Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Haftaya büyük kapışma... Ulquiorra vs Grimmjow...

Hatta iki büyük kapışma... Bir de Itsygo vs Grimmjow var... :P

Bu arada Shinigami Illustrated Picture Book Golden yine süperdi... Hastasıyım... :D (Öhm, Yoruichi'yi demedim yahu, Golden'ın dedim. :P)
Mesaj tarihi:
Bu arada Yoruichi'nin isminde çok ilginç birşey dikkatimi çekti. 2 Kanjiden oluşuyor ilki Yoru(Gece), ikincisi ise Ichi(bir) anlamına geliyor. Aklıma hemen one night stand geldi ya. Ben de mi bir fesatlık var acaba.
Mesaj tarihi:
ssj4songoku said:
Bu arada Yoruichi'nin isminde çok ilginç birşey dikkatimi çekti. 2 Kanjiden oluşuyor ilki Yoru(Gece), ikincisi ise Ichi(bir) anlamına geliyor. Aklıma hemen one night stand geldi ya. Ben de mi bir fesatlık var acaba.

Yok, fesatlıkla alakası yok =)
Mesaj tarihi:
Bleach'in şu ana kadar gördüğü en iyi anime combatı Ikkaku'nun arrancar ile kapıştığı sahne bence. Fakat mangadan iyi yansıtabilirlerse Grimjow vs Ichigo'nun dövüşü rahatlıkla birinciliği alır. Önümüzdeki 2-3 bölüm çok güzel olabilir.
Mesaj tarihi:
Yalnız çooook büyük bir şikayetim var.

Mangadaki Vizard formunu açmış Ichigo çok daha korkunç gözüküyor. Fakat Anime'deki sanki cadılar bayramı maskesi takmış gibi. Bir türlü oturtamadılar.
Mesaj tarihi:

156

Gran Rey Cero!!! Anam anam daha neler görücez böyle. Böle bi cero yu ichigo yine karizma force u ile durdurmuş bir süredir hollowlarla yatıp kalkan inoue ye hollow formunu gösterip inoue nin kalbindeki yerini sağlamlaştırmıştır.

Araya saçma şeyleri sokmadılar dedim mükemmel gidiyor dedim helal olsun en sonunda Bleach saçma şeylerle zaman kaybına uğramıyor dedim ki yeni bölümü için 4 Nisanı beklemek zorundayız(td)

Mesaj tarihi:

165 ve inoue

inoue beni hayal kırıklığına uğratıyor.Yok ichigoyu heal etmem falan.Lan herif darma dağan olmuş bi heal etmeye yarıyon onuda adam gibi yap.Bu arada vaizard ichigonun, inouenin kalbinde sağlamlaşacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Ölümüne tırsıyor inoue.Sırf bu yuzden inoueye kılım ben.

Mesaj tarihi:
hah işte esas dövüşler bundan sonra başlayacak, herhalde yaza sarkar special filan yapmazlarsa. fena bölüm değildi ama çok uzun özetler.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...