Sin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 inanılır gibi degil sulfuronun onundeyiz grubun yarısı dc oldu auth serverda down :)[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 geçmiş olsun. acı koymuştur ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 adam gibi grup buldak uldamana, tam instance girişindeyiz... dc... auth server down.. blizzard !!![signature][hline]Furytear LvL 40 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nsfnd Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Hay ak tam 40 oldum.Ata bincem gitti ak server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 harbi ya bende tam 40 olcaktım mounta bincektim ne güzel bi heves. arkadaşlardan borç aldım. paralar geri gitmese bari :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Cidden bu işin ayarı kactı ya bu ne boyle yeter parayla rezalet ya..Server zaten agzına kadar dolu aksamları 500 kısı sıra..Move istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bu gidişle yarına gelir ancak.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bende sitesi bıle duzgun acılmıyor..Butun zevkımı yok ettı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 nerde yazıyo ya server 5 saat sonra gelcek. açılmıyo bile site[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 server geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ya burning legion down olur ya bl de 500 kisi sıra olur yada auth serverı down olur bl oyuncularının kaderi bu BL nin pupulationı high olarak gozukuyor; onu kaldırıp, "Hell population" yaparlarsa belki millet bl ye girmekten vazgecer[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN [Bu mesaj Sin tarafından 16 Ağustos 2005 06:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 -Arkadaşlar elimdeki bütün herbalism otlarını satıcam. ilgilenen varsa pm atsın, fiyatta anlaşacağımıza eminim . çok para istemicem, vendor fiyatından çok olsun kâr edeyim yeter. eğer alan çıkmazsa vendora satıcam :) eğer ilgilenen olursa pm atsın, hem kendisi ucuza almış olur , hem de ben vendora satmadığım için kâr etmiş olurum.-[signature][hline]Furytear LvL 40 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yav bayinti gelmeye basladi acep uykusuzluktanmidir yanliz lvl kasmaktanmicir bana yardim edecek arkadaslar var mi acep. dun aksam 20k yi zor kastim valla bi q yaptim evlere senlik 1 saatte sıkıntıdan nolur yardım.[signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 if de satis yapip millete laf yetistirmekle vakit kaybedersen zor xp alirsin tabi[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ehe o dun aksam oldu bayıntıdan felaket geldı valla ondan oradaydım dun aksam fena derecede sıkıldım dun 2.5 aydan sonra ılk kez oluyor.yoksa oyundakı nıckın wen mi [signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence [Bu mesaj jonywayt tarafından 16 Ağustos 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 imzamda yaziyor ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 evet farkettım :) yav o kadar yorgun ve kotuydumkı sorma dun aksam kısmet sana denk geldı :) a tak ettırdın millete :P[signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 biz de tak ettik de ondan delirttiler beni ruh sagligimi bozdu blizz[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Alala bazilari acik bazilari kapali sunucularin[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 pff.. simdi aksama acılır:([signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 off sabahtan beride bekliyodum bu her haftaki bakim calismasi deilmi niye gec aciliyor anlamadim:( [Bu mesaj vengefuler tarafından 17 Ağustos 2005 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ben de diyorum niye kapalı Yeni dank etti haftalık bakım hede hödö olduğu:) ama açılmış olması gerekmiyor muydu?[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sabah 5 ten oglen 12 ye kadardi bakim bildigim kadariyla:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 BL açılmamış hala diğerleri açık galiba.. buarada beyler BL'nin gözünü yiyem ben, 500kişi sıranın elinden öpem, yeni serverda 3000kişi sıra var şuan.. yuh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ACildi oleee:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar