paspatur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 mesele inanmak yada inanmamak değil inançlardan değil gerçeklerden bahsediyoruz, somut gerçeklerden...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 E tamam da bu din olayı somut değil soyut birşey... Yani duygusal bi olay... Bu yüzden somut gerçeklere dayandırılması imkansız gibi bişiy. Şimdi bikaç kişi çıksa "Bikaç tane okuma yazma bilen akıllı adam çıkmış Peygamberleri keklemişler tepeden halatla adam sarkıtıp ben meleğim dedirtmişler" dese çatt bütün film koptu... Şimdi Tanrı yoktur desem, bana tanrının varlığını ispatlayamazsınız. Ama bende yokluğunu ispatlayamam... Matrix vardır desem, bana yokluğunu ispatlayamazsınız. Bende varlığını ispatlıyamam. Ölümden sonra hayat yok desem, varlığını ispatlıyamazsınız. Bende yokluğunu ispatlıyamam... Böyle sürer gider işte. Kabullenerek te, inkar ederek te cevabını bulamıyosak bu konu somutluktan çıkar. Ben inanıyomuyum, eh işte dindar biri sayılmam.Varmıdır? Bilemem... Konu soyut işte. Soyut bi konu üzerinde dava açılması da tuhaf yani. ///Edit: said: paspatur, 04 Ocak 2006 12:19 tarihinde demiş ki: mesele inanmak yada inanmamak değil inançlardan değil gerçeklerden bahsediyoruz, somut gerçeklerden... Somut gerçek olarak bakarsan yoktur. İspatlanamadığı sürece var kabul edilemez. [signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 04 Ocak 2006 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 mukemmel bir iddia.. umarim sonuca baglanir ve hepberaber asil şok gercegi ogreniriz .. =)[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 isa'nın olmayışı kanıtlanırsa bütün dinler çöker. museviler de bayram eder.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! [Bu mesaj geffen tarafından 04 Ocak 2006 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bir şeyin yokluğunu ispatlamak ne demek saçmalamayın.Tanrı yok diyen birinin bu görüşünü ispatlama zorunluluğu yoktur çünkü zaten yokluk ispatlanamaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: elm, 04 Ocak 2006 13:28 tarihinde demiş ki: Bir şeyin yokluğunu ispatlamak ne demek saçmalamayın.Tanrı yok diyen birinin bu görüşünü ispatlama zorunluluğu yoktur çünkü zaten yokluk ispatlanamaz ki. +1[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 heh bu anı beklemiştim yakıdna bazı gerçekleri de ortaya çıkarırlar umarım[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kanıtlasınlar tabi yaa aa...[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: elm, 04 Ocak 2006 13:28 tarihinde demiş ki: Bir şeyin yokluğunu ispatlamak ne demek saçmalamayın.Tanrı yok diyen birinin bu görüşünü ispatlama zorunluluğu yoktur çünkü zaten yokluk ispatlanamaz ki. +453454634265[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bence isa'nın annesi o zamanlarda zengin bi tüccarla kırıştırıp hamile kalan sonra doğurup isa'yı meryem'e veren bir kadın. Babası da Rab'dül Eyyubi diye bir adam bence. Aksi ispatlanamaz nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: elaidizm, 04 Ocak 2006 14:52 tarihinde demiş ki: Bence isa'nın annesi o zamanlarda zengin bi tüccarla kırıştırıp hamile kalan sonra doğurup isa'yı meryem'e veren bir kadın. Babası da Rab'dül Eyyubi diye bir adam bence. Aksi ispatlanamaz nasılsa. :horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: paspatur, 04 Ocak 2006 11:15 tarihinde demiş ki: birşeyin varlığı ispatlanana kadar o şeye yok denebilir mi? bir seyin yoklugunu ispatlayana kadar onu var saymak dan daha mantıklı bence[signature][hline] / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bir şey bilimde ispatlanana kadar yok sayılır inançta değil. Arada fark var.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: togi92, 04 Ocak 2006 15:10 tarihinde demiş ki: bir seyin yoklugunu ispatlayana kadar onu var saymak dan daha mantıklı bence Bu tamamen yanlış, insanlığın tüm ilerleyen bilim ve teknoloji yapısına, gelişimine, ve hatta herhangi bir bilimsel ilerleme şekline ters.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bilimle inancı bir tutmayın. @rewondor:+1 artı Allah bütün semavi dinlere göre de peygamberlerine çeşitli mucizeler vermiştir ki Kur'anda da yazıo bunlar.sadece Hz. İsaya ait olan bi şey değil yani. kudreti elinde tutan oysa her şeye kadirdir.[signature][hline]her insan bir kitap gibidir okumayı bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 peygamberin hayatı en iyi bilinen hayatmış ama benim kanımca olmadığı için çok iyi biliniyor ama bu olmadığının kesin bi kanıtı değil[signature][hline]player's hanbook - forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 cok sacma ya tüm peygamberleri kanıtla ozaman aaaa[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 zzz saçmalık[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 İsa'nın yokluğu Kuran-i Kerim' le çelişir.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ücretsiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ücretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben biraz araştırma yaptıktan sonra isanın yokluğunu kaıtlayacağım... (bkz: az sonra)[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Güzel davaymiş, sonucunu merakla bekliyorum...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Varlığı kanıtlanmamış bir şey hakkında fikir belirtmeyi kınamak, onu kanıtlanmış varsaymaktan farksızdır, işallah davayı kazanır ateist beyimiz.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bazı şeylerin kanıtı olmaz, sadece inanırsın..........ya da inanmazsın[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 arkadaşlar İlber ortaylı yı biliyosunuzdur heralde, baba bi tarihçi... neyse trt 2 de isayla ilgili bi program vardı, ilber ortaylı açıklıyodu. bi insanın tarihte var olduğunu kanıtlamak için 4 tane kanıta bakılır. birincisi tarihi kanıtlar. tarih kitaplarının, yahut o dönemdeki hiç bir başka kitapta isanın adı (biri hariç, onda da yaşadığı olaylar falan yok, yani bu isa mı belli değil). ikincisi arkeolojik kanıt; yapılan tüm arkeolojik araştırmalara rağmen isa nın doğduğu iddia edilen köy bulunamamıştır. bundan sonrası eklemedir: Lut Denizi Tomarları adı verilen tomarların bulunduğu yere isanın doğduğu ve yaşadığı yer denilse de lut denizi tomarlarının yahudilerin kutsal saydığı belgeler olduğunu unutmamak gerek. üç ve dördüncü kanıtı da hatırlayamadım. araştırdım google dan bulamadım. ama onlar da ispatlıyordu isa nın var olmadığını. bilen varsa yazsın, ben yine de araştırmaya devam ediyorum...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miss_black Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Antimodes52, 04 Ocak 2006 19:48 tarihinde demiş ki: Varlığı kanıtlanmamış bir şey hakkında fikir belirtmeyi kınamak, onu kanıtlanmış varsaymaktan farksızdır +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar