Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellsing Ultimate

kender

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...

7

açıkçası kombat beni hiç tatmin etmedi...biraz fazla damar girmişler bu bölümde...o fragmanlardan sonra feci gaz olmuştum bizim seras coşacak diye ancak parçaladılar doğradılar hafızasını sömürdüler herşeye ok sadece bi insect dediği içinmi bu kadar rage e bağladı...neyse herşeyi bi kenara daha koyalımda ondan sonraki kombat çok hızlı ve ezici bitti olayı biraz daha renkli biraz daha çekişmeli bi kombat bekliyodum...ayrıca bu bölümde bana sanki hardcore sahneleri biraz daha arttırmışlar gibi geldi gor rape vs..

Sosyal ağlarda paylaş

7

Seras süper yardırdı, helal olsun. Eski serideki pısırık halini görmeye alışmışım, böyle görünce şaşırdım bayağı, ciddi ciddi epic vampir oldu kızcağızımız. Alucard ın yokluğunu aratmadı bu bölüm.
Ama evet dövüş sahnelerini ben de beğenmedim. boss fight ı daha çekişmeli yapmalılardı bence.

Lafı geçmişken... Cidden alucard nerede kaldı? Gemideydi en son, hala dönemedi mi?

Sosyal ağlarda paylaş

777

ya iyi güzel bölümdü de.
"nee. ona insect mi dedin??", "captain. sen ve ben hadi haklayalım onları" diyerek rage'e girmek mi olur yaa.

hiçbişey düşünemedin ver "klasik" bi şekilde annesinin, babasının, bernadotte'nin ölürkenki yüzlerini, tekrar tekrar hızlıca flashback gibi gözünün önüne gelsin kızın, sok cinnete, warcry yaparak dalsın kurşunları yiye yiye. hayır seyirci kitlesinin böyle romantizme ihtiyacı yok ^^

edit: ilüzyoncu tam ölürken 2. kez deneyip "ana bu onun hatıraları değil" dediğinde de, bi anda alucard'ın demon gibi belirmesini bekledim ama aynalar içinden yine bernadote çıktı ehue

Sosyal ağlarda paylaş

öbür 7'lere cevaben

evet maalesef mangada da böyle sürttürdü bıraktı ama mantıklı da, bankai açmış hali çok op geldi. bir de schrödinger'in açıkladığı gibi o durum ters geldi ona.

esas gerçek boss fight 1 ya da 2 bölüm sonra sanırım. ümidinizi yitirmeyin. ;) esas epic sahneler önümüzdeki bölümlerde gelecek.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
daha başında çok feci spoiler var sonraki bölüme ilişkin, uyarayım.

yalnız sıfır animasyon içerdiği halde standoff sahnesi o müzik eşliğinde manyak olmuş. :D (çarpık dişli hellsing ova usulü smiley olduğu varsayın)

KAPTAN GELİYOR YOLLARI AÇIN!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...