Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Bir sorum olucak
bi quest tamamlamam gerekiyor da bunun için temple of the moon(darnassus)daki çeşmeye dalmam gerekiyo ama su çok sığ bir türlü beceremedim bunun bir yolunu bilen var mı[signature][hline]The bittersweet taste of fate
We can't outrun the past
Destined to find an answer
A strength I never lost
I know there is a way
My future is not set
For the tide has turned
But still I never learned to live
without regret.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sKuLLo, 25 Ağustos 2005 04:02 tarihinde demiş ki:
Ulan iki hafta tatile gittik Razorgore'u kesmişler, işe bak :P Elonia'yı Arcanist setini tamamladığı için tebrik ediyorum :P

sen olmayınca ianın sansı acılıyor herhalde raide katılmada vaeli de kessinler:D
2x tebrikler elo:)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Cla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dwight, 25 Ağustos 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
said:
sKuLLo, 25 Ağustos 2005 04:02 tarihinde demiş ki:
Ulan iki hafta tatile gittik Razorgore'u kesmişler, işe bak :P Elonia'yı Arcanist setini tamamladığı için tebrik ediyorum :P

sen olmayınca ianın sansı acılıyor herhalde raide katılmada vaeli de kessinler:D
2x tebrikler elo:)

Öyle ya, bak bi gittim, Ragnaros'u kesmişler, Razorgore'u kesmişler, Ragnaros'tan 2 defa Eye of Sulfuras çıkmış, Elo Arcanist seti tamamlamış falan :P[signature][hline]Skullo - Mage
Infernal Affairs
Sosyal ağlarda paylaş

Gnome Rogue umuz onyxia ile teketek kaldi ama 4 combo pointi varken bitirici vurusu yapamadi :( Görüntü komikti bu arada eheh

[spo1=Onyxia Wipe @ 0.5%][/spo][signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?

Sosyal ağlarda paylaş

2 aydır GS chest düşmedi, 2 defadır ancient petrified leaf düşmedi, 1 aydır quick strike ring düşmedi ve cloak of shrouded mists 1 kere düştü alamadım
Hepsi için sıra bende ama hiçbişey alamadım item şimdi de tatile gidiom. Wow = balık olan kazanır, birçok mmorpg gibi. O yüzden baymaya başladım ben, hakeden hakettiğini almıyor[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 27 Ağustos 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
2 aydır GS chest düşmedi, 2 defadır ancient petrified leaf düşmedi, 1 aydır quick strike ring düşmedi ve cloak of shrouded mists 1 kere düştü alamadım
Hepsi için sıra bende ama hiçbişey alamadım item şimdi de tatile gidiom. Wow = balık olan kazanır, birçok mmorpg gibi. O yüzden baymaya başladım ben, hakeden hakettiğini almıyor

hunter item drop rate baya dusuk, healer base ve rogue set itemlarına göre.[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
AdorisPain Train & For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün account'imin süresi bitti, uzatmadim. 2 gün sonra sinavim var, sinavdan 2 gün sonra da Türkiye'ye tatile gidiyorum. Ekimde döndügümde acarim sanirim, özleyin beni anaciim. :=)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde)
Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...