BoaCh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 abimle birlikte oynamak istediiimden dolayı... dier charı aktarmak istemedim...aklım hep mage de kaldı 2 tane 60 char war bnde :p 15 tane level 10-20 arası mage :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 selam penthcim:) taco ilginç bir guild.doomwalkerı kesicekler bizden birkaç kişi wipe ettirdik.Sonra bıraktık kesin keserler gözüyle bakıyoruz hatta taktik fln söylemiş bizimkiler.Daha sonra 5 saat hiç rahatsız edilmeden wipe yediler.:)Ondan sonraki gün biz kestik.Üyeleri bireysel olarak ii ama yalan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 lagtheridon daun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 selam : ) Ya problem o zaten, KR'nin en bireysel, daha dogrusu biraz bencil ve oyunu fazla ciddiye alan adamlariydi onlar, cok ayakta durmaz o guild gibi geliyor zaten bana yapilari itibariyle. Ayri ayri cok iyi oyuncular, da iste : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 eheh taco direkt no life elemanlar :D kr ve showtime ın uyumayan elemanlarından kurulu. Bir kaç tane cidden yetenekli eleman tanıyorum ama gerisi için bişey diyemem. bir de magtheridon un battlegrp undan şikayetçiyim kardeşim. Bizim bütün server 70 oldu yapacak iş arıyoruz diğer serverlar da tık yok. Bg lerde kaybolmayan horde istiyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Aylar sonra ilk kez raid yapma şansım oldu guildle. Saolsun thoare ortalıkta yok kaptım charı girdim oyuna çağırılınca ama şanstır server uçtu. Bayadır duyuyodum server çok kötü diye harbi doğruymuş, nightbane 10% ken wipe olan bi raid vardı serverdan dolayı üzüldüm valla onlar içinde. Anlaşılan wow hala sinirli insanlar için kötü bir oyun. Uzak durmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bırak raidi maidi test çöz git :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 nerdesiniz gençlik kavga edelim tartışalım drama oluşsun bmup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ok bap, hade gapışak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Yok zaten olmadi marloctan GM filan... Odun gitti PvP'ye sardi, satti butun PvE yi bi anda. Haliyle imam osurursa cemaat sicar modeli olduk, dagildik :/ Bakma zaten marloc odun oldugu icin abuk subuk adamlarida almisti guilde, misal sirf atiesh'i var diye alakasiz birilerini aldi, ulan be salak lvl 70 te atiesh zaten motor oluyor dedik, dinlemedi. Naapsam ne etsem derken forte filan muhabbeti cikti, konustum filan cok olumlu gecti, tam o sirada sathik darladi gelde gel diye, kiramadim failure'e girdim. Su an burda da bi takim dallamalar yuzunden iyi adamlar kacmaya basladi, can sikici durumlar ya iste :/ Soyle beyni calisan 25 tane adamin oldugu bi yerde oynayamayacakmiyim ben kardesim ya :( Her seyi goze aldim reroll bile yaparim adam gibi adamlar icin ya. Sen tut warlock halinle patchwerkte bile butun KR yi siraya diz dmg mtr'da, sonra git okuzlerle oynamak zorunda kal :/ Adaletin yok mu lan dunya bohuhu :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: Soyle beyni calisan 25 tane adamin oldugu bi yerde oynayamayacakmiyim ben kardesim ya :( Her seyi goze aldim reroll bile yaparim adam gibi adamlar icin ya. abi 24 kisi hazir 25 nci olarak gelmek istersen ama horde a re roll olman gerekir warlock class leaderligida direk verebilirim Arda aka Celeste :p Outlaw Warlord of DAWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Illidan down mu arda? Down'sa dusunulebilir teklifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 abi illidain cok uzakta su an zaten serverda kesen yok su an 3/6 ssc 1/4 tk 4 pala 3 resto shammy, 3 holy priest kaybettim son 2 haftada 5 healer raid yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bişi sorcam bikaç ay uzak kaldım serverdan geçen yaz tangman kim di pangea felan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Tangman = Marloc = Danielle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 nasıl gidior magthda durumla hala über serious mu server daki guildler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 magtheridon'da oynuyan varsa, bana bir mail yollasın, ekleyeyim friend list'e. karakter: thalakos. hatta lvl 60-69 arası karakteriniz varsa, instance bile yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 faction ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Griz oynuyor magtorodonda. Çok yardımsever bir arkadaştır, hiçbirşeyi esirgemez. /w Griz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 horde kasıyorum bende nihilum a gircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Griz dediğin eski saygın mı yeni sahibi mi accountun? Bir zamanlar çok türk oyuncu var idi hemen analım loncalarını Grimsoul legion, dağıldılar Destiny olmuşlardı etc etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 benm bildigim saygın rename yaptırtmadan acc sini satmaz :D griz die biri varsa saygındır yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Satıyordu bir arada ondan sordum msnde sıkıştırmak lazım yakalarsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 evet evet griz oynuyor şu an olivies nick ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 VANQUISH adlı guildde olan var mı burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar