Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 benjani said: ova 6 nın türkçe altyazısı var mı? artık var http://divxplanet.com/sub/s/136455/Hellsing-Ultimate-OVA-Series.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 7 nin tam olarak ne zaman çıkacağı belli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 episode 7 raw çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 şokün! sugi wa episodu no tame ni.. sugi wa, sugi wa episodu no tame ni.. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Seras geliyor..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 w000, sublisi cikinca yaziniz hemen bi zahmet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ya ben tam anlayamadım nasıl bir seri oldugunu 7 bölüm mü toplamda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 fansubı çıkmıştıda baya dandik bi gruptu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ucunbiri said: ya ben tam anlayamadım nasıl bir seri oldugunu 7 bölüm mü toplamda ? daha devam ediyor, 2011'den önce bitmez derim. 2012 de olabilir. 10 ayda filan bir bölüm çıkıyor, 2006'dan beri devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 eyvallah, indiriyorum simdi bakayım bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 7 açıkçası kombat beni hiç tatmin etmedi...biraz fazla damar girmişler bu bölümde...o fragmanlardan sonra feci gaz olmuştum bizim seras coşacak diye ancak parçaladılar doğradılar hafızasını sömürdüler herşeye ok sadece bi insect dediği içinmi bu kadar rage e bağladı...neyse herşeyi bi kenara daha koyalımda ondan sonraki kombat çok hızlı ve ezici bitti olayı biraz daha renkli biraz daha çekişmeli bi kombat bekliyodum...ayrıca bu bölümde bana sanki hardcore sahneleri biraz daha arttırmışlar gibi geldi gor rape vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 7 Seras süper yardırdı, helal olsun. Eski serideki pısırık halini görmeye alışmışım, böyle görünce şaşırdım bayağı, ciddi ciddi epic vampir oldu kızcağızımız. Alucard ın yokluğunu aratmadı bu bölüm. Ama evet dövüş sahnelerini ben de beğenmedim. boss fight ı daha çekişmeli yapmalılardı bence. Lafı geçmişken... Cidden alucard nerede kaldı? Gemideydi en son, hala dönemedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 7 Güzel bölümdü bence baya kanlı bu arada 1v1'in baya tek yanlı ve kısa geçemesi dogal çünkü Seras, Alucard'ın kanından bir vampir o yüzden o nazilerden falan farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 777 ya iyi güzel bölümdü de. "nee. ona insect mi dedin??", "captain. sen ve ben hadi haklayalım onları" diyerek rage'e girmek mi olur yaa. hiçbişey düşünemedin ver "klasik" bi şekilde annesinin, babasının, bernadotte'nin ölürkenki yüzlerini, tekrar tekrar hızlıca flashback gibi gözünün önüne gelsin kızın, sok cinnete, warcry yaparak dalsın kurşunları yiye yiye. hayır seyirci kitlesinin böyle romantizme ihtiyacı yok ^^ edit: ilüzyoncu tam ölürken 2. kez deneyip "ana bu onun hatıraları değil" dediğinde de, bi anda alucard'ın demon gibi belirmesini bekledim ama aynalar içinden yine bernadote çıktı ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Alucard belirip nah çekiyormuş ehuehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 öbür 7'lere cevaben evet maalesef mangada da böyle sürttürdü bıraktı ama mantıklı da, bankai açmış hali çok op geldi. bir de schrödinger'in açıkladığı gibi o durum ters geldi ona. esas gerçek boss fight 1 ya da 2 bölüm sonra sanırım. ümidinizi yitirmeyin. ;) esas epic sahneler önümüzdeki bölümlerde gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ya samsonite her hafta naruto başlığında manga okumamışlara yaptığın, "ehue durun asıl bomba 2 bölüm sonra. spoiler vermiş olmiyim" muhabbettini senedir bir çıkan şeye de yaptın ya. tebrik ediyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 napayım insanlar hayalkırıklığına uğrayınca ben de üzülüyorum. :( kurmıyım mı empati? ok kurmam. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 hepsini indirdim, ilk bölümü de dün izledim, hoşuma da gitti. devamı da böyledir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 seras, alucard ı işinden edecek bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ova 8 preview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 daha başında çok feci spoiler var sonraki bölüme ilişkin, uyarayım. yalnız sıfır animasyon içerdiği halde standoff sahnesi o müzik eşliğinde manyak olmuş. :D (çarpık dişli hellsing ova usulü smiley olduğu varsayın) KAPTAN GELİYOR YOLLARI AÇIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 holey alucard geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 gradus vita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar