Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Titus Pullo'nun her hareketi süperdi ama en manyağı 2. sezonun sonlarında çete savaşına girişiydi, herkes cıbıl gelmiş Pullo ise çekmiş zırhları almış eline shortswordunu THIRTEEENN! diye dalıyor offf of manyak sahneydi. Filmi yapılıyorsa mutlaka Pullo da olmalı hikayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 İlk THIRTEEEEEEEEEEEEEEN sahnesinde ıslattım. True story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Milamber said: abi şu konuyu uplamayın yeni sezon ya da film geliyor sanıyorum heyecan yapıyorum :D aman Aynen . Ne diziydi be ! spartacus blood and sand i izledikçe , aklıma ister istemez Rome geliyo zaten . Galiba 2 sezonu da indirip izliycem şimdi baştan , uzun yılların ardından =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Sezarın ölüm yıldönümü için hepinizi 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ben de bastan basliyorum rome'a kazamiz mubarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Age of Decadence demosu çıktığında ben de bi sardırdım baştan izledim Rome u. Yalnız ikinci sezonda sonradan katılan octavian pek olmamış. İlk sezondaki velet bariz win kalıyor onun yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Farinal said: Öyle bişi yok Oha var sanırım. Hala emin olamadım ama? 2011 diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Fans of HBO’s critically-beloved (but short-lived) series Rome may not have seen the last of Vorenus and Pullo. Multiple sources have confirmed to EW that a big-screen sequel to the sword-and-sandals series is well underway. Rome creator/executive Bruno Heller — who went on to create CBS’s hit The Mentalist — has finished a script for Morning Light Productions, which financed the development and will produce the film. Series stars Kevin McKidd (Lucius Vorenus) and Ray Stevenson (Titus Pullo) will likely sign onto the movie, which picks up in Germany four years after the series ended. The next step for Morning Light is to find a director and a studio, since HBO Films won’t be involved. Rome the series aired from 2005-07 and took place during Ancient Rome, beginning with Caesar’s invasion of Gaul and continuing with the rise of the first Emperor Augustus. The series centered on soldiers Pullo and Vorenus, who appeared to die at the end of the series. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 axedice said: ikinci sezonda sonradan katılan octavian pek olmamış. İlk sezondaki velet bariz win kalıyor onun yanında. Evet 2. Octavian'da ruh ve mimik yok, çocuk çok daha iyi oynuyor iz bırakıyordu. O değil de Pullo'nun doğumda ölen karısı için harbi üzülmüştüm, yazık olmuştu tazeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 2. sezon daki oktavian bilinçli olarak o şekildeydi değişimini vurgulamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Spartacus blood and sand dan baya hoşuma gitti normalde dizi filan izlemiyorum. Buda onun kadar akıcı ve iyimi? Cnbc-e'de hiç denk gelmedim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Abi hatırladım ya çok sağlam diziydi şimdi vikiden bakınca. Yarım yamalak izlemiştim sezar rolündeki adam çok sağlam oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Blueray olarak torrentliyorum. Süper olacak. Özlem,işim Romayı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Buddha said: Spartacus blood and sand dan baya hoşuma gitti normalde dizi filan izlemiyorum. Buda onun kadar akıcı ve iyimi? Cnbc-e'de hiç denk gelmedim yahu Spartacusle tür olarak pek alakası yok, bu gerçekçi bir dizi. Dizinin iki ana karakteri dışında herşey tarihi olaylara sadık ve abartısız ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ROme ile Spartacus: Blood and sand arasındaki ilişki, Er Ryan'ı Kurtarmak ile Rambo ilişkisi gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Jahrein said: Laorx said: Fans of HBO’s critically-beloved (but short-lived) series Rome may not have seen the last of Vorenus and Pullo. Multiple sources have confirmed to EW that a big-screen sequel to the sword-and-sandals series is well underway. Rome creator/executive Bruno Heller — who went on to create CBS’s hit The Mentalist — has finished a script for Morning Light Productions, which financed the development and will produce the film. Series stars Kevin McKidd (Lucius Vorenus) and Ray Stevenson (Titus Pullo) will likely sign onto the movie, which picks up in Germany four years after the series ended. The next step for Morning Light is to find a director and a studio, since HBO Films won’t be involved. Rome the series aired from 2005-07 and took place during Ancient Rome, beginning with Caesar’s invasion of Gaul and continuing with the rise of the first Emperor Augustus. The series centered on soldiers Pullo and Vorenus, who appeared to die at the end of the series. abi bu ne? lucious öldü lan bildiğin. nereye oynuyo filmde? başka karakter olarak mı oynıycak? ala ala kafam karıştı. bi de 2. sezondaki octavian bildiğin farinalın dediği gibi ruhsuz allahsız itoğlu it yalancı zeki dangalak 20li yaşlarda hırslı bir imparatoru oynadı. güzel de oynadı. bildiin allahsızdı yani adam Şimdi bilader öncelikle günaha girme Augustus hakkında konuşurken böyle ifadeler kullanamazsın bu 1. Lucius olamaz zaten filmde adam öldü. bu 2. Kesinleşen oyuncularda Pullo ve o mekanlarında kalan 3. adam falan o tayfa diye biliyorum bu 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 screen death olmadığı sürece vorenus geri getirilir, gelsin de zaten gerçi 1 ay sırtında o yarayla yolculuk etti. çok sağlam retcon lazım yoksa kimseyi kandıramazlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Vorenus zor ya bilemiyorum ama baya bir atmasyon olması gerekcek. Yok eve döndü morali tavan oldu. Bilmemne rahipleri bilmemne ilacını sürdü falan filan zor ama olabilir direk ölümünü görmedik çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Ha birde belki film arada bir yerleri anlatıyordur. 1-2.sezon arası falan gibi yada bazı bölümlerde araları bir kaç yıl olan kısımlar oluyor o araları falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Anlamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Weimar'a gelcem ben bana otel ayarlasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Ezan değil o melodisi farklı, arapça ezanla aynı sözlere sahip bi şarkı. Kurtuluşa gidelim gibi bi söz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Leipzig ne lan ezik ezik yerler ama yakınsa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 lan olum sen Weimar'a laf ediyorsun sonra gelip artislik yapıyorsun bana BENİ SİNİRLENDİRME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar