gecko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 291 aizen vs ichigoooooooooooooo o değilde dede tayço nerelerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 291 Dede tayço 2 bölüm sonra çıkar. Bakalım itsuguyo napacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bleach yazarının kesin zencilerle sorunu var abi.serideki zenciler ya top yada saçma sapan güçleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Yazarda bir japon olarak, zenci pipisi sendromu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 291 tousen resurreccion açınca çok hızlı ve anlamsız bitmişti dövüş mangada, burada güzel yapmışlar. sanırım bleach'teki son anlamlı 1-2 dövüşten birisi oldu. önümüzdeki bölümden itibaren hızlı ve çarpıcı gelişmeler olacak gibi, spoiler vermeyeyim. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Yeni ending ve opening var. Ending'i bilemem ama opening hoş ve orjinal olmuş. Hoşuma gitti. Gelelim yeni bölüme... 292 Aizen'i seslendiren bu bölüm baya para kaldırmıştır. Ne konuşturdular şerefsizi... Toishiro için üzülenler, üzülmeyin. Daha troll'ün kralını yemedi hiç kimse... Önümüzdeki bölüm için resmen sabırsızlanıyorum. Bu rage ile Toishiro... Off çok fena çok. Spoiler vermeyeyim şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yeni op ve ed bayağı güzel. en sonunda urahara ve yoruichi de olaya katılıcak sanırım. bi de gin i bol bol gösterdiler, buradan ortalığı dağıtıcak sonucunu çıkarıyorum. adamı merak ediyorum resmen ya, bi soul society arcta azıcık gördük adamın icraatını. 292 ichigo da dövücekse dövsün, dayak yiyip powerup çekicekse çeksin artık. bölüm boyunca konuştular ya. vır vır vır hadi tamam aizen entel entel zırvalıycak orası tamam da çok uzattılar. hayır bi de artık ilk 10 dk nın geçen bölümün son 10 dk sıyla aynı olmasını geçtik, aynı bölüm içinden bile flashback yiyoruz. daha ötesi yoktur heralde. ulan adam 5 dk önce söyledi o lafı, tekrar ne izletiyosun bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 opening çok tatli olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 5dk gaz müziği verdiler sadece konustular bi action olmadı.ama güzeldi komamura ve toshironun rage leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 292 aizen adamı iyi hipnotize ediyor, shinigami nin zanpaktou su ile bir olması böyle birşey olsa gerek. yanlız op da çok çok feci spoiler var bence, bundan öncekinde tousen ile hisagi ile yan yana idi, bunda da matsumoto gin e karşı karşıyalar. matsumoto nasıl keserki gin i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bi ara bu ne lan diye bırakmıştım, şimdi izleyecek pek bişey yok bari buna devam edeyim, narutoya başlamak yerine!! şöyleydi en son izlediğim hmm Bu esas kızı esir almışlardı abisi felan, bunu kurtardılar geri döndüler kendi dünyalarına, kenpachiyle ilk defa karşılaşmıştı hatta esas oğlan hangi bölüm bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Noitoranın orasi episode 200-201 civarıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 63müş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 daha başındasin o zaman sakin filler seyretme seriden daha fazla filler bölümü var şu an. Bleach wikia ya bakıp bölüm numaralarını öğrenebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bak o iyi oldu sırayla gidiyordum direk ben ahah the bount arc diyor 64 den sonraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 292 op'ta spoiler olayına alıştık artık ama 1-2 bölüm hariç hiç çıkmayacak karakterleri bile göstermişler. filler vermeden sonuna kadar gidecekler mi acaba.. yalnız 294 gelmiş geçmiş en EPİKKK bölüm olabilir eğer güzel animasyon yaparlarsa. mangada en ultra bölümdü. 293 şaşırtacak bayağı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bu bolumu dayanamayip okumustum mangadan, anlasiliyorki 1 yada 2 mangayi 1 animeye getirmeye calisiyorlar. Birde bolum icinde ayni bolumun flashback i oha dedirtti adama. Ichigo dan da fantastik hareketler bekliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 opening yerine bölüm yapmanın daha mantıklı olacağına ınanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 op hakkında spoiler ichigo nun babası bile vardı, yok artık oha amk. önceki op da tousen in hisagi yi yenecegi belliyd, burda da matsumoto gine karsi. o nasil olur hiç bilemyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 293 Aizen herkesi feci yargıladı. Gin de pis pis sırıtarak izliyo sadece. Bi olayı çıksa artık. Hinamori yi feci genklediler yalnız ya, izlerken benim içim acıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Ooooooohahahahahahahahah Kubo'ya ağır eleştri Kubo sen tam bir ban sebebisin :D hahahahhahaha Annesi kötü yola düşmüş babası belli olmayan japon kişisi... :D ahahahah Ahahahahahah bunu mangada okuduğum an sövmekten ağzım yamulmuştu bu kadar da şerefsizlik olamaz diye :D ahahaha Manga okumayanlar, yorumlarınızı okumak için sabırsızlanıyorum :D:D:D 293 İzlemeden okumayın... Tõushiro az bile bağırdı... Nasıl küfretmedi onu anlayamıyorum. Çocuklara örnek olacak diye normal bir insanın en azından kisama, temeeee, diyerekten söveceği durumda bağırarak yetindirdiler... O kötü oldu. Öldürmek için yapılan combo attack süperdi ama kyoka suigetsu gibi bir durum var. Ichigo da mal mal izliyor. Çok ağır trollendiler ama... Bu bölümü ne kadar zamandır bekliyordum. 3 kez izledim o combat sahnesini :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 293 vay anasını kala kala şimdi dede tayço içigo ve karakura ekibi var ben isshin den bir numaralar bekliyorum ama dur bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 293 çok edit shikai, kendisi zaten güçlü ama gene yer dayağı her şekilde yoksa. mangada tek karede 4 kişi filan almıştı gene burada iyi zaman ayırdılar tek tek. ilk defa kol bacak kesilme olaylarını da sansürlemeden gösterdiler, hayret. gelecek haftayı inşallah özene bezene hazırlamışlardır, YARGIÇ geliyor YARGIIIIIIÇ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Sam said: 293 YARGIÇ geliyor YARGIIIIIIÇ (tu) cCc Reis cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 mangaya yumulucam o olcak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar