Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cok uzun zaman once dennis teh meyç olarak, horde sevdasına dusup bıraktıgım serverıma kaderin cilvesidir ki wowda en sevmedigim sey olan bacaksız bir gnome warlock olarak geri dondum. Hala lag var burda ya free migrate de var su an gitsem mi direk:P var mı baska migrate dusunen.
Mesaj tarihi:
haha o ss ünlü olmuştu bea asdasdasdas t1 lol ne 1-2 nede staffı hiçbişeyim kalmadı 60 lık ne varsa sattım.her böle bu bölüme baktığımda ahh çekiyorum eski günlerin adına ne günlerdi.
asdasdasdas
5.5 depreminden kaçmamıştım hatta zg 5. bossu kesiyoruz diye boru değil oraya gelen 3. guild idik bea deprem dediğin nedirki sallar 1-2 gider hahahaha.eey bea süper günlerdi işte...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Arnis said:
Güzel günlerdi, sizlerle daha bir ayri güzeldi;)
Aynen öpüyorum...

Hemde ne güzel günlerdi :), uzun zaman oldu ama unutulamadı :)

Eru'dan herkeze selamlar saygılar (Enis abi sana almanyadan ayrı selamlar, istanbula gelince ugrıcam yanına izninle :)

Eru - Burning Legion (CATASTROPHE)
Eructor - Auchindoun (Shine)

Ailenizin Paladininden sevgiler
Mesaj tarihi:
Durmamı :) tbc ile prot pala populer olunca dahada hakkıyla kullandımd bu aralar süs diye duruo :) ama affına sıgınarak tanıyamadım nickden :)
  • 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
teufel said:
ucuz

kuzen ne işin var senin buralarda nostaljimi yapıyosun :D gelde boostlayım seni 3/5 season 4 full s4 miscs (belt bracer ring amulet vs) 420 resilance 1950 ap %35 crit pvp gearla gogo ^^
  • Yeni Oluştur...