Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 158'den beri izlemyiodum. Şimdi anladım ki ÇOK büyük hata yapıyomuşum. Sabaha kadar 163'ü de izlerim heralde sdfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 DB Bleach 164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Haftaya büyük kapışma... Ulquiorra vs Grimmjow... Hatta iki büyük kapışma... Bir de Itsygo vs Grimmjow var... :P Bu arada Shinigami Illustrated Picture Book Golden yine süperdi... Hastasıyım... :D (Öhm, Yoruichi'yi demedim yahu, Golden'ın dedim. :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Bu arada Yoruichi'nin isminde çok ilginç birşey dikkatimi çekti. 2 Kanjiden oluşuyor ilki Yoru(Gece), ikincisi ise Ichi(bir) anlamına geliyor. Aklıma hemen one night stand geldi ya. Ben de mi bir fesatlık var acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Monthius spoiler spoiler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Muhteşem bir bölümdü.Zate 3-4 haftadır çok beğeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 1 hafta gecmezzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sondaki foto çekme maceraları cidden şahane, güzel bölümdü bu arada ama esas bombalar hala 4-5 bölüm ötede. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ssj4songoku said: Bu arada Yoruichi'nin isminde çok ilginç birşey dikkatimi çekti. 2 Kanjiden oluşuyor ilki Yoru(Gece), ikincisi ise Ichi(bir) anlamına geliyor. Aklıma hemen one night stand geldi ya. Ben de mi bir fesatlık var acaba. Yok, fesatlıkla alakası yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Grimmjaw un sword release hali nasıl olcak merak ediorum 3-4 hafta sonra görücez bu gidişle heralde:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Bleach'in şu ana kadar gördüğü en iyi anime combatı Ikkaku'nun arrancar ile kapıştığı sahne bence. Fakat mangadan iyi yansıtabilirlerse Grimjow vs Ichigo'nun dövüşü rahatlıkla birinciliği alır. Önümüzdeki 2-3 bölüm çok güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Öf perşembe gelsin, perşembe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 pantheraaa, güzel olcak güzel ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Korasu! Teme! Ban Kai! Tensa Zangetsu! sesleri talep ediyorum. Perşembe gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 İchigo vs grimjaw 10 bölüm sürebilir benim için hiç sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Yalnız çooook büyük bir şikayetim var. Mangadaki Vizard formunu açmış Ichigo çok daha korkunç gözüküyor. Fakat Anime'deki sanki cadılar bayramı maskesi takmış gibi. Bir türlü oturtamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Db Bleach 165 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 156 Gran Rey Cero!!! Anam anam daha neler görücez böyle. Böle bi cero yu ichigo yine karizma force u ile durdurmuş bir süredir hollowlarla yatıp kalkan inoue ye hollow formunu gösterip inoue nin kalbindeki yerini sağlamlaştırmıştır. Araya saçma şeyleri sokmadılar dedim mükemmel gidiyor dedim helal olsun en sonunda Bleach saçma şeylerle zaman kaybına uğramıyor dedim ki yeni bölümü için 4 Nisanı beklemek zorundayız(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 165 ve inoue inoue beni hayal kırıklığına uğratıyor.Yok ichigoyu heal etmem falan.Lan herif darma dağan olmuş bi heal etmeye yarıyon onuda adam gibi yap.Bu arada vaizard ichigonun, inouenin kalbinde sağlamlaşacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Ölümüne tırsıyor inoue.Sırf bu yuzden inoueye kılım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Go grimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Beklemek bayıcak ama söle rahat bi 2 bölüm dövüşür şimdi bunlar zevkli zevkl izleriz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Gelicek bölümün preview'ine bakılırsa 1 bölüm belki 1.5 bölüm sürecek gibi. Edik: Aha yok ya 2 bölüm. Mangadaki bir sahneyi unutmuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 hah işte esas dövüşler bundan sonra başlayacak, herhalde yaza sarkar special filan yapmazlarsa. fena bölüm değildi ama çok uzun özetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 shinigami golden,çok komikti ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 of asıl dövüşün başlayacağı yerde bitirdiler ya :) ama 9 nisan nedir ya çok var daha niye öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar