Gallant Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 5 hafta da uzun bir süre vallahi. Ama ichigo trainingte deyip kotaracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 fillerlara kafam girsin 130 Bleach DB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Bu ne biçim bölüm ya. İzlemedim bıraktım resmen. Aylardır filler izliyoruz yetmedi mi de filler sıkıştırıyosunuz araya yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 131 spo [spo]131de duplicator arancarı indirdiler. şimdi filler bitti mi? 132ye de "karakura red bwahahah" gibi bi filler daha koyarlarsa pis söverim.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 N'olur artık bitsin şu filler'lar.Artık fenalık geldi.3 aydır filller izlemekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 3 aydır filler? yeni basladılar fillerlara yoksa aizen in gerçek amacını açıkladıkları bölüm mangada vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 DB 132 Bleach bauntolu bölümlerden bahsediyor. bu bölümde galiba filler mangadan hatırlamıyorum [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 15:35 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 131 de en son o saçma arancarı yok ettiler, 132 yi bilemiorum bakmadım daha ama filler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Bounto flashbacklerini ana konuya yedirmeyi becermislerdi gecen seferde. Bu fillerler zaman harcatmaktan baska bir amaci olmadigini bagiriyor neredeyse =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 [spo]mangada 281 harika gidiyor bana kalırsa, daha bi 4 bölüm gider bu kapısma[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 132. bölüme osurayım bu ne be :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Ben indirmedim, indirmiycem de. Fillerlar bitince haber verin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 indirmek lazım yine de. arşiv yapıyosan tabi. eksik olmasın bölümlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 acaip gidiyor manga, bu savaşı animede izleyecek kadar yasayacak mıyız bakalım .. fillerler saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 DB 133 Bleach bakalım nasılmış... .... baktık gördük ki "komik" olmaya çalışan bir fillermış... =( [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 07:12 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bu da mı filler? İzlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Cidden zorlama olmuş bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 yok yok zorlamadan da öte.... başladığında başka bi anime izliyorum sandım bi an... narutoda bile yoktu boyle kotu bi filler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 gelecek bölüm de filler... Simdiye kadar fillerlar Rangiku,Hitsugaya,Ikkaku'ya yönelik ciktilar ki gelecek haftada Yumichika'yla ilgili bi bölüm olcak. Bundan dolayı biraz ümitliyim gelecek hafta son olabilir diye ama baska bi yerden daha hikaye cikarirlarmi...yoksa Yumichika'nın yasayacagi hikayeyi 2-3 bölüm mü yaparlar böyle durumlarda var tabi... Mangayla ellerinden geldigince mesafe koymaya calisiyolar ki bu tür kücük fillerlarla yapmaları iyi güzel ama 133. gibi zorlama olunca da kötü oluyo o da ayri :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Dattebayo yeni adresine taşınmış, eski siteleri kapalı. http://www.dattebayo.com Bleach 134 de çıkmış. Ben indirmiyorum da, indirenler için: B134 edit: imla [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 11:37 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Siz buraya direk link koymasanız hiç indiresim yoktu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 yok mu yahu mangayı takip eden çılgın ilerlior bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Valla ben takip ediyodum da, koptum bi ara hikayeden falan. O da biraz saçmaladı çünkü bi ara. Spoiler vermiyim şimdi, gerek yok da, baydı beni bilmiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 yok yok.. olmamış, berbat... dattebayo da zaten yazmış bölüm başına bleachin en kötü bölümü boşverin panele gelin diye... eheh [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 16:43 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Haftayada filler, izlemeyenler için yazayım dedim. Cidden en kötüsü olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar