Vargath Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Haha beter olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bende vardı bi 30 tane PS ama sattım :p canım sıkılır toplarsam gene haber ederim. (saatte 10 tane falan topluyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ya işte rogue eng benim 69 da fel leather itemları için lazım epic flying olamdan kasılmıyor mote farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 PC'deki çoğu oyuncu oyunu bıraktı özellikle officerlar. Rade'in sölediği yeni adamlar alındı ama yeterli olmadı ondan dağıtmaya karar vermişler, hoş bu rade,visceraya falan yaradı. 35-40k gold mu ne aldılar gbanktan bide yanında bi sürü epic gemler falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Wispy dogru anlatmis da, yarisinin da KR'ye geldigi kismini unutmus :) Once PC'nin yarisini aldilar, simdi Failure'un yarisini aldilar, gerekli gereksiz bakmadan. Yeniden kuruldktan sonra KR'nin tayfadan 8 kisi kaldi, 4 u officer zaten. Praemium's Failure oldu ve bayaa bi memnuniyetsizlik var orjinal tayfada acikcasi, ben de sinir olmus durumdayim. Ulan ben priestimle asil KR'de 2 ay trial kaldim, 5 gunde triali bitti Failure'dan gelenlerin, yillardir bu guildde olan adamlar spot bulamiyor falan. MT raidi birakacagindan yeni MT ben olacaktim iste 2 resette giydirdiler, karakter 1 aydir falan 70 ama Brutallus'a kadar tum gear var, ama 2 yeni tank aldiklarindan ne hikmetse, 2 haftadir sunwell'e giremiyorum ve kavga edicem yakinda boyle giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 öhöm ve penth patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Kavga genelde iyi sonuçlanmıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yok sadece benle ilgili problem degil eski tayfaya haksizlik donuyo biraz acikcasi. yeni gelenleri test ediyolardir belki sadece, haklarini yememek lazim simdiden de bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Trial'ı Sunwell'de denemek herhalde en kazık testlerden birisi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Penthesilea said: yok sadece benle ilgili problem degil eski tayfaya haksizlik donuyo biraz acikcasi. yeni gelenleri test ediyolardir belki sadece, haklarini yememek lazim simdiden de bakalim hadi hadi vay ak yi satanların basına bu gelir bi de modumuz vardı o da vay ak de oynuyodu filan sonra sattı mı ne oldu şimdi guild arıyo surunuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ilke demiyorsun ki ben nasil 2 resette full gear oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 2 resette full gear döşemişler adamı hala gelmiş whine ediyo burada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Magtherilôl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 düşmüyo allahsız sunmotelar yokmu ally da ucuza satan 4k ya koymus adiler horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Düşmezler, hoş ben daha nasıl düştüklerini de bilmiyorum :P sunwell'in kapısına ne zaman yaklaşsam forte falan peşime takılıyordu, o sevdamdan da vazgeçtim, şimdi başa sardım oyunu hiç şansım kalmadı sunwell'i görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bize de twinse kadar bi tane dustu carsamba bi de hic engineering head yapmis olan var mi yahu, ne gordum ne duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ah de satıyolardı gördüm o değilde trash drop bs chest recipe serverda 1 tane var bu nasıl bir drop rate dir allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Gangren said: Trial'ı Sunwell'de denemek herhalde en kazık testlerden birisi :p Cok ilginc bi trial olacagi kesin, cunku guilde alinan adamlarin hepsi o bosslari onceden kesmis adamlar :) Triallarin guildi test etmesi gibi bisey olacak muhtemelen hehe. Bu arada penth siz o yonetimle bi yere gidemezsiniz, sende farkina varmissin zaten durumun. KR yi tekrar canlandirma calismalari bastan hataydi zaten acikcasi :/ Hele ki en onemli officerlarin olmamasi filan KR yi bu gunku durumuna (birileri dagilsada adamlari toplasak progress yapsak) getirdi. Sahsi fikrim kac kurtar kendini, orasi batak oldu iyice. Ha tabi sen bilirsin emoya baglarim birakamam diosan, sana allah sabir versin der ve giderim yatma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ilke, sen gel anacim USe, buluruz sana guild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Penthesilea said: bize de twinse kadar bi tane dustu carsamba bi de hic engineering head yapmis olan var mi yahu, ne gordum ne duydum bize şuana kadar 3 tane schematic düştü 2 si holy priest için 1i oomkin için. tekini alan çıkmaz falan derlerken 1.5k ya sattım. sunmotelara gelince kalecgosa gelene kadar 5 tane düştüğünü gördüm bankada hala kullanılmayı bekleyen bir sürü sunmote var. kontrol ettim de 20 tane var bankada engineering helmlerini de yapan çok var lazım olan schematic düştükten sonra .. mesela bu şanslı arkadaş da bir örnek yapanlara http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=Quantz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bi guild warmı bu realmde bildiginiz arkadaslar turk agırlıklı olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Jandarma Asayis! Nooldu onlara bu arada duruyolar mi hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 lolol magtheridon down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 altı üstü 20 saniye sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Totoş elonia sen hala burda mısın?:P Bide admin fln olmus , tebrikler (yoksa cok mu geç oldu(:P)) Oyunda bana msg at, nickini cinsini görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar