aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Y0Q Q4NQ4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ben wardım Magtheridonda Yevaud/orc shaman ama acc yi kapattım bilmiyorum ne olcak halim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: faction ? horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Gharjinn troll hunter daha yeni başladım lvl 18 im :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 7-8 arkadaş serverlarımı bırakıp magtheridon'da Ally başladık. beraberce levelling durumu var şu an için , 40-50 civarı herkes. yaklaşık 2-2.5 hafta oldu. hardcore bi durum yok casual insanlar herkes fakat düzenli ilerliyoruz. olur da bizim serverda level kasan, boş gezen arkadaşlar varsa irtibat kuralım. 1-2 aya kadar raidlere başlarız zaten. her classtan her specten gel, warlock olsan bile gel diyor sözlerimi noktalıyorum sağlıcakla kalın. (mage lazım ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Benim 60 nelf druid var orada ^^ Hesabı açınca selam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 nick ne raven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 kardeşimin acc kalmış. Dynun ben. nick Kryna. guild Pantheon sen kimsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 dinan lag durumu nasıl =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 şu an 320. demin 270lerdeydi. genelde öyle bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Dinan holy pri power=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 saol da senin de imba healer olman için level alman lazım biliyosun di mi ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 allyda oynayan varsa bana bir mesaj atsin lonca ariyorum warrioruma .(gear saglam durumda gerek prot gerek dps) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 /edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 up! /w Kryna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 up. selam. Ally oynayan arkdaşları bekliyoruz. Karazhan yapıyoruz falan. bu kadar. /w Kryna Guild Pantheon öpücükler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Baya bi bumpliyorum da, Hardened Khorium eritiyorum tanesi 25g'den, patiden olanlara bi guzellik yaparim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 olm wow mu kaldı artık brown a gidiosun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 all cool guys do eradar twins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Final haftası, cumaya bir rapor var cumartesiye iki final var.Dün de gündüz hayvan gibi lag vardı. Sabahın raid var Kesinlikle şampiyonlar ligi haftası gelmez dedim son gate. Blizzardın yediği naneye bak . Horde'sanız ve ghost mushroom/gromsblood varsa elinizde insaflı bir fiyattan codlayı verin bana istirham ediyorum. Sağlıcakla kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 tbh imo u suck mate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 sabri özledim seni. m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 preamium callidus niye dağılmış bide primal shadow baya bi lazım /w bleda nines yada karsus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Penth daha iyi bilir herhalde ama bildiğim kadarıyla sunwell öncesi sıkıldı çoğu charları sattılar bir kısmı horde rerolledi orada pve yapıyor (Glodge) sanırım. Bir kısmı da horde da arenaya devam ( Jamoro, Blizp vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar