Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 gene cortladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuwi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Anladığım kadarıyla "Login server " down olmuş. Umarım kısa sürede açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 neyse tamam girdi simdide connected diyo sonra dic diyor yok boyle bi olay.[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK [Bu mesaj CusTodeM tarafından 15 Ağustos 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 1 haftadır ilk defa oyuna bikaç saat ayırıp guild arkadaşlarımla sohbet etmeye vaktim var ve login server down. tatsız bi durum tabii..[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 girebilen var mı ben hala giremiyorum da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 aynen bende connected yazıyo, disc oluyo..kafayı yicem arenayı kaçırıyorum 3tür ya..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 gercekten ayip bu yaptiklari bari baska serveri girip karakter acip onla oyniyip sıkıldım ya nedir bu connected diyor bir iki dakika sonra dc sinirden kopurdum kardesim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 haydi şimdi butun kafalar blizz e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 eveeet giriş sayfasında açıklama geldi beyler, yine "we are looking into it" ve "we apoligize (herneyse)" yi gördüm ben, hemen quit'e tıkladım.. bugece boyunca oyuna girmekte zorluk yaşayabilirmişiz.. yani pert serverlar şuan (bazıları ve bizimki tabiki).. blizz'e kafalara devam..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 "working as intented" tabiki uğraşmayın .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Amerikada bu tip durumlarda bir iki gün bedava oynuyorsun.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yarın carsambaysa galıba erkenden patch calısmalarına gırmıs olabılırlermı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yarın salı değilmi ya?[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yarın salı :)[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ewde butun gun oynamaktan zaman ayarımı kalmıs bızde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 arkadaslar oynuyor su an serverda ne bicim istir bu?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ehehe bende korktum "lan nooluyo, bugün ne, nerdeyiz??" diye.. :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: CusTodeM, 15 Ağustos 2005 23:56 tarihinde demiş ki: arkadaslar oynuyor su an serverda ne bicim istir bu? Auth serverleri down.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hm bi tek burning e girilmio , gnome actim olesine karlar ustunde yuvarlaniyorum, cok sIkIcI ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Oynayan arkadas abi IF de max 50 kisi var diyor ehahah[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 01.00 oyuna girdim mutluyum vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 evet,yine gitti...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bohuh gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Xarinthar, lvl 11 orc rogue girilmiyor evet, ama bu gece oynamadan yatmayacağım. Heveslenmişim 40 yılın başı :)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hay anasını..[signature][hline]Furytear LvL 40 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar