Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir sorum olucak
bi quest tamamlamam gerekiyor da bunun için temple of the moon(darnassus)daki çeşmeye dalmam gerekiyo ama su çok sığ bir türlü beceremedim bunun bir yolunu bilen var mı[signature][hline]The bittersweet taste of fate
We can't outrun the past
Destined to find an answer
A strength I never lost
I know there is a way
My future is not set
For the tide has turned
But still I never learned to live
without regret.
Mesaj tarihi:
lol genelde bi takım var av yapan horde da.
Diğer avlar da horde 15 kişi falan oluyor heh.
Ben de IA ile giriyorum işte mümkünse orda kes plix.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Mesaj tarihi:
said:
sKuLLo, 25 Ağustos 2005 04:02 tarihinde demiş ki:
Ulan iki hafta tatile gittik Razorgore'u kesmişler, işe bak :P Elonia'yı Arcanist setini tamamladığı için tebrik ediyorum :P

sen olmayınca ianın sansı acılıyor herhalde raide katılmada vaeli de kessinler:D
2x tebrikler elo:)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Cla
Mesaj tarihi:
said:
dwight, 25 Ağustos 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
said:
sKuLLo, 25 Ağustos 2005 04:02 tarihinde demiş ki:
Ulan iki hafta tatile gittik Razorgore'u kesmişler, işe bak :P Elonia'yı Arcanist setini tamamladığı için tebrik ediyorum :P

sen olmayınca ianın sansı acılıyor herhalde raide katılmada vaeli de kessinler:D
2x tebrikler elo:)

Öyle ya, bak bi gittim, Ragnaros'u kesmişler, Razorgore'u kesmişler, Ragnaros'tan 2 defa Eye of Sulfuras çıkmış, Elo Arcanist seti tamamlamış falan :P[signature][hline]Skullo - Mage
Infernal Affairs
Mesaj tarihi:

Gnome Rogue umuz onyxia ile teketek kaldi ama 4 combo pointi varken bitirici vurusu yapamadi :( Görüntü komikti bu arada eheh

[spo1=Onyxia Wipe @ 0.5%][/spo][signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?

Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 27 Ağustos 2005 11:02 tarihinde demiş ki:
Gnome Rogue umuz onyxia ile teketek kaldi ama 4 combo pointi varken bitirici vurusu yapamadi :( Görüntü komikti bu arada eheh

Shadowness 4tw :p[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
AdorisPain Train & For SEVEN
Mesaj tarihi:
2 aydır GS chest düşmedi, 2 defadır ancient petrified leaf düşmedi, 1 aydır quick strike ring düşmedi ve cloak of shrouded mists 1 kere düştü alamadım
Hepsi için sıra bende ama hiçbişey alamadım item şimdi de tatile gidiom. Wow = balık olan kazanır, birçok mmorpg gibi. O yüzden baymaya başladım ben, hakeden hakettiğini almıyor[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Mesaj tarihi:
said:
Pirvan, 27 Ağustos 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
2 aydır GS chest düşmedi, 2 defadır ancient petrified leaf düşmedi, 1 aydır quick strike ring düşmedi ve cloak of shrouded mists 1 kere düştü alamadım
Hepsi için sıra bende ama hiçbişey alamadım item şimdi de tatile gidiom. Wow = balık olan kazanır, birçok mmorpg gibi. O yüzden baymaya başladım ben, hakeden hakettiğini almıyor

hunter item drop rate baya dusuk, healer base ve rogue set itemlarına göre.[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
AdorisPain Train & For SEVEN
  • Yeni Oluştur...