Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de balonlu kullanıcı açayım geleyim spoiler vereyim her yere o zaman. sadece burda değil heryerde yanlış spoiler vermek. arkadaşların izlemediğin filmi anlatınca sinir olmazmısın. düşünebilir bu kadarını
Mesaj tarihi:
ben günde 1-2 bölüm izlerim diye indirmeye başlamıştım ama 1 ayda şimdiki bölümlere yetiştim :D ilk 60 bolum harika izledikçe izleyesi geliyor insanın gerçi su aralar baya sıkıcı ama ilerde düzelir umarım
Mesaj tarihi:
Şu anda 70 lerdeyim (72 yi yeni izledim). 40-65 arası ruya gibi geçti hatta .okunu çıkarıp playlist e attım başından kalkmadan non stop izledim.

70 den sonra bir yavaşlama.. bir kısırlık konuda.. ne bilim
Mesaj tarihi:
40-65 arası bombadır zaten harikaydı 40-65 arası 70-110 arası filler zaten izlemesende olur su son bolumlerde filler gibi bise :S bir türlü giremediler canım su kalemsi yere grimjow abimizi dövüşürken gormek istiyoruz artık
Mesaj tarihi:
Hani konuda bir pick noktasına ulaşma hadisesi vardır, filler lar la güzel güzel sagdan soldan desteklersin temel i güçlendirirsin. Son nokta ya vardığın an izleyici demez kardeşim hava da kalmış bu adam nerden cıktı, bunu nasıl yaptı vs vs.

Ama filler yaparken yan karakterlerin bayık dialoglarına katlanmak ömrümü tüketiyor, 76 dayım su anda valla izleyemiyorum :(
Mesaj tarihi:
O değil, yeni introda masada oturan espadaların gösterildiği yerde Grimmjow acaip karizma olmuş. Adama duyduum sempatiyi artırdı valla. Şöyle Ichigo'yla olan ekşınlı bi savaşını dört gözle bekliyorum.
Mesaj tarihi:

Tabiğki urahara bankai dediğinde ortalık sallanıcak ama herkzin bildiği gibi zerakki kenpachi kılıcıyla konuşup onu bi araç olarak görmekten wazgeçtiği zaman yani bankai dediği zaman arrancarlar istifa edicek zaten zerakki o sewiyeye gelirse anime bitmiş demektir :)

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...