Asgard Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 valla 2-3 haftadan beri bole bl de acmada nerde acarsan ac biz ettik sen etme:)[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 gitti server yine[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 nice 401 inci msg lara :-P pek alakasız oldu.konuya geliyim ben. Bonepart +1 :)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 valla Haumarushda oynuyorum şu an BLegion falan yalan oldu servera birşeyler oldu anlaşılan yani en azından kafayı yemek istemiyorsanız başka serverlara yönelin ne işimiz var zaten Bl de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben goc edecem sanirim . hatta grimsoul olarakta dusunuyoruz goc etmeyi . ben gocecem guildli ya da guildsiz ben gidiyorum artik . var mi goc ? yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Migration nezaman açılacak ya :/[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bugün saat 24.00 da acc sürem bitiyo. açtırmayı düşünmüyorum açıkcası :)[signature][hline]Furytear LvL 59 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Oyundan aldıgım heyecan falan hıcbısey kalmadı rezıl ettıler artık acmıyorum bıle oyunu bı cok arkadasımda boyle..Kendılerı kaybeder vallaha rezalet cunku[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bu arada aklıma geldi bişi dicem. işte bugün son gün , artık adam gibi oynayamıcam, guildle astranar üzerinde raid'e gideyim dedim. leveller çok yüsek değil 6 kişiyiz. 1 tane 60 , bi ben 59 , dierleri lvl 50-52 . hiç bir bg'da bu kadar eğlenmemiştim. cidden arkadaşların dediği kadar var... ki onlar bunun 10x zevklisini yaşadığına göre, harbi bg sux :p damn u blizz[signature][hline]Furytear LvL 59 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hay ben böyle lagınnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 log in ekranında koca koca lagi cozduk mesajindan sonra BL'ye girince hala çözülmedigi farkettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bugün güezl bi gündü, laga ragmen Onyxia ve Luci&Magma yaptik, yarin da Domoya kadar aliriz heralde. Güzel gidiyor güzel[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bende baydım ama bu kadar oyalicak ve bu akdar güzel baska oyun lazım multi[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Penthesilea, 06 Eylül 2005 00:33 tarihinde demiş ki: Bugün güezl bi gündü, laga ragmen Onyxia ve Luci&Magma yaptik, yarin da Domoya kadar aliriz heralde. Güzel gidiyor güzel bu lagda iyi baya tebrikler[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bırakın lag ı yogunlugu.. benim gibi frostwhisper e geçin.. rahat edin.. 2 gün bl de lagg lagg die bağırcama kastım.. lvl 28 yaptım. walla ben bıraktım uzun bi süre bl yi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 oh valla latency 170ms ne güzel :) haumarush ftw :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Hala devam ediyor mu lag? Accountumu açtırcam korkuyorum :/[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 lag var mi bilmem ama server yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Güzel bir cevap :) Açtırmamalıyım demekki[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Birde lagg lagg lagg bir defa da klaff butun pinglerimiii inanirsan cikkk karsima gosterr pinginiiiii tum zamanlarda 5 k pingleeee yasam olur muuuu bole yaaaaaaaa gidiciyiz galiba birakacazaa birda dahaaaaaaaa (mor ve otesi yaz yaz yaz tonuyla soelyiniz)[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Kaybeticek cok seyimiz var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bu olaylar yüzünden blizz e dava açsak triloner olmuştuk :-P[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Radiohead/karma police Karma police arrest this asshole he talks in orcish he buzzez like a fridge He's like a detuned radio ....[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 server population medium artik heh.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yalan oldu gitti gene[signature][hline]Furytear LvL 59 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 "Yeni bir hosta geçene kadar BL'ye oyuncu alımı durdurulmuştur." diye bir mesaj bekliyorum blizz'den... hehe zaten Türk Emu serverlarına döndü lag'i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar