Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellsing Ultimate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla doğruya doğru, baştan beğenmemiştim ama bölümler ilerledikçe daha çok ısındım. elbette manganın hikayesini başka bir formatta görmemiz de mümkün değil, tv serisi ortasından itibaren filler'a dönüyordu. esas güzel kısımlar seelöwe 2 ile başlıyor halbuki.

ha ayrıca dizinin müzikleri mükemmeldi ama ova'nınkiler de öyle. özellikle klasik müzik parçaları. gradus vita muhteşem, ilk bölümü ilk seyrettiğimde çevirip çevirip dinlemiştim hayli.
  • 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Kaede said:

bugün yarın altyazısı çıkar. 5 teki gibi olursa yandık ama doğru düzgün bi softsub encode için bekleriz haftalarca

İstek varsa yaparız en kralından bir softsub mkv ^_^
Mesaj tarihi:
dandini altyazıyla biri koymuş youtube'a, anlaşılacak kadar. beklediğimden bile epic olmuş doğrusu, dolu dizgin devam ediyor. B)-

6

kişisel taşınabilir hava savunma sistemi (tu)

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hellsing'in ilk incognitolu serisini izlemiştim daha önce, dün de bu topicten gazı alıp ova serisini izledim, baya iyiymiş

ama,

nazilerin haydi bakalııım diye londra'ya girmesi filan çok saçma olmuş be, koca ingiltere bu kadar mı savunmasızmış. bugün orduyu toplasak yarın çayımızı londra'da içicez yani

Mesaj tarihi:

saeros

dikkat ettiysen adamlar en yüksek komuta merkezinde bile (walter kurtarabildi orayı sadece) adam satın almışlar vampirlik rüşvetiyle, diğer bütün üslerde benzer durumlar vardı radyo mesajlarını hatırlarsan. sadece bazıları kendini savunabildi.

• Yeni Oluştur...