Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
deadwoll said:
GM'den ticket geldi az önce, 24 saat oyundasın zaten, "gel part-time npc ol, aleme quest verirsin havan olur hem" dedi, teklifi kabul etsem mi acaba.

ama tependeki quest sign değişik olsun böyle bi farklı olsun.
Mesaj tarihi:
Xo said:
heh. raid değil kastım zaten. pvp yapıcaz biz de.
3s41s2 heal 1s3dps areana setli disiplin pri şamanım var elemental mi yapayım resto mu yapayım kararsız kaldım enci yamultuyorlar
Mesaj tarihi:
du yanlıs oldu gibi s4 lu olan disiplin pri, saman enc ustunde hic dmg item yok enc oynuyodum ona honor item ları alıp elemental mı yapayım resto mu onu dusunuyorum , yoksa gereken itemları kasıp enc e devam mı edeyim mesela exe ve moon encleri fark ettiriyormu silahlarda dps de
Mesaj tarihi:
executioner falan tabiki fark ettirir. rogueda double mongoose aldığında 240 ap, %6 crit ve ufak da olsa haste alıyosun mesela. shamanda da hissettirir kendini. enhance gideceksen yanına retro pala ve warrior bulup 3v3 dene derim. çok zevkli ve hızlı maçlar çıkacağına eminim :D
Mesaj tarihi:
Nasıl bir servermiş bu ya, partiye kimi alsam ya polonyalı ya türk xD , polonyalı elemanın teki de aynı lafı etti bu serverde %50 türk %50 polonyalı var heralde dedi xD . Bir de ingiliz guildi gördüm bir tane başka da bir şey yok.
Mesaj tarihi:
ahah efe yeni nickim :D woman olursa charlarım nick bu artıkın :D erkek olursa jony ;)

ahh ozancım ahhh ne gunlerdı charı satana kadar tuttum elımde t1 ve t2 setını :D hatta nax yaptık geyıgıne gıydım t1 lerı :D altın cocuk jony :D
Mesaj tarihi:
jonywayt said:
ahah efe yeni nickim :D woman olursa charlarım nick bu artıkın :D erkek olursa jony ;)

ahh ozancım ahhh ne gunlerdı charı satana kadar tuttum elımde t1 ve t2 setını :D hatta nax yaptık geyıgıne gıydım t1 lerı :D altın cocuk jony :D

noob joni
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
eha. deadwoll 70'e yaklaştı. çok yakın zamanda 2v2'ye başlarız.

5v5 için istekli patiler varsa bu realmde, beraber deneyebiliriz.

Guild Master and Rogue Class Officer of Forgotten Sanctuary. xD
  • Yeni Oluştur...