THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bence gayet yeterli bir özür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ben de balonlu kullanıcı açayım geleyim spoiler vereyim her yere o zaman. sadece burda değil heryerde yanlış spoiler vermek. arkadaşların izlemediğin filmi anlatınca sinir olmazmısın. düşünebilir bu kadarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 katil usak cikiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amaterasu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Çok güzel bir animeye benziyor ama daha başlama fırsatı bile bulamadım.Şöyle bir şey var sizce hemen başlasama ömrüm yeter mi izlemeye?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taicho Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yeter yeter XD kaybettiğin her saniye aleyhine işliyor. çabuk ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ben günde 1-2 bölüm izlerim diye indirmeye başlamıştım ama 1 ayda şimdiki bölümlere yetiştim :D ilk 60 bolum harika izledikçe izleyesi geliyor insanın gerçi su aralar baya sıkıcı ama ilerde düzelir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amaterasu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ama ne bileyim ya off başlamaya üşeniyorum daha arşivime ekleyeceğim binlerce anime var XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bleach bir action klasiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Şu anda 70 lerdeyim (72 yi yeni izledim). 40-65 arası ruya gibi geçti hatta .okunu çıkarıp playlist e attım başından kalkmadan non stop izledim. 70 den sonra bir yavaşlama.. bir kısırlık konuda.. ne bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 70'den 110'a kadar filler zaten ya.Hiç izlemesen birşey kaybetceğini sanmıyorum. Bu arada arkadaşlar biraz daha dayanın animenin coşmasına az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 40-65 arası bombadır zaten harikaydı 40-65 arası 70-110 arası filler zaten izlemesende olur su son bolumlerde filler gibi bise :S bir türlü giremediler canım su kalemsi yere grimjow abimizi dövüşürken gormek istiyoruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 grimmjow deilde daha yüksek ranklı espadaları merak ediyorum ben asıl gerçi savaşçaklarmı bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Hani konuda bir pick noktasına ulaşma hadisesi vardır, filler lar la güzel güzel sagdan soldan desteklersin temel i güçlendirirsin. Son nokta ya vardığın an izleyici demez kardeşim hava da kalmış bu adam nerden cıktı, bunu nasıl yaptı vs vs. Ama filler yaparken yan karakterlerin bayık dialoglarına katlanmak ömrümü tüketiyor, 76 dayım su anda valla izleyemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 O değil, yeni introda masada oturan espadaların gösterildiği yerde Grimmjow acaip karizma olmuş. Adama duyduum sempatiyi artırdı valla. Şöyle Ichigo'yla olan ekşınlı bi savaşını dört gözle bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 spoiler nası veriliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Tabiğki urahara bankai dediğinde ortalık sallanıcak ama herkzin bildiği gibi zerakki kenpachi kılıcıyla konuşup onu bi araç olarak görmekten wazgeçtiği zaman yani bankai dediği zaman arrancarlar istifa edicek zaten zerakki o sewiyeye gelirse anime bitmiş demektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hocam o nick ne yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 PrudenT said: hocam o nick ne yaa :) nesi warmış 3 sendeden beri burdayım ben yazıları okuyup takip ediyorum hala şifremi kaybetmişitm sonunda hatırladım :) e malum bi süredirde yeni üye almadı pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 2007-2005=2 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 [spo]Mangada zaten bu hafta resmen zaraki haftasıydı. Eğer ki bankai veya shikai öğrendiyse yakında haberimiz olcak gibi geliyor.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 PrudenT said: 2007-2005=2 :D yes farkedip kendi kendime güldüm zaten :) olsun yinede eski değilim sadece uuzn zamandan beri pclerle ilgilenemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 zaraki maskeyi takinca gorecem ben milelti xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 maska falan bahane zaraki den bi halt olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 aaah kendimi spoiler okumak zorunda hissediyorum zaraki maraki demeyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 zaraki hollow mask takamaz çünkü o bir shinigami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar