hozceri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 doomed aramı verdi raidlere ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 yok beyefendiler hyjal ve bt yi farm a bağlamışlar da 2 günde 2 sini bitirip 5 gün yatıyorlarmış da vs vs işte sıkılıyor ufak çirkin meyc lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 yok vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 cok uzun zaman once dennis teh meyç olarak, horde sevdasına dusup bıraktıgım serverıma kaderin cilvesidir ki wowda en sevmedigim sey olan bacaksız bir gnome warlock olarak geri dondum. Hala lag var burda ya free migrate de var su an gitsem mi direk:P var mı baska migrate dusunen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 haha o ss ünlü olmuştu bea asdasdasdas t1 lol ne 1-2 nede staffı hiçbişeyim kalmadı 60 lık ne varsa sattım.her böle bu bölüme baktığımda ahh çekiyorum eski günlerin adına ne günlerdi. asdasdasdas 5.5 depreminden kaçmamıştım hatta zg 5. bossu kesiyoruz diye boru değil oraya gelen 3. guild idik bea deprem dediğin nedirki sallar 1-2 gider hahahaha.eey bea süper günlerdi işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 alper senin played time'in kadar raid yaptim lan ben :D zuzuzu aaah ah diyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Demir bi git çay felan yok. 220 saat played var. Sayemde lady vashj kestiniz.soultaker ile gelmesek nası inicekti o boss ?açtırma daha fazla ağzımı kıro : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bende basladım 52 warlock gnome =) dinazor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 2 senedir ilk defa ally oynuyorum, buradayim :D nick Xviylen yanliz zaten ttnetden cekiyoruz bl de bir de blizz den cekecegimiz var gibi, server a has lag var cinnet gecirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 temiz valla bende 100-110ms arasi raid yapiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 server a girdigimde karakter ekranı hata veriyor su anda baska bu sekilde olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 aynı mudur durum felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Arnis said: Güzel günlerdi, sizlerle daha bir ayri güzeldi;) Aynen öpüyorum... Hemde ne güzel günlerdi :), uzun zaman oldu ama unutulamadı :) Eru'dan herkeze selamlar saygılar (Enis abi sana almanyadan ayrı selamlar, istanbula gelince ugrıcam yanına izninle :) Eru - Burning Legion (CATASTROPHE) Eructor - Auchindoun (Shine) Ailenizin Paladininden sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 oo aytu ucuz paladin naber :D diger ucuz paladinden sevgilerle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 iidir ucuz palam, yuvarlanıp gidioz, senden nbr amerikadamısın hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Durmamı :) tbc ile prot pala populer olunca dahada hakkıyla kullandımd bu aralar süs diye duruo :) ama affına sıgınarak tanıyamadım nickden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ally tarafından katılabileceğim arena takımı arıyorum 3v3 yada 5v5, ms warriorum, ~200 resi var. nick Guardia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 of hala yaşıyo bu realm sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 teufel said: ucuz ne ucuz? ne demek istedin anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Realm Forumlarında gezinirken buldum guild chatte dikat lütfen Nanette iyi yakalamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Neilo - Nelf Drood Evilbeauty - Human Warlock biz eksiktik, tam oldu realm şimdi.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 teufel said: ucuz kuzen ne işin var senin buralarda nostaljimi yapıyosun :D gelde boostlayım seni 3/5 season 4 full s4 miscs (belt bracer ring amulet vs) 420 resilance 1950 ap %35 crit pvp gearla gogo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 amma iyi charın varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Asgard said: amma iyi charın varmış boşuna heveslenme sana yok boost :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar