILLER'da kullanırlaaaar... Yazık oldu.Üzüldüm açıkcası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 abi adam zaten epic, filler diyorum kaale almıyorum.. :)BU FİLLER YAZARLARINI KÜLE DÖNÜŞTÜR, RYUUJIN JAKKA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yani commander captain mal mal bakmakla yetindi acaba goldenlerdeki gibi yine uyuup kaldımı diye merak ettim ben. Birde başka kimse gelmedi ha zanpaktounun güçlerini emiyorsa bakkotu o zaman shinigamilerin 1564875 tane daha yeteneği var kullanırlar olur biter. Birde hala kimse gelmedi olay yerine onada ayrıca şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 luliçiyoya bu kadar taktığına göre bu içigoda var bi bokluk. pedo mudur nedir. ayrıca, vaizard formundayken heriften çiftleşme mevsimindeki cırcır böceği gibi ses çıkıyor çok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ben mangaya donucem hangi sayısından başlamak gerekecek. Zira bu animeyle olmıcak fillerlar cok dandik otesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 aylar önce bıraktım bakıyorum hala fillerlar iğrenç hikaye ilerlemiyo iyiki bırakmışım yeni başliycak varsa bounto adını duyduğu yerde bıraksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Letsgetthesunshine said: Ben mangaya donucem hangi sayısından başlamak gerekecek. Zira bu animeyle olmıcak fillerlar cok dandik otesi285 yada 286 dan başlıyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 cado eywallah birazdan torrentten indirip baslıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 189 ne zaman cikicak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 7 ekime kadar yeni bölüm yok.8-9 gibi nete düşer-sublanır o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ban-kai Filler bitiyor ülen.Bu gün 1800 tokyo tvde veriyor. Akşama raw çıksa öbür gün sublı izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ömür tüketti ya, bir sezonluk anime serisi uzunluğunda filler nedir. insan harakiri yapar gururuna yediremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar