Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Merak ediyorum da Ichigo bir buff daha açacak mı? Kaçıncı oldu bu?

Bunun sonrası kötü ama, shirosaki demişti beni çağırmadan önce ölmediğinden emin ol diye... Şimdi shirosaki ile bir kral & at kapışması daha bekliyorum... Muhtemelen mangada şu sıralarda olan olaylardan sonra olabilir... Yok yere spoiler vermiiim şimdi :D
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız protagonisti böyle gereksiz yere buffladıklarında çok salaklaşıyo seri, umarım kalıcı olmaz.

hayır sorun değil, istedikleri kadar bufflasınlar da, adamı dövüyo işte başka rakip gelicek karşısına, e karşısına çıkacak rakip te imba olmak zorunda, bu sefer yan karakterler pısırık kalıyo anca kenardan dövüşü izleyip yorum filan yapıyolar, bi de protagonist dayak yediğinde bağırıyolar filan işte...

buff olayını tadında bırakmaları lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

272

ne kıl oldum şu ichigo ya. yok benimde kolumu kes eşit olmadı böyle savaşmak istemiyorum. sanki kumda oynuyorsun karşında koskosca 4 numaralı espada var.

haftaya karakura town macerası başlıyor, 3ü birden giriyor hemide. ov şet.

o değilde bu hollowlaşma olayını şimdi anladım, hatırlarsanız ichigo ne zaman ölecek gibi olsa maskesi çıkıyordu yüzünde, daha kontrol etme savaşını yapmamıştı. şimdi onu istediği kadar kontrol edebiliyor, bu yüzden ölecek gibi olduğu zaman sadece maske ile değil tüm beden ile doğuyor. maskesi kırıldığı zaman surat ifadesine dikkatli bakın

Sosyal ağlarda paylaş

272

benim de kolumu bacağımı kes ne lan hahah. güldüm resmen o sahnede. bi karakter bu kadar mal olamaz.

ayrıca insanlık tarihinin en tırt son karşılaşma sahnesini izledik sanırım.

-hadi savaşa kaldığı yerden devam edelim
-benim de kolumu bacağımı kes, eşit dövüşelim
-tamam
-hadi
-*pıffff* anaaa benim pilim bitmiş
-:S
-öldür beni
-hayır.
-neyse gg bb *pıffff*

şunu çizerken seyircilerden utanmıyosunuz, bari ulquiorra dan utanın ulan allahsızlar. o kadar aktif karakter yaptınız adamı, sonu böyle mi gelir? o kadar emeğine yazık yani.

Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna said:

Serinin başındaki Kurosaki, şimdi oldu Gayosaki.

Ne bekliyorsun ki adı "Çilek" olan birinden :D

Gerizekalı Nnoitra'ya Grimmjow'a flashback yapıp, en baba karakterlerden Ulqiorra'ya yapmadan es geçtiler ya... Neyse...

İyi bölümler kapıda. En azından ağlak inoue'den kurtulduk... Taskete taskete baymıştı...
Sosyal ağlarda paylaş

SGKK sublamaya başlayacağını 1-2 hafta önce duyurmuştu. 274'ü çıkardılar ve sonunda hem speedsub hemde 720p görmeye başladık :)

İlk sunumlarında ki tek eksileri bana göre fontu biraz ufak seçmeleri idi. Onun dışında gayet güzeldi sunumları. (OP/ED hard olmasa daha güzel olurdu.)

Genede arşiv için çekenler, çekecekler varsa Flomp'dan şaşmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...