vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Merak ediyorum da Ichigo bir buff daha açacak mı? Kaçıncı oldu bu? Bunun sonrası kötü ama, shirosaki demişti beni çağırmadan önce ölmediğinden emin ol diye... Şimdi shirosaki ile bir kral & at kapışması daha bekliyorum... Muhtemelen mangada şu sıralarda olan olaylardan sonra olabilir... Yok yere spoiler vermiiim şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 yalnız protagonisti böyle gereksiz yere buffladıklarında çok salaklaşıyo seri, umarım kalıcı olmaz. hayır sorun değil, istedikleri kadar bufflasınlar da, adamı dövüyo işte başka rakip gelicek karşısına, e karşısına çıkacak rakip te imba olmak zorunda, bu sefer yan karakterler pısırık kalıyo anca kenardan dövüşü izleyip yorum filan yapıyolar, bi de protagonist dayak yediğinde bağırıyolar filan işte... buff olayını tadında bırakmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ichigo nun bufflanması olayının arkasında shirosaki oldukça ne olduğu umrumda değil açıkçası sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Crunchyroll sublarsa, DB bleach i bırakacakmıs. http://dattebayo.com/pr/134 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 inş inş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 272 ne kıl oldum şu ichigo ya. yok benimde kolumu kes eşit olmadı böyle savaşmak istemiyorum. sanki kumda oynuyorsun karşında koskosca 4 numaralı espada var. haftaya karakura town macerası başlıyor, 3ü birden giriyor hemide. ov şet. o değilde bu hollowlaşma olayını şimdi anladım, hatırlarsanız ichigo ne zaman ölecek gibi olsa maskesi çıkıyordu yüzünde, daha kontrol etme savaşını yapmamıştı. şimdi onu istediği kadar kontrol edebiliyor, bu yüzden ölecek gibi olduğu zaman sadece maske ile değil tüm beden ile doğuyor. maskesi kırıldığı zaman surat ifadesine dikkatli bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 hadi gidip oy verelim cruncyroll'da, bitsin bu çile. nihayet 273'te güzel bölümler başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 272 benim de kolumu bacağımı kes ne lan hahah. güldüm resmen o sahnede. bi karakter bu kadar mal olamaz. ayrıca insanlık tarihinin en tırt son karşılaşma sahnesini izledik sanırım. -hadi savaşa kaldığı yerden devam edelim -benim de kolumu bacağımı kes, eşit dövüşelim -tamam -hadi -*pıffff* anaaa benim pilim bitmiş -:S -öldür beni -hayır. -neyse gg bb *pıffff* şunu çizerken seyircilerden utanmıyosunuz, bari ulquiorra dan utanın ulan allahsızlar. o kadar aktif karakter yaptınız adamı, sonu böyle mi gelir? o kadar emeğine yazık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 lan madem eşit dövüşecen grimmjow ile dövüşündeki gibi iyileştir inoue ye dövüş çok salaktı orası harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Serinin başındaki Kurosaki, şimdi oldu Gayosaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hashashin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mangada bu bölümü okuyunca küfretmiştim ulqinin bu şekilde ölmesine,ama anime şeklinde iki kat arttı küfürler üff ichigo artık beli incilse buff yicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Fortuna said: Serinin başındaki Kurosaki, şimdi oldu Gayosaki. Ne bekliyorsun ki adı "Çilek" olan birinden :D Gerizekalı Nnoitra'ya Grimmjow'a flashback yapıp, en baba karakterlerden Ulqiorra'ya yapmadan es geçtiler ya... Neyse... İyi bölümler kapıda. En azından ağlak inoue'den kurtulduk... Taskete taskete baymıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 273 "Kolumdaki dövmede 10 yazıyo ama bak 1 i silince 0 oluyo. Ben aslında Espada 0 ım hahahahahahah" /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 273 dörtgözden ayar yedim, 4üncümüze yatan adam kolumu kesti, 4üncü göbeğime elinin tersiyle vurdu geri sürüklendim, mal mal ragelere girip duruyoru ŞAKAAAAAAAAA edit: bide hiç agility falan kasmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 273 hitsugaya iyi numara yaptı ha, sanırım aizen den yediği numaranın benzerini yaptı. halibel'in res. i water-based miş ama, artık sittin sene uğraşsa gene yenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Halibel in release hali daha bir çekici olmuş, en azından bir çene cerrahı el atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 273 eheh mangada da çok dellenmiştik yami en güçlü espada çıkınca, hakkaten beklenmedik durumdu. halibel de naruto'daki meşhur KAVARİMİ NO CUTSUUUU ile tanıştı lol OF LMAO sondaki omake şahaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 db 274'ü çıkarıp sonlandırıyormuş, crunchyroll almış hakları. hamdolsun bugünü de gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Sam said: db 274'ü çıkarıp sonlandırıyormuş, crunchyroll almış hakları. hamdolsun bugünü de gördük. naruto da olduğu gibi olur muhtemelen... taka gibi yeni bir grup türer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 evet, o yüzden seviniyorum zaten. bir yıldır filan bunun olmasını bekliyordum. :) db yaparken başkaları speedsub yapmıyordu çünkü ikisine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 SGKK sublamaya başlayacağını 1-2 hafta önce duyurmuştu. 274'ü çıkardılar ve sonunda hem speedsub hemde 720p görmeye başladık :) İlk sunumlarında ki tek eksileri bana göre fontu biraz ufak seçmeleri idi. Onun dışında gayet güzeldi sunumları. (OP/ED hard olmasa daha güzel olurdu.) Genede arşiv için çekenler, çekecekler varsa Flomp'dan şaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 oha noluyoz. 275 abi nasıl bir özelliktir bu. herşey yaşlanıyo çürüyo filan. ölmez ki bu adam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ahaha aşmış harbiden :D.byakuya dışında adamla kapışabilcek adam çıkmaz :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 275 NERF!!! ahahah o nedir cidden, çok absürd olmuş. bi de 2 numara bu. 1 i düşünmek bile istemiyorum. hatta 0 var bi de dimi^^ soi fon a da yazık oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 275gönüllerin 1 no'su barragan amca. geri kalanların topu birden gelse yetmez. konsept olarak da aizen yerine başkötü olacak nitelikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar