Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Mangayla ilgili;
[spo]Mangada en son Ichigo'nın önüne bir dayı çıkıyordu, Ichigo dayıyı yatıramıyordu, bankai yapıyordu, yatıramıyordu, dayı cero yapıp Ichigoyu dövüyordu, Ichigo hollowa bağlayıp dayıyı dövüyordu, sonra sıradaki dayıya geçiyordu, böyle böyle gidiyordu 9 saat. Gelişme var mı? Varsa mangaya döneceğim de. 254 falandı bıraktım. [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok klasik bi olay bu zaten. Her animede çıka çıka artık ezberledik. İlk başlarda çok über gösterilir bazı adamlar, özel güçler verilir yok bankai yok bilmem ne, bölümler ilerledikçe aksiyon artsın diye başka güçler çıkar. Sonra da hikaye bozulmasın, güçler dengelensin diye o ilk başların über gücünü ona buna dağıtırlar.
Ha ilk bakışta hoş olay tabi, orası ayrı ama bi süre sonra bayabiliyo. Yakında Ichigo'nun kardeşinde de çıkar bi şeyler, ta serinin başından beri var onda bi şeyler hem.
Sosyal ağlarda paylaş

yavas yavas baymaya basladi harbiden
cok kendini tekrar ediyor

XXX yaratik geldi
Icgigo yeni bisiy ogrenip kesti
daha guclu dusman geldi
ichigo kesemedi
egitim aldi
gaza gelip kesti
3u geldi
keseemdi
holloow cikti booooooooo
hoop kesti
keseemdi
yeni yetenek aldi kesti

vs vs vs vs

konunun yavas ilerlemesinide buna eklesek

130 bolumde gelinen nokta
kotu adam kotu bi guc buldu bunu kullanmaya basladi
karaketrler hala geliiso bekle pis kotu adam bi 300 bolumde gelip kesecekelr seni
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi insan merak ediyor siz ne düşünürdünüz konu olarak diye :D Mesela tam Soul Society bölümü bitti herkes evine gitmek üzereyken Zaraki fırlayıp tüm takımı keserdi ve hikaye biterdi ama sonuçta böyle biten bir anime (yada herhangi bir hikaye diyeyim) çok fazla görmedim ben. Önüne gelene bankai dağıtılıyor gibisinden yorumları bence gereksiz sonuçta çıkıpta bankai yapan Afro-Shinigami gibi bir karakter değil güçlü olduğu her halinden belli biri :P Bir kere gücü elde ettikten sonra yenemeyeceği insan kalmayan bir hikayeyi kimse okumaz istemez sanırım. Mangayı okumuş olduğumdan şu sıra animeyi eskisi gibi wauww şeklinde izlemiyorum ama yinede gayet eğleniyorum izlerken. "Abarttılar bu güç kullandı" "abarttılar bu şunu yendi" şeklindeki yorumlar garip geliyor sonuçta bir taraf yenecek ve genelde bu iyi taraf olacak. Yeni güçler çıkıcak daha güçlüler olacak gidişat bu ismin Bleach Naruto One Piece..... olması değiştirmiyor durumu. Bankai 2nd-3rd Gear Kage Bunshin (Narutonun gerçek gücü bu zaten artık bariz :P) Bir yerden sonra "Heyt bee adama bak" yerine "budamı güçlendi bi yenilmedi zaten" şeklinde yorumları yapanlar bence ve "Arkadan uçak geçti" "Tarih 1996 ama arkadan geçen araba 99 modeldi" şeklinde izlemeye değil iyi olmayanı aramaya çalışan insanlara dönüşüyor. Sonuçta orada bir hikaye dönüyor izleyip eğleniyoruz. Ha güçlünün ezilip sonra daha güçlü olarak dönmesi yenmesi falan sarmıyorsa zaten artık tür değiştirme vakti gelmiştir :D (Death Note güzel anime önerilir) Ama ben yinede Bleach'te hala şaşırtacak konular olduğunu düşünüyorum. (Bu arada Ikkaku'nun gücünü belli bir sebepten saklaması durumunu geçersek şimdiye kadar sadece Ichigo ve Renji alternatif durumlar oldular bankaiye. Herkese bankai dağıtıyorlar derken Hitsugaya'mı örnek gösteriliyor buna kanıt olarak :D)
Sosyal ağlarda paylaş

indirdiğim torrent'ten "Bleach Jump Festa 2004" şeklinde OVA olduğunu düşündüğüm bir bölüm çıktı.. Ama sırası ne zaman, hangi bölümden sonra izlemem gerekiyor bunu kestiremedim..
Henüz seriyi izlemeye başlamadım, DVD'ye çekmem lazım, o yüzden önce düzgün sıralamam gerekiyor..
yardım ederseniz çok iyi olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

abi dikkat ettiyseni anime bu hızla ilerlerse direk mangayı yakalıcak o yüzden araya flashback fillerlar sokuyorlar ki anime mangayı yakalamasın. Ben şöle bi 40 bölüm sonra falan gene bi 6 aylık filler bekliyorum valla yoksa olmayacak bu böyle anime ile manga aynı anda gitmemeli çünkü...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...