Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 twisting nether. özümüzü bulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 stormscale a kactik , o kadar mesut ve huzurluyum ki , bi tane turkce, ingilizce disinda yazi yok trade channel da , general da. yillar sonra kanallar hep acik, huzura erdim. kaciniz gelmis gecmis en rezil server dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 oha BLde oynayan var mı hala, en son polonyalıların işgali altındaydı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Ahh bl Ahhh ömrümü yedin ömrümü :P Neredeyse bırakalı 2 sene olacak :D Askerlik bitti evlendik ah BL ahh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Ben şu an giremiyorum oyuna ne oluyor ki acep ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 jonywayt said: Ahh bl Ahhh ömrümü yedin ömrümü :P Neredeyse bırakalı 2 sene olacak :D Askerlik bitti evlendik ah BL ahh :D ah joni ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Horde tarafında tek türk biziz galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 jonywayt said: Ahh bl Ahhh ömrümü yedin ömrümü :P Neredeyse bırakalı 2 sene olacak :D Askerlik bitti evlendik ah BL ahh :D Yeter jony. go go jony.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sorular hep 2010 ama : transfer için server bakınırken bl yide araştırmıştım. Ally tarafında epey türk vardı. Sırf 2 guilddeki online sayısı 40ar kişinin ların üstündeydi. Diğer iki guilddede toplam 40 kişiye yakındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Horde tarafında Keepers of Azeroth 50 member üzeri şuanda ufaklı tefekli bir çok guild bu oluşum üzerindende kurulmuşyur. web adresi Keepers of Azeroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ozii_x said: jonywayt said: Ahh bl Ahhh ömrümü yedin ömrümü :P Neredeyse bırakalı 2 sene olacak :D Askerlik bitti evlendik ah BL ahh :D Yeter jony. go go jony.. ohoo tık yok buralarda :P gogogo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 jonywayt said: ozii_x said: jonywayt said: Ahh bl Ahhh ömrümü yedin ömrümü :P Neredeyse bırakalı 2 sene olacak :D Askerlik bitti evlendik ah BL ahh :D Yeter jony. go go jony.. ohoo tık yok buralarda :P gogogo :D Bak twisting nether'de oynuyorum başlayacaksan gel yanıma :) noob paladin seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 piramit olmasın noob joni hala bl deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ilk wow a başlamışım, priestimle. bir yerde gemi bekliyorum. çok güzel görünümlü bir setle Pınar geldi. herhalde t1 di. vay be demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 aha tamamdır 4 kişi olduk hadi okeye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 20 günde birmi bakıyon la kolpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar