Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ahhanda yaptım zhauhzuhah[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Todesengel, 06 Aralık 2005 22:29 tarihinde demiş ki: Genetik o genetik bende çalamıyorum babamda çalamıyor dedemde çalamıyor büyükdedemde çalamıyor hede hödö sen ztn insan degilsinki :D[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yuh nası genetik abarttınız iyicene kanıtla ziksen inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Asgard, 10 Aralık 2005 13:01 tarihinde demiş ki: said: Todesengel, 06 Aralık 2005 22:29 tarihinde demiş ki: Genetik o genetik bende çalamıyorum babamda çalamıyor dedemde çalamıyor büyükdedemde çalamıyor hede hödö sen ztn insan degilsinki :D Ona bakarsan sende elf'sin harbici genetik yanlız dil katlamak gibi bişi[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Komik Fotolarla Dolu Adamın Birinin Sitesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 katlama çevirme dolandırma hepsi yeetenek istiyor[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 isaret parmagi ve orta parmak kombinasyonu yerine isaret ve yusuk parmaa daha ii olr ben ole calisorm. ole parmaklari ustuste bindirmek yok parmak uclarinizn koseleri (oha bea bu ne.. ama anladiniz siz ben biliorm) degicek birbirlerine.. sonra gerisi ayni dili arkaya dogru kivir (ustten alttan kivirmicaksiniz) parmak uclariniz dilinizin ucunda olcak sonra da ufluceksiniz tabii dudaklar kapali olcak. (ayse hatun onal calabilr mi acaba o dudaklarla?) nesye olay budur.. arkadaslar zor bulr bu yontemi ama feci ses cikarirm bu sekilde, birz antreman meselesi[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. ------------------------------- Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 neden yapamıyorum :( :)[signature][hline]:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 lan tek bi soru kaldı işte: Dili nası katlıycaz üste ve alta değilse nreeye :D[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bende yapamam tesadufe bak[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 kotu yazmisim :D alttan kivirmicaksiniz ustten kivircaksiniz :)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. ------------------------------- Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bilimum tükürük ve rüzgar sesi dışında başka bişey çıkmıo:([signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 +56456454645 ben niye yapamıyorum bunu yaa :'([signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Redogski, 12 Aralık 2005 14:15 tarihinde demiş ki: bilimum tükürük ve rüzgar sesi dışında başka bişey çıkmıo:( Benden de yaaa... Monitörü salya içinde bıraktım hala ses çıkmıo bitek rüzgar sesi çıkıo (Buarada genetik deil... Benim babam çalabilio ama ben çalamıorum:D)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 biri sunları toparlayıp yazsın yaw nasıl olacak[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Parmaklara gerek kalmadan süper ıslık combosu yapabiliyorum. Nası yaptımı sormayın bende bilmiyorum :D Dilimi kıvırıp üflüyorum manyak bi ses çıkıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: kanix, 11 Aralık 2005 17:58 tarihinde demiş ki: lan tek bi soru kaldı işte: Dili nası katlıycaz üste ve alta değilse nreeye :D aşşa doru katlayarak ıslık çalan gördünmü :) Yukarı doru az bişe katlıcaksın../[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 abi yapamayanlar kasmasın zira akli dengeyi yitircek kadar uyuz bir olay bu. olmadı mı olmuo yaw :D olmadıkça da kafayı sıyırıosun. ben zamanında çok denedim olmii harbiden dedikleri gibi genetik.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Todesengel, 06 Aralık 2005 22:29 tarihinde demiş ki: Genetik o genetik bende çalamıyorum babamda çalamıyor dedemde çalamıyor büyükdedemde çalamıyor hede hödö babamda dedemde bğyğkbabamda hayvan gibi çalıyor (hele babam) bende tık yok yaş buldu 19...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yapamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bide bunun parmak kullanılmadan, dudaklar ile yapılanı var. araba alarmı, kedi cyak laması ve bilimum yüksek sesin çıkması. o nasıl oluyor? bilen var mı? edit: düğünlerde, eğlenirken vs. kullanılıyor genellikle,ciuvv ciuvv ciuvv şeklinde müziğe eşlik edip o gürültüyü bastırıyolar. [Bu mesaj xaty tarafından 21 Aralık 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 pogodi yapıo onu:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 işaret ve yüzük parmağı olmasının önemi ne? işaret ve baş parmağı daha pratik deil mi?[signature][hline]you knew you had a heart made of stone. you should've let me know. you could've let me know. .. all these other flaws will lead to mine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Redogski, 21 Aralık 2005 22:16 tarihinde demiş ki: pogodi yapıo onu:D bnm yaptığım böle sıkıştırıosun dudağı ve havayı içine çekiosun[signature][hline]allah belanı versin naci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ne dudak oluyor ne başka bişey, özel ders almam gerekicek yada ameliyat, o da olmassa intihar edicem ÖTTürmem LAAZIIIM! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yaaa arkadaslar biri basit bi biçimde resimli olarak anlatsın yapamıyorum hadi bekliyorum:D[signature][hline]the truth is out there... FB may the force be with you iel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar