Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellsing Ultimate

kender

Öne çıkan mesajlar

Devamı nezaman çıkacak sorularından gına geldiği için:)
BU yazıyı yazayım dedim...

Title: Hellsing Ultimate
Synonyms: Hellsing OVA
Genre: Vampires - [similar]
Type: OVA
Year: 2006 (25.01.2006 till ?)
Companies: (GENEON)
URL: http://www.geneon-ent.co.jp/rondorobe/anime/hellsing/
Operating in modern-day London, the Hellsing Organization is dedicated of ridding England of the scourge of vampires. However, the principle weapon of this organization just happens to be a vampire himself - Alucard, who serves the organization`s young leader, the iron-willed woman Sir Integra Wingates Hellsing, as well as Alucard`s new apprentice, a young vampire woman named Seras Victoria

Lately, a rash of artificially-created vampires has taken the organization by surprise. As it turns out, a neo-Nazi society known as the Millennium Order is responsible for creating these vampires. Their sole purpose... to achieve what Nazi Germany couldn`t do over 60 years ago with human soldiers... the total conquest of the world!

1.tanıtım flimi
ed2k://|file|Hellsing_Ultimate_-_T1_-_Trailer_-_(dub_ukn).avi|13811712|16f76b4309ad575c1b95c0278bf4f10a|
2.tanıtım flimi
(6e888601).mkv|65260972|472aa34467b64b4465c03260178ca314|]ed2k://|file|Hellsing_Ultimate_-_T2v2_-_DVD_Trailer_5_min_-_[VFluff](6e888601).mkv|65260972|472aa34467b64b4465c03260178ca314|

[signature][hline]www.animeturk.net
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]

[Bu mesaj kender tarafından 03 Ocak 2006 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj kender tarafından 03 Ocak 2006 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdiye kadar 5 kere ertelendi.
İlk 3 erteleme sadece DVD'de yayınlanması için baskı, son 2 ise bölümlerdeki arka planlar yüzünden oluşan geçikmelerdi.
Şimdi Ocak sonu için söz verdiler, gene ekilirsek kötü olacak...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Bu beklenen OVA değil. Beklenen OVA'nın setinde gelen toplama OVA.

Baka'da da bulunmaz bu, legit serve diye bir mantıkla dağıtılıyor çünkü. Dikkat edersen Baka DVD RIP olanlarında torrentini vermez. Bakafish odasında fserve yaparsan bunları yolluyorlar. 2 gün falan yapsan yeter...
Gerçi çok da lazım değil herşeye atlamıyorsan =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 10 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
DR & HD diye bir grubunkini indirdim ben, altyazılar çok iyi değil ama iş görüyor.

tv serisinde işlenmeyen yerlere geldiler, alucard rio'yu birbirine kattı. hiç fena değil. :p dördüncü bir bölüm gelecek herhalde gerçi, millennium'la savaş yeni başlıyor zira. her bölüm arasında neredeyse bir yıl olmasa keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...