Sin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 inanılır gibi degil sulfuronun onundeyiz grubun yarısı dc oldu auth serverda down :)[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris & For SEVEN
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 geçmiş olsun. acı koymuştur ya :/
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 adam gibi grup buldak uldamana, tam instance girişindeyiz... dc... auth server down.. blizzard !!![signature][hline]Furytear LvL 40 Undead Mage | Burning Legion
nsfnd Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Hay ak tam 40 oldum.Ata bincem gitti ak server.
disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 harbi ya bende tam 40 olcaktım mounta bincektim ne güzel bi heves. arkadaşlardan borç aldım. paralar geri gitmese bari :S
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Cidden bu işin ayarı kactı ya bu ne boyle yeter parayla rezalet ya..Server zaten agzına kadar dolu aksamları 500 kısı sıra..Move istiyoruz
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bu gidişle yarına gelir ancak.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bende sitesi bıle duzgun acılmıyor..Butun zevkımı yok ettı ya
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 nerde yazıyo ya server 5 saat sonra gelcek. açılmıyo bile site[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far?
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ya burning legion down olur ya bl de 500 kisi sıra olur yada auth serverı down olur bl oyuncularının kaderi bu BL nin pupulationı high olarak gozukuyor; onu kaldırıp, "Hell population" yaparlarsa belki millet bl ye girmekten vazgecer[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN [Bu mesaj Sin tarafından 16 Ağustos 2005 06:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 -Arkadaşlar elimdeki bütün herbalism otlarını satıcam. ilgilenen varsa pm atsın, fiyatta anlaşacağımıza eminim . çok para istemicem, vendor fiyatından çok olsun kâr edeyim yeter. eğer alan çıkmazsa vendora satıcam :) eğer ilgilenen olursa pm atsın, hem kendisi ucuza almış olur , hem de ben vendora satmadığım için kâr etmiş olurum.-[signature][hline]Furytear LvL 40 Undead Mage | Burning Legion
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yav bayinti gelmeye basladi acep uykusuzluktanmidir yanliz lvl kasmaktanmicir bana yardim edecek arkadaslar var mi acep. dun aksam 20k yi zor kastim valla bi q yaptim evlere senlik 1 saatte sıkıntıdan nolur yardım.[signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 if de satis yapip millete laf yetistirmekle vakit kaybedersen zor xp alirsin tabi[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ehe o dun aksam oldu bayıntıdan felaket geldı valla ondan oradaydım dun aksam fena derecede sıkıldım dun 2.5 aydan sonra ılk kez oluyor.yoksa oyundakı nıckın wen mi [signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence [Bu mesaj jonywayt tarafından 16 Ağustos 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 imzamda yaziyor ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 evet farkettım :) yav o kadar yorgun ve kotuydumkı sorma dun aksam kısmet sana denk geldı :) a tak ettırdın millete :P[signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 biz de tak ettik de ondan delirttiler beni ruh sagligimi bozdu blizz[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Alala bazilari acik bazilari kapali sunucularin[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 pff.. simdi aksama acılır:([signature][hline]Lianna Human Paladin
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 off sabahtan beride bekliyodum bu her haftaki bakim calismasi deilmi niye gec aciliyor anlamadim:( [Bu mesaj vengefuler tarafından 17 Ağustos 2005 12:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ben de diyorum niye kapalı Yeni dank etti haftalık bakım hede hödö olduğu:) ama açılmış olması gerekmiyor muydu?[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected]
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sabah 5 ten oglen 12 ye kadardi bakim bildigim kadariyla:(
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 BL açılmamış hala diğerleri açık galiba.. buarada beyler BL'nin gözünü yiyem ben, 500kişi sıranın elinden öpem, yeni serverda 3000kişi sıra var şuan.. yuh..
Öne çıkan mesajlar