Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mortis said: yaaaaa ben bu fillera zokam afedersin. Şeker kız candy izliim daha iyi ya. =_= . Zarakinin bölümün sonlarında küçük kızlarla yanyana oturmasına güldüm ama masada hehe. Neyse umarım fazla uzun sürmez şu filler çünkü o boss gibi gözüken adam hemen çıktı karşımıza ichigoya dalmak üzere. Dalsın da ölsün bitsin. Evet abi haklısın.Ben isterdimki Grimmjow ile böle 40 bölüm filler olsa of ne güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ya şu son iki haftanın fillerlarını cameolar götürüyor resmen, mayuri, kenpachi filan. bir de elbette ki ŞİNİGAMİ ZUKAN! GOLDEENNN!!! yaçiru-çaaan'ın hastasıyız eheh, her bölümde çıkmaya devam etsin aynen böyle. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bitsin artık su filler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Daha fazla Zarachi Kenpachi istiyorum ben. Birde Zangetsu çıksın yine. Hollow mekanındaki shinigamiyide merak ediyorum ben mesela ama o çıkmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Letsgetthesunshine said: Sağlam spoiler ve soru içerir. Urahara ve İchigo nun babası etkin bir rol oynayacak mıdır ileride ve İchigo kaptanlıga yükselebilir mi sonucta hem kılıç hem güç (vaizard ve inner power) olarak su an yaşlı adam dısında hepsini alabilir gibi gözüküyor siz ne diyorsunuz bu konuda? İchigo ve Uruyu'nun babaları büyük ihtimal king zımbırtısı ile bağlanacaklar. Uruhara zaten direkt kaptan olsun yine. Bide Kenpachi bankai öğrensin :P İchogo en güçlüsü değil henüz gibi geliyor bana. Birde çok karakter ekliyorlar. Herbiri herseferinde daha güçlü. Mesela Aizen neden diğerlerinden bukadar güçlü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Dragonfire said: Bide Kenpachi bankai öğrensin :P ahah ban-kaiiiii GÜMMMmmMMmmmM! "Reiatsu fazlalığı atom bombası etkisi yapar " :D Dragonfire said: Mesela Aizen neden diğerlerinden bukadar güçlü? Aizen soul societynin Nuri Alçosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yeteeerrrr bitsin şu fillerrrrrrr işin en ironik kısmı da widescreen formata geçmek için filler arc beklemeleri. güzelim arc'ları kare kare izlettiler, bu "bankai! gaz yap labunya!" içerikli bölümleri son teknoloji izletiyorlar şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yok daha bi minimum 15 bolum var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Şu an fillerları bitirip bir filler konusu daha koyup sonra normal hikayeye geçerler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Su an ki filler ın aksiyon olayları başlamak üzere gibi gözüküyor sonrasında filler mı koyarlar yoksa mangadaki hikaye ye devam mı ederler bilinmez.Ama soyle bir durum var mangada ki olaylar 1 sezon yapabilecek kadar yogunlastı mı? Sonucta bazen 1 anime içine 2-3 manga bölümü girebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 aslında pek fazla ilerde değil bleach da bi 15 bölüm felan daha göstermeleri lazim yoksa şimdi mangadaki hikayelere başlarlarsa 6-7 bölüm sonra mecbur filler vermek zorunda kalcaklar yada 1 bölümün 10 dk sı bakışmalar ve konuşmalarla geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Bir yanım bitmemiş mangaları animeye uyarlayan adamları dövmek istiyor. Bok ediyorlar fillerlar ve senaryo değişiklikleri ile. Diğer yanım ise, "ulan iyiki manga bitmeden animesini yapmaya başlamışlar" diyor. Yoksa bilmem kaç yıl manganın bitmesini bekle işin yoksa. Edik: Regalya kaptım imzayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 para kırma endişesini bir kenara bırakabilseler mangaya yetişir, 6-12 ay filan ara verir sonra devam ederler. en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 6ay da anime bekle ondan sonra. Gerçi doğru filler izlemektense bekleyip güzel güzel izlemek daha iyidir. Zaten nedir filler dayağı ye ye sonra arkadaşlarımı korucam onu korucam düşmanlarımla dost olucam bankai höde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ya böyle mangası devam eden sürüyle başka anime'ler var, dediğim gibi yapıyorlar zaten bleach, naruto gibi istisnalar hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Bence Türkiye yapımları hakkında bilgi sahibi oldular. Baktılar "Lan biz parayı kırıyoruz ha?" abi bastır filler'ları.Bastır fazla bölümü.Bunlar bağımlı oldu. Abi izliyoruz.Cık mık ıgh desekte izliyorum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bizim izlediğimizden bişey kazanmıyorlar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 izlediğimizi bile bilmiyorlar belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ssj4songoku said: Edik: Regalya kaptım imzayı! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Sam said: yeteeerrrr bitsin şu fillerrrrrrr işin en ironik kısmı da widescreen formata geçmek için filler arc beklemeleri. güzelim arc'ları kare kare izlettiler, bu "bankai! gaz yap labunya!" içerikli bölümleri son teknoloji izletiyorlar şaka gibi. bizim kare kare izlemimizin widescreenle ilgisi yok, sadece DB nın 100 yıllık compression teknolojisi kullanmasıyla ilgiliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 DB zaten kafayi cizmis bir grup, nereden toplandiysa o kadar dengesiz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yabancilar nefret etse DB de nanalrimda siz niye ediyosunuz xD zamaninda adamalri linc ediyorlardi naruto diye "Gay Niggers from Outer Space" isimli bir film yayinladilar diye asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Bleach'in visualnovel'ı çıkmış. Baya sağlam diyorlar. http://img233.imageshack.us/img233/2756/1213800892673wu5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 offf dalga mı geçiyorsunuz ya, sokak serserileri shunpo kullanıyor. bankai de açtırsalar tam olacak. tam komedi oldu yani bu filler. KONO REIATSU!!! ulan ne reiatsu'su bildiğin değnekçi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Hyr ichigo gelior soulsociety i basıyor cüneyt arkın edasıyla byakuradan kenpachiye kadar düdüklüyor üstüne bounty dalgasında gene önplanda yer alıyor ama bu gerizekali embesil enikler hala KONO REIATSU modunda.. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar