Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 valla doğruya doğru, baştan beğenmemiştim ama bölümler ilerledikçe daha çok ısındım. elbette manganın hikayesini başka bir formatta görmemiz de mümkün değil, tv serisi ortasından itibaren filler'a dönüyordu. esas güzel kısımlar seelöwe 2 ile başlıyor halbuki. ha ayrıca dizinin müzikleri mükemmeldi ama ova'nınkiler de öyle. özellikle klasik müzik parçaları. gradus vita muhteşem, ilk bölümü ilk seyrettiğimde çevirip çevirip dinlemiştim hayli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 OVA-6 fragman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 sanki yarısından sonra başka bir filme geçiyor, bu kadar mı tezat olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 aynı salak efektler,aynı anlatım... Seras Victoria üzerine bölüm geliyor bariz birşekilde :) güzell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 6. bölüm ne zaman çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 seras değil de türkler geliyor türkler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 6 raw çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demensmagnet Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Aylardır beklediğim ova. Ne zamana release'ı çıkar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bugün yarın altyazısı çıkar. 5 teki gibi olursa yandık ama doğru düzgün bi softsub encode için bekleriz haftalarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Kaede said: bugün yarın altyazısı çıkar. 5 teki gibi olursa yandık ama doğru düzgün bi softsub encode için bekleriz haftalarca İstek varsa yaparız en kralından bir softsub mkv ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 dandini altyazıyla biri koymuş youtube'a, anlaşılacak kadar. beklediğimden bile epic olmuş doğrusu, dolu dizgin devam ediyor. B)- 6 kişisel taşınabilir hava savunma sistemi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 6 için böyle bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Ending super olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 6 iscariot un ordu geliyor halleluja sesleriyle...alucard nasil bi giriş yapicak londra ya off feci merak ettim şimdi..ortami böyle görünce feci dağıtacak gibi duruyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 6. ovasını izleyemedim,mangalardan takip etmek lazım ama animenin tadı ayrı. ALucard'ı görmek gerek son sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 yine muhtesem olmus, ses ve goruntu kalitesi olarak baska bir seri gormedim diyebilirim. Var mi baska bu ekibin yaptigi bir anime, nerdeyse yilda 2 kere seyretmek kesmiyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ova 6 nın türkçe altyazısı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 benjani said: ova 6 nın türkçe altyazısı var mı? Henüz yok, ama iselimissiz çevirdiğini duyurmuş, yakında yayınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 oy oy oy http://www.youtube.com/watch?v=lSFOq12I2bQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Seras Victoria yargılamış ama esas bi lokmada nazi askeri, adamın yüzünü yedi lan hahaha. 7. bölüm coşacak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 holy shite teasera gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 WTF!!...seras victoria akıcak anlaşıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hellsing'in ilk incognitolu serisini izlemiştim daha önce, dün de bu topicten gazı alıp ova serisini izledim, baya iyiymiş ama, nazilerin haydi bakalııım diye londra'ya girmesi filan çok saçma olmuş be, koca ingiltere bu kadar mı savunmasızmış. bugün orduyu toplasak yarın çayımızı londra'da içicez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 saeros dikkat ettiysen adamlar en yüksek komuta merkezinde bile (walter kurtarabildi orayı sadece) adam satın almışlar vampirlik rüşvetiyle, diğer bütün üslerde benzer durumlar vardı radyo mesajlarını hatırlarsan. sadece bazıları kendini savunabildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 aa doğru ya, gemiyi de öyle kaçırmışlardı zaten, atlamışım o detayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar