deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Lindoras said: Demir atmadık bazen 10. kill bazen 20. kill alan bir guild o sırada oynar durur sabit kalmaz top 15 demek 15. guild demek değil ilk 15 içerisinde yer almak demektir, bundan bile haberdar olmadan ayar vermeye çalışmak ahmaklık işte. Keyboard turner olup babaannem refleksiyle oyun oynamaya çalışıp beceremeyip sağa sola laf atan tiplere bayılıyorum. Demiş ama adam yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Uzatmayıp, hangi guild olduğunu söylesen bizde baksak? Nedir bu 15 takıntısı? :P Aklıma şu geliyor, guildin top10'da değil 11 ile 15 arasında bir yerde gezintide ama top20 yazmak egona zor geldiği için rakamı ne kadar küçültsem o kadar tatmin olurum diyerek top15 diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 starbucks a raid düzenliyo bunun guild elit tayfa olarak haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Regalya said: Lindoras said: En komiği kimseye kişisel olarak birşey söylememiş olmama rağmen kişisel saldırıya uğramak. Elitist olmak böyle eğlenceli işte. :)-D Ne oldum delisi olmuşsun o yüzden saldırıya uğruyorsun gayet basit burada bi çokca kişi var world best alliance/horde guildlerinde oynamış hiç biri çıkıpda cocky boyluk yapmadı belki o yüzden tepki alıyorsundur. Yoo ben başlatmadım sadece elitist olduğumu ve blnin gereksiz bir realm olduğunu blyi oluşturan kitlenin birçoğunun her anlamda kalitesiz olduğunu söyledim ondan sonra kişisel saldırılar olunca kişisel bilgi verdim. Olayı başından itibaren değerlendirmen gerek. Mod olarak görevin kişisel saldırı yapanları uyarmak olmalı bana cevap vermekten daha faydalı olmaz mıydı ? Tartışmayı başlatanlara birşey demeyeceksin sataşmalarına göz yumacaksın sonra ben ters birşey söyleyince bana ceza vereceksin, olmaz böyle şey çok hüzünlenirim çünkü paticik günde 1 saat kafamı dağıttığım bir forum, ok bro ?! Konuya dönecek olursak, ne yapayım huyum bu öyleyim. İnsanları oyunda belli kıstaslara göre değerlendiriyorum ve hata yapanlara kötü oynayanlara tahammül edemiyorum. Kalkıpta burada iyilik meleği rolüne bürünemem neysem oyum. Ha burada başka top guild oyuncusu var mı bilemem ama ben onlar gibi davranmak zorunda değilim herkes nasıl isterse öyle davranır, bu da benim stilim. Ne kadar çok tepki gördüm aman tanrım elitistim ve bl berbat bir oyuncu kitlesine sahip birçoğu çöp eğitimsiz dedim diye linç edecekler neredeyse. Burada sanırım epey bl oyuncusu var tüh tüh tüh kalplerine kırdım. Biri gider 3v3 1.2k rating ile laf atmaya kalkar ayarı alınca ehü ehü ben eğlence için oynuyorum der sanki biz başka birşey için oynuyoruz aradaki fark ben daha iyi oynuyorum sen beceremiyorsun iyi ve kötü oyuncu arasındaki fark bu gerisi hikaye. Diğeri rank değiştiği için top 15 diyorsun hi hi hi der saftirik hala naxx yapıyordur sen otur işine bak. Öbürü guild adını ver der oldu vereyim sonra scrubların whispleriyle uğraşayım gün boyu, ne eğlenceli insanlar var euheuheuheuehueheuhe :D Vaktim olunca konuya bakarım sonra görüşürüz iyi eğlenceler. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Sana diyecek birşey yok. Egonla mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Valla senin epey yolun var, biz hep beraber TOP5 guildeyiz ama şimdi senin wihisperlarınla uğraşmamak istemediğimiz için vermiyoruz guild adını. "Ss or did not happen" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Lindoras said: Vaktim olunca konuya bakarım sonra görüşürüz iyi eğlenceler. (:D surayi yazmasan iyisin ho$sun da, burdaki tripte patlami$ baya ya. vakit yarat plst$k.fsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hehe :D edit: çizgiyi aşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ne cins herifler türüyo şu oyun yüzünden ya lindoras git bir temiz hava al gel hadi koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uke Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ama harbiden de bl nin repu'su komedi, arkadas biraz ego tozu yutmus ama büyüyünce gecer aldırmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 zorla adami top 14 e sokup ss attirticaklar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 FreEmoon said: Valla senin epey yolun var, biz hep beraber TOP5 guildeyiz ama şimdi senin wihisperlarınla uğraşmamak istemediğimiz için vermiyoruz guild adını. "Ss or did not happen" Sen şu tbc fire frost mage tartışmasındaki eğlenceli şahıs değil misin, ok bro u r so cool. Wayne said: aga adam lisanli mal bence :D Oh noes hakaret etti bu aynı zamanda elinde hiç argüman kalmadığının göstergesi. Diyorlar ki druid olup 1.2k rating yapmak full epic charı olup 1.1k dps yapmak gibi bir durummuş, klasik bir l2p vakası. Wayne nickini Mr%48winratio diye değiştirsene sen <3 khala said: ne cins herifler türüyo şu oyun yüzünden ya lindoras git bir temiz hava al gel hadi koçum Ya ama yeni geldim tekrar mı gideyim offf bilsem beklerdim senin mesajını. Ok bekle burada ben temiz hava alıp gelicem hemen tmm mı, kaybolma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 suraya tek bi guild ismi yazican insanlar k dicek. belki top 15 guildde yedek falansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 olm herif süper lan. araya ingilizce kelimeler serpiyo. my god, adam pro m8s!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Lindoras said: FreEmoon said: Valla senin epey yolun var, biz hep beraber TOP5 guildeyiz ama şimdi senin wihisperlarınla uğraşmamak istemediğimiz için vermiyoruz guild adını. "Ss or did not happen" Sen şu tbc fire frost mage tartışmasındaki eğlenceli şahıs değil misin, ok bro u r so cool. Ne güzel sen beni tanıyıp takip ediyorsun ama ben seni tanımıyorum. Bu da TOP5 olayını ispatlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 TOP5 dedi sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 FreEmoon said: Lindoras said: FreEmoon said: Valla senin epey yolun var, biz hep beraber TOP5 guildeyiz ama şimdi senin wihisperlarınla uğraşmamak istemediğimiz için vermiyoruz guild adını. "Ss or did not happen" Sen şu tbc fire frost mage tartışmasındaki eğlenceli şahıs değil misin, ok bro u r so cool. Ne güzel sen beni tanıyıp takip ediyorsun ama ben seni tanımıyorum. Bu da TOP5 olayını ispatlıyor. Bu mu yani cevabın ha ha (:D Epic fail olan scrublar daima ilgimi çekmiştir unutmak imkansız böyle olunca :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 adam top gurur duymaliyiz bence hem turk hem top toplarda ustlerde yani yalnis anlasilmasin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 top5 de nedir ki yani bu arada? sivilce & yag oraninin averajindan mi bakiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Miraul said: suraya tek bi guild ismi yazican insanlar k dicek. belki top 15 guildde yedek falansin ha ha harika, yaratıcı olmaya başladınız bu da benim farkım kalitem ile size gerçek hayatta level atlatıyorum, bir nevi boost. bizde yedek diye birşey yok %100 attendance or gtfo kuralı hakim, guild adını veremem benden başka türk yok buradaki tiplerle uğraşamam hiç kimseye birşey ispat etmeme gerek yok buradaki birkaç kişi beni tanır bilir. Wayne said: adam top gurur duymaliyiz bence hem turk hem top toplarda ustlerde yani yalnis anlasilmasin lutfen Hala hakaret argümanın yok ne acınası bir durum, yazık. Seni bugün hiç ezmememe rağmen bana karşı tavır almana kırılıyorum wayne. az önce 2v2 yaptım alt karakterimle trinket ring neck cloak ve silah dışında birşey kullanmadan skirmish 12 de 12 yaptım cidden merak ediyorum nasıl %42 win ratio yapıyorsun nörolojik bir sorun olabilir doktora görün bence sağlık herşeyden önce gelir. Masq çok sevmiş bundan sonra yazılarımı ingilizce ile daha fazla süsleyeceğim, onun beğenileri benim için daima ön plandadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Lindoras bak garbage'da Nix diye bir eleman var, işte sen onun WoW versiyonusun. 8 yıl sonra gelir burda yine bağrınırsın ben WoW'da top15'im arenada kimse beni kesemedi teke tek, bütün camia tanır beni diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Lindoras said: Miraul said: suraya tek bi guild ismi yazican insanlar k dicek. belki top 15 guildde yedek falansin ha ha harika, yaratıcı olmaya başladınız bu da benim farkım kalitem ile size gerçek hayatta level atlatıyorum, bir nevi boost. bizde yedek diye birşey yok %100 attendance or gtfo kuralı hakim, guild adını veremem benden başka türk yok buradaki tiplerle uğraşamam hiç kimseye birşey ispat etmeme gerek yok buradaki birkaç kişi beni tanır bilir. Wayne said: adam top gurur duymaliyiz bence hem turk hem top toplarda ustlerde yani yalnis anlasilmasin lutfen Hala hakaret argümanın yok ne acınası bir durum, yazık. Seni bugün hiç ezmememe rağmen bana karşı tavır almana kırılıyorum wayne. az önce 2v2 yaptım alt karakterimle trinket ring neck cloak ve silah dışında birşey kullanmadan skirmish 12 de 12 yaptım cidden merak ediyorum nasıl %42 win ratio yapıyorsun nörolojik bir sorun olabilir doktora görün bence sağlık herşeyden önce gelir. Masq çok sevmiş bundan sonra yazılarımı ingilizce ile daha fazla süsleyeceğim, onun beğenileri benim için daima ön plandadır. burda tartıştığın adamların (miraul, darklight etc) 10 da biri kadar wow oynayabildiğini sanmıyorum. Bu forumda method dan da adam var heryerden adam var. kendini kral ilan etmek için yanlış çöplüğü seçtin dostum. çok başarısız bir trollsün. oyun artık o kadar kolaylaştıki 1 boss kesen kendini kral sanıyor. ty blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 deadwoll said: Lindoras bak garbage'da Nix diye bir eleman var, işte sen onun WoW versiyonusun. 8 yıl sonra gelir burda yine bağrınırsın ben WoW'da top15'im arenada kimse beni kesemedi teke tek, bütün camia tanır beni diye.HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Lindoras'a Top 15 Player title'ı verilsin. Şiddetle istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar