Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
inanılır gibi degil sulfuronun onundeyiz
grubun yarısı dc oldu
auth serverda down :)[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Adoris & For SEVEN
Mesaj tarihi:
Bu gidişle yarına gelir ancak.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı)
*Horde comes and starts charging*
me: SEDUCE THE SHAMAN!!!
42 lock starts to /kiss and /hug the horde.
me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!!
lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
Mesaj tarihi:
nerde yazıyo ya server 5 saat sonra gelcek. açılmıyo bile site[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
ya burning legion down olur
ya bl de 500 kisi sıra olur
yada auth serverı down olur

bl oyuncularının kaderi bu

BL nin pupulationı high olarak gozukuyor; onu kaldırıp, "Hell population" yaparlarsa belki millet bl ye girmekten vazgecer[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
AdorisPain Train & For SEVEN

[Bu mesaj Sin tarafından 16 Ağustos 2005 06:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
-Arkadaşlar elimdeki bütün herbalism otlarını satıcam. ilgilenen varsa pm atsın, fiyatta anlaşacağımıza eminim . çok para istemicem, vendor fiyatından çok olsun kâr edeyim yeter. eğer alan çıkmazsa vendora satıcam :) eğer ilgilenen olursa pm atsın, hem kendisi ucuza almış olur , hem de ben vendora satmadığım için kâr etmiş olurum.-[signature][hline]Furytear LvL 40 Undead Mage | Burning Legion
Mesaj tarihi:
yav bayinti gelmeye basladi acep uykusuzluktanmidir yanliz lvl kasmaktanmicir bana yardim edecek arkadaslar var mi acep. dun aksam 20k yi zor kastim valla bi q yaptim evlere senlik 1 saatte sıkıntıdan nolur yardım.[signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion
Guild - Buried İnnocence
Mesaj tarihi:
ehe o dun aksam oldu bayıntıdan felaket geldı valla
ondan oradaydım dun aksam fena derecede sıkıldım dun 2.5 aydan sonra ılk kez oluyor.yoksa oyundakı nıckın wen mi
[signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion
Guild - Buried İnnocence

[Bu mesaj jonywayt tarafından 16 Ağustos 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet farkettım :) yav o kadar yorgun ve kotuydumkı sorma dun aksam kısmet sana denk geldı :) a tak ettırdın millete :P[signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion
Guild - Buried İnnocence
Mesaj tarihi:
Alala bazilari acik bazilari kapali sunucularin[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
off sabahtan beride bekliyodum bu her haftaki bakim calismasi deilmi niye gec aciliyor anlamadim:(

[Bu mesaj vengefuler tarafından 17 Ağustos 2005 12:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
BL açılmamış hala diğerleri açık galiba..

buarada beyler BL'nin gözünü yiyem ben, 500kişi sıranın elinden öpem, yeni serverda 3000kişi sıra var şuan..

yuh..
  • Yeni Oluştur...