aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 sizin bu eunun hali free uo serverlarini gecti valla...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 gercekten oyle abi, nerde mongol varsa almislar ise tekniker diye.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Biz göçtük...[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 biz gocmus bile olsak gun boyu cektigimiz login server problemi yeter.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 zaten az oynuyorum, 40 yılın başı heves geldimide böyle oluyor :)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] [Bu mesaj Heffer tarafından 14 Eylül 2005 08:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya arkadaslar patchi nasıl cekebilirim bi Allahın kulu anlatsın ya otomatik indirmiyor yoksa tüm eu serverında oynayan arkadaslardadamı aynısı var?????????[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 connected da kalıyor gene klasık sızde de oyle mı[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bende de aynı durum. Restart attım atmaz olaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bızde zzul guruba gıdecektık dedım su ctraıd ı bı yuklıyım cıktım olana bak tobeee[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Aynen bizde raid düşünüyorduk. Pofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Hayır anlamıyorum yanı nıye bu sorunlar bı duzelmedı ya cıldıracam...Limit falan mı var acaba merak etmeye basladım artık[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 UF! Bi gün patlayacam bana da Blizzard'a da yazık olacak. Günde 2 saat oynayabiliyorum (ailem sağolsun >_<), patchi yükleyene kadar saat on buçuk oldu, (patchi sabah 6da kalkınca başlatmıştım :/) şimdi de authenticationda takılıyor. UFFFF! UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF! :'([signature][hline]Ufo!!11!1!1!! [Bu mesaj Hergonan tarafından 14 Eylül 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben kitap okucam daha yararlı acarımda downlodlarımı ohh[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bende acaba tek sorun ben mi yaşıyorum diye merak ediyordum. Nedense denediğim tüm server'lara giriyor bi BL'e girmiyor. Retrieving char dediği zaman da disconnect oluyor, fıttırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Yanı ısrarla oyunu bırakın dıyorlar ama sabır edıyorum bıgun bırakacam az kaldı...[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ariane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Nedir bu BL den cektigimiz ya! Diger serverlara giriyo buna girmiyo. Ozel iskence serveri resmen! Helal olsun...[signature][hline]Knight of Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 satsammı ben bu gerzek oyunu ne yapsam eğlenecez diye çile çekiyoruz allahtan artık 40 yılın başında giriyorumda fazla çıldırtmıyor.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Off off gıtmıstır bıle zg ekıbı sımdı gelde delırme yaa[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yok yok dunemaula da girilmiyor, yıpratmayınkendinizi (: ayrıca bu blizzard downloader denen meret beni deli edecek, 6 saatte anca bitti patchi indirmem. şu anda da girilmiyor serverlara zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ariane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 gelisme var bende connectedı gectim retrieving character list dio artik ama o kadar devamı yok:D[signature][hline]Knight of Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 blizz aq yım plsz...[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Cıstak cıstak upçıs upçus. Hmmm ben de kitap okuyayım bari. Sen hangisini okuyorsun BonePART? :-P Hmm Classical Civilization dersinde İlyada/Homeros var belki onu okurum. Çoktandır İlyada'yı arıyordum, ders olarak karşıma çıktı. lol[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gazOzz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yaklaşık 1 Haftadir Lucky Fishing Hat arıyorum, bir türlü bulamadim... BL'da Horde veya Ally oynayan arkadaşlardan satmak isteyen veya adıma alabilecek olan varsa; MSNden ([email protected]) kontak kurarsanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler ve dahi keyifli oyunlar...[signature][hline]Rohnar of The Wicked Priests (www.twpclan.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 satilik enchantler ve tailior craftlari wardir malzeme + para karsiligi yapilir pazarlik olur ama pek de fiyat dusmem =) enchantler silaha 55 healing 15 agility 15 str crusader unholy icy chill demonslaying +9 dmg +4 dmg bracer a +9 sta +9 str +7 sta +7 str mana regen 22 healing power boot a +7 agi +7 sta glove a +7 agi chest e 100 hp 100 mana tailor craftlari flarecore robe mantle ve gloves mooncloth robe mooncloth glove mooncloth boots argent shoulders argent boots Azshanar Guardian Of PAIN TRAIN [Bu mesaj ayucan tarafından 15 Eylül 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 birde oyun içi nickini verseydin[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar