Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 yalnız şaka maka gittikçe kötüleşiyor fillerlar, haftaya izlemesek mi napsak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 said: Othranx yok mu yahu mangayı takip eden çılgın ilerlior bana göre ben takip ediyorum da bence mangada sıkmaya basladi. 284'ü de gördükten sonra biraz suyunun cikmaya basladigini hissettim. Buyrun 284 ün spoilerlari: [spo] GJ'nin dogusu ve bikac sır hakkında bilgi verilcek. GJ kaybediyo, ama hemen bırakmıyor ve...''Zenkai!'' diye tekrar kavgaya geri dönüyor. Bikac resim: http://img520.imageshack.us/my.php?image=6643ukmen2.jpg http://img265.imageshack.us/my.php?image=6bc6hiutr3.jpg[/spo] [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 21:42 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 filler filler doldurulmus tavuga donduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bu fillerın neredeyse aynısı denilebilecek bi filler bölüm kekkaishide de vardı. aynı muhabbet tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 haftaya normale donuyor sanirim, fillerlardan kurtulduk mu? marduk 2012 gelicek mi? Az sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 haftaya bleach yok. 1 hafta ara verdiler. 8inde çıkıcak yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 iyi olmuş o fillerları izlemektense 1 hafta izlemeyelim daha iyi.zaten son bölümüde yarısında kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 fillerlar bitti ama 2 haftada bir bolume donduk, neyse daha ii oldu kanimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 fillerlar bitmediki 136da fillerdı onumuzdeki hafta 2bolum birden vericeklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Sonraki bölüm 22'sinde yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Sonraki bölüm filler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 DB episode note bitirdi beni Dear Baunto, we are sorry please come back! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Ahahah doğru demiş adamlar ama, Bounto konusu akıyordu en azından. Şef bölümüyle işin cılkı çıktı. Tsubasa bölümü falan gene monoton olmasına rağmen şefe on basardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Abi gelecek bölüm de mi filler of yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 filler lar bitti sanırım, haftaya normal bolum olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Hayır hayır, bu adamlar her bir sezon diye adlandırdıkları periyodda 24 bölüm veriyolar. Benim tahminime göre yapmaya çalıştıkları şey 1 sezon full filler kapatıp devam etmek. Hoş, bu yaptıkları yüzünden çok fazla izleyici kaybettiler ama kurtarır herhalde yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Son 2 bölüm normal bölümdü, hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 136 için düzgün link bulamıyorum =/ diğeri 200 kbla inio halbuki edit: Buldum bir yerden 10 kb ile indirio şimdi diğer downloadlar bitsin hızlanır heralde.. [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 12:20 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 buraya alalım link bulamayanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Lan lan lan 138i izlediiiz mi! Sonunda mangadan ufaktan ufaktan veriyor sanki. Gaza geldim, nerde 139'um Ciddi spoiler: [spo]Urahara'yı ilk defa ciddi savaşta görücez sanırım yahu heyecan yaptım. + İşigo da grimmjow'la karşılaşıyor. Amanın amanın. Gaz gaz gaz gaaaaz[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ufaktan değil direk girdiler cannon bölümlere geri döndüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 http://www.game24.gr/dbAccess?action...ameid=104&id=6 bleach oyunu ben sevdim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bu oyunu makineye indirme imkanı yok mudur acep? Bleach oyunu arıyorum her yerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yarın memories of nobody dvdsi çıkıyor DB hemen çıkarır bence altyazıyı bu hafta içinde izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Db Bleach 139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar