Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:

yaaaaa ben bu fillera zokam afedersin. Şeker kız candy izliim daha iyi ya. =_= . Zarakinin bölümün sonlarında küçük kızlarla yanyana oturmasına güldüm ama masada hehe. Neyse umarım fazla uzun sürmez şu filler çünkü o boss gibi gözüken adam hemen çıktı karşımıza ichigoya dalmak üzere. Dalsın da ölsün bitsin.

Evet abi haklısın.Ben isterdimki Grimmjow ile böle 40 bölüm filler olsa of ne güzel olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:
Sağlam spoiler ve soru içerir.

Urahara ve İchigo nun babası etkin bir rol oynayacak mıdır ileride ve İchigo kaptanlıga yükselebilir mi sonucta hem kılıç hem güç (vaizard ve inner power) olarak su an yaşlı adam dısında hepsini alabilir gibi gözüküyor siz ne diyorsunuz bu konuda?

İchigo ve Uruyu'nun babaları büyük ihtimal king zımbırtısı ile bağlanacaklar. Uruhara zaten direkt kaptan olsun yine. Bide Kenpachi bankai öğrensin :P
İchogo en güçlüsü değil henüz gibi geliyor bana. Birde çok karakter ekliyorlar. Herbiri herseferinde daha güçlü. Mesela Aizen neden diğerlerinden bukadar güçlü?

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
yeteeerrrr bitsin şu fillerrrrrrr

işin en ironik kısmı da widescreen formata geçmek için filler arc beklemeleri. güzelim arc'ları kare kare izlettiler, bu "bankai! gaz yap labunya!" içerikli bölümleri son teknoloji izletiyorlar şaka gibi.

bizim kare kare izlemimizin widescreenle ilgisi yok, sadece DB nın 100 yıllık compression teknolojisi kullanmasıyla ilgiliydi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...