Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla Haumarushda oynuyorum şu an BLegion falan yalan oldu servera birşeyler oldu anlaşılan yani en azından kafayı yemek istemiyorsanız başka serverlara yönelin ne işimiz var zaten Bl de :)
Mesaj tarihi:
Migration nezaman açılacak ya :/[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion
Mesaj tarihi:
Oyundan aldıgım heyecan falan hıcbısey kalmadı rezıl ettıler artık acmıyorum bıle oyunu bı cok arkadasımda boyle..Kendılerı kaybeder vallaha rezalet cunku[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion
Mesaj tarihi:
Bu arada aklıma geldi bişi dicem. işte bugün son gün , artık adam gibi oynayamıcam, guildle astranar üzerinde raid'e gideyim dedim. leveller çok yüsek değil 6 kişiyiz. 1 tane 60 , bi ben 59 , dierleri lvl 50-52 . hiç bir bg'da bu kadar eğlenmemiştim. cidden arkadaşların dediği kadar var... ki onlar bunun 10x zevklisini yaşadığına göre, harbi bg sux :p

damn u blizz[signature][hline]Furytear LvL 59 Undead Mage | Burning Legion
Mesaj tarihi:
Bugün güezl bi gündü, laga ragmen Onyxia ve Luci&Magma yaptik, yarin da Domoya kadar aliriz heralde.
Güzel gidiyor güzel[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 06 Eylül 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
Bugün güezl bi gündü, laga ragmen Onyxia ve Luci&Magma yaptik, yarin da Domoya kadar aliriz heralde.
Güzel gidiyor güzel

bu lagda iyi baya tebrikler[signature][hline]Lianna Human Paladin
Mesaj tarihi:
bırakın lag ı yogunlugu.. benim gibi frostwhisper e geçin.. rahat edin.. 2 gün bl de lagg lagg die bağırcama kastım.. lvl 28 yaptım. walla ben bıraktım uzun bi süre bl yi..
Mesaj tarihi:
Hala devam ediyor mu lag? Accountumu açtırcam korkuyorum :/[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Burning Legion
Mesaj tarihi:
Güzel bir cevap :)
Açtırmamalıyım demekki[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Burning Legion
Mesaj tarihi:
Birde lagg lagg lagg bir defa da klaff butun pinglerimiii
inanirsan cikkk karsima gosterr pinginiiiii
tum zamanlarda 5 k pingleeee yasam olur muuuu bole yaaaaaaaa
gidiciyiz galiba birakacazaa birda dahaaaaaaaa

(mor ve otesi yaz yaz yaz tonuyla soelyiniz)[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Kaybeticek cok seyimiz var da ondan.
Mesaj tarihi:
Radiohead/karma police

Karma police
arrest this asshole he talks in orcish
he buzzez like a fridge
He's like a detuned radio
....[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Burning Legion
  • Yeni Oluştur...