Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Islık çalmak (parmaklarla)

kanix

Öne çıkan mesajlar

ahhanda yaptım zhauhzuhah[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Todesengel, 06 Aralık 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
Genetik o genetik bende çalamıyorum babamda çalamıyor dedemde çalamıyor büyükdedemde çalamıyor hede hödö

sen ztn insan degilsinki :D[signature][hline]Let me die
Give me the light
I'm waiting for death to knock on my door
To release my pain
My sadness in the night
Forevermore.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asgard, 10 Aralık 2005 13:01 tarihinde demiş ki:
said:
Genetik o genetik bende çalamıyorum babamda çalamıyor dedemde çalamıyor büyükdedemde çalamıyor hede hödö

sen ztn insan degilsinki :D

Ona bakarsan sende elf'sin

harbici genetik yanlız dil katlamak gibi bişi[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği
a.k.a. Joe
Komik Fotolarla Dolu Adamın Birinin Sitesi [/b]
Sosyal ağlarda paylaş

isaret parmagi ve orta parmak kombinasyonu yerine isaret ve yusuk parmaa daha ii olr ben ole calisorm. ole parmaklari ustuste bindirmek yok parmak uclarinizn koseleri (oha bea bu ne.. ama anladiniz siz ben biliorm) degicek birbirlerine.. sonra gerisi ayni dili arkaya dogru kivir (ustten alttan kivirmicaksiniz) parmak uclariniz dilinizin ucunda olcak sonra da ufluceksiniz tabii dudaklar kapali olcak. (ayse hatun onal calabilr mi acaba o dudaklarla?) nesye olay budur.. arkadaslar zor bulr bu yontemi ama feci ses cikarirm bu sekilde, birz antreman meselesi[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
-------------------------------
Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Sosyal ağlarda paylaş

kotu yazmisim :D alttan kivirmicaksiniz ustten kivircaksiniz :)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
-------------------------------
Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redogski, 12 Aralık 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
bilimum tükürük ve rüzgar sesi dışında başka bişey çıkmıo:(

Benden de yaaa... Monitörü salya içinde bıraktım hala ses çıkmıo bitek rüzgar sesi çıkıo

(Buarada genetik deil... Benim babam çalabilio ama ben çalamıorum:D)[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kanix, 11 Aralık 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
lan tek bi soru kaldı işte: Dili nası katlıycaz üste ve alta değilse nreeye :D

aşşa doru katlayarak ıslık çalan gördünmü :)
Yukarı doru az bişe katlıcaksın../[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Sosyal ağlarda paylaş

abi yapamayanlar kasmasın zira akli dengeyi yitircek kadar uyuz bir olay bu. olmadı mı olmuo yaw :D olmadıkça da kafayı sıyırıosun. ben zamanında çok denedim olmii harbiden dedikleri gibi genetik.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

said:

babamda dedemde bğyğkbabamda hayvan gibi çalıyor (hele babam) bende tık yok yaş buldu 19...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

bide bunun parmak kullanılmadan, dudaklar ile yapılanı var. araba alarmı, kedi cyak laması ve bilimum yüksek sesin çıkması. o nasıl oluyor? bilen var mı?

edit: düğünlerde, eğlenirken vs. kullanılıyor genellikle,ciuvv ciuvv ciuvv şeklinde müziğe eşlik edip o gürültüyü bastırıyolar.

[Bu mesaj xaty tarafından 21 Aralık 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...