Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Vay anasını [spo]Ichigo'nun ne kadar hayvan olabileceğini gördük. ÖEH diyorum kısaca.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 fillerlarin bitip esas konulara döndukleri yer kacıncı bolum? ben en son 50 li kadar bir yerlere izlemiştim. işte death godlardan biri kotu olup portaldan kacıyor falan. sonra full filler baslıyor diye hiç izlemedim. şimdi kactan itibaren cekmem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 109'dan olcaktı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Filmin Raw'ı çıktı bu gece indircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Goruyormusun ichigoyu bir level up daha aldı adam ayak ustu :) [spo] Maşallah bizimki donusunde yakıp yıkıyor tensa zangetsu zart zurtta finishhimde kaldı :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 [spo]yakin mesafe getsuga tenshou wtf![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Şimdi izledim filmi.Dandik olmuş bence.Bir buçuk saat sürüyor.Son 30dk'ya 30 adamın combatını sığdıralım derken batırmışlar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 alt yazı çıktı mı peki filme yoksa raw mı izledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Raw izledim altyazı çıkmamış daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 DB çıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 valla hoşmus ozellikle sennaya uzuldum yaw hehe cok tatlı yapmıslar karakteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hmm bende ayni fikirdeyim 11 bolum senaryoyu 1,5 saatte sigdirmaya calismislar olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Bleach fanı olduğumdan filme kötü demicem ama şunu diyebilirim bu filme 10 üzerinde 6.5 veririm. kötü adamlarımız o kadar yüzeysel geçilmiş ki filme kendimi kaptıramadım.Bir sürü savaş olsun aksiyon olsun istenmiş ama o da yalan olmuş 10 sn dövüşle.Lan ichigo madem adamı bi vuruşta ikiye bölüyon bölsene baştan ne uzatıyorsun. Filmi izleten tek şey sennaydı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 izledim şimdi iyiydi. aksiyon olsun iyi işte. anime zaten yavaş ilerliyo filmde aksiyon olması hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ilk sezonu bugun yuttum yedim bitirdim kafam allak bullak oldu ama güzeldi bırakcam diyorum yarın izlerim diyorum ama dayanamayıp sonraki bölümüde izliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Senna'ya üzüldüm cidden. Filmde Senna'nın animeye ne kadar yakışacağını fark ettim. Bleach'te direk neşe saçan bir bayan karakter yok. Çok rahat baş rollerden kapabilirdi yani. [spo]Ichigo bile Rukia'yı boşverdi o şekil yani =)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Ghosthand tüm düşüncelerimi açıklamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 141 de hiçbir olay, aksiyon yok söyleyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ilk defa bir bleach bölümünü 10. dakikada kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 hazırlık bölümüydü mangasıda böyle geçiyor ilerde başlıyor yine sıkmayın canınızı :) ps:Senna karakteri dışında film berbat [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 01:18 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 hiç indirmeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 indir bence seri bozulmasin. Ama 141 de hakkatten sikici yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Aynen o mantıkla indiriyorum şimdi de hiç izleyesim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Bleach sadece kavga dövüş demek değil bence. Geçen ayki fillerlarla kıyaslayınca duygu ve içerik bakımında tonlarca kat daha yoğun olduğunu görüyoruz zaten. Bir bölümde de arrancar kesmek zorunda kalmasınlar, nolcak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Bir sahneyi 10 dakika gösterince pek bir duygu almıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar