Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 filler kere :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Yine mi filler... 304 de filler beyler... Şu ilk bölüm ve shinigami rehberi de olmasa hiç çekilecek gibi değildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hala mı filler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Çıkmış gençler. Filler ama güzel komik filler izleyebilirsiniz gönül rahatlığıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 manga bitmedi mi yeni manga serisi başladı diye biliyorum neden hala filler manyak mı lan bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 anime bitiyomuş diye duydum doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Darko, Aizen arc'ın bitimine az kaldı diyelim. 306 İşte başlıyoruz. Her ne kadar aradaki liseliler işin tadını bozsa da iyiydi bölüm. Önümüzdeki bölümde bir iki süpriz olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 aizenin ağzı kırılsın artık abi bleachi takip ediolar mı hala artık yani çok kötü gidio abi mangası da kötü yani hani fillerdan değil. sürekli gökyüzünde street fighter gibi kapıştırdılar tüm adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ben seviyorum gokyuzunde sf olayını ama cidden bayıyor bi sonuca varmaması. tsubasa bile daha insaflıydı, hiç yoktan 2. bölümde kaleyi buluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bleach iyice saçmalamaya başladı, gin in ne bok olduğu ortaya çıkana kadar hiç birşey beni şaşırtamaz artık bitse de rahatlasak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ben de aynı şekile düşünüom bleach bitse hiç üzülmiceğim bi manga/anime haline artık dövsünler herkesi mutlu mesut sona ersin bitsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 307 Daha önce hiç manga spoiler yememiş ve mangasını okumamış birisi olarak şok üstüne şok yaşıyor,zevkle izliyordum, taa ki : KELEBEK AIZEN WTF ? ? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 vaay ichimaru gin'in ihanet edeceğini düşünmezdim, ii ii fena olmadı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 307 Aizen de iyice pokemon oldu lol. Kaçıncı değişim bu? (Kelebek lol:P) Gin de güzel soktu kılıcı. Bayağı güzeldi o sahne. OP de kendisine bol bol yer verilince bişeyler yapıcağı kesindi zaten de bunu beklemiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hehe biz her hafta mangada da dumur oluyorduk bi kelebek oluyo bi tavşan oluyo falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yeter bitsin artık bu nasıl saçmalık ya yeter vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ichigo ölsün aizen herşeyi ele geçirsin anidb de 10 vericem şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bitsin kurtulalim diye dusununler, master troll kubo en az 10 sene daha bleach e devam edicegini soyledi dafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bu trollük degil ki her hafta yeni bi karakter ya da eskiden kalma karakteri öne sürme bişiler yapma eski karakter yeni güç edinir falan biri süpürük bişi yapar bumudur bleach bide manga bitmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Aslında bleach cidden hep buydu da, hatta genel olarak bu tarz animeler böyle yani, sadece çok uzun sürenler bi süre sonra kabak tadı vermeye başlıyor. Bleachde pek değişen bişi yok aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 doğru olabilir. ilk başladığında liseliydik. ergen halimizle güzel gelmiş olabilir. sanki ilk sezonu daha bi karanlık havası var gibiydi ama bilemedim. büyüdük galiba. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 308 Allahım çok sükür ichigo aizeni trollüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 arada açıp açıp izliyoru rasgele eski günlere... ichigo bu 308 deki haline hangi bölümlerde geldi, onu izliyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 uyudu büyüdü abisi, vall abaska acıklama yok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 artık reiatsum yok, koriyatsum var artık koriyatsulu yaratıklarla savasıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar