ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 nanette hala oynuomusun sen bırak olm şu bl yi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 olmazzz hayırrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Aktif oynayan var mı patiden hala burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 he aktifdan anladıgım sekilde oyuna hergün girmek ise aktifim raid lere girmek ise aktif degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 heh. raid değil kastım zaten. pvp yapıcaz biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ben varım aktif oynayan orda, gel de boost yap xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 jonywayt said: olmazzz hayırrr :P druidim ile geliimmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 lvl5 droodumla cok aktiftim bugün:) omgggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 GM'den ticket geldi az önce, 24 saat oyundasın zaten, "gel part-time npc ol, aleme quest verirsin havan olur hem" dedi, teklifi kabul etsem mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 deadwoll said: GM'den ticket geldi az önce, 24 saat oyundasın zaten, "gel part-time npc ol, aleme quest verirsin havan olur hem" dedi, teklifi kabul etsem mi acaba. ama tependeki quest sign değişik olsun böyle bi farklı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Xo said: heh. raid değil kastım zaten. pvp yapıcaz biz de.3s41s2 heal 1s3dps areana setli disiplin pri şamanım var elemental mi yapayım resto mu yapayım kararsız kaldım enci yamultuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Elemental derim 5v5 için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 du yanlıs oldu gibi s4 lu olan disiplin pri, saman enc ustunde hic dmg item yok enc oynuyodum ona honor item ları alıp elemental mı yapayım resto mu onu dusunuyorum , yoksa gereken itemları kasıp enc e devam mı edeyim mesela exe ve moon encleri fark ettiriyormu silahlarda dps de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 executioner falan tabiki fark ettirir. rogueda double mongoose aldığında 240 ap, %6 crit ve ufak da olsa haste alıyosun mesela. shamanda da hissettirir kendini. enhance gideceksen yanına retro pala ve warrior bulup 3v3 dene derim. çok zevkli ve hızlı maçlar çıkacağına eminim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 of bu server ölmedimi artık ya kapatın şu serverı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Nasıl bir servermiş bu ya, partiye kimi alsam ya polonyalı ya türk xD , polonyalı elemanın teki de aynı lafı etti bu serverde %50 türk %50 polonyalı var heralde dedi xD . Bir de ingiliz guildi gördüm bir tane başka da bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 skandinav ulkelerındende olıy bazen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Peh peh, BL'ye ilk girdiğimde (Server açıldıktan 5 dk sonra falan) max level 4'tü, horde tarafında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 efe lidiya ne be pis aoc cu :p *typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bl de lvl 60 ladıgımda 3x t1 i olana biz tapıoduk oha hayvan nası kasmıs dioduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ben bl de 60 ladım 1 t1 aldım tbc geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ahah efe yeni nickim :D woman olursa charlarım nick bu artıkın :D erkek olursa jony ;) ahh ozancım ahhh ne gunlerdı charı satana kadar tuttum elımde t1 ve t2 setını :D hatta nax yaptık geyıgıne gıydım t1 lerı :D altın cocuk jony :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 siz varken güzel günlerdi be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 jonywayt said: ahah efe yeni nickim :D woman olursa charlarım nick bu artıkın :D erkek olursa jony ;) ahh ozancım ahhh ne gunlerdı charı satana kadar tuttum elımde t1 ve t2 setını :D hatta nax yaptık geyıgıne gıydım t1 lerı :D altın cocuk jony :D noob joni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 eha. deadwoll 70'e yaklaştı. çok yakın zamanda 2v2'ye başlarız. 5v5 için istekli patiler varsa bu realmde, beraber deneyebiliriz. Guild Master and Rogue Class Officer of Forgotten Sanctuary. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar