medusa748 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bir sorum olucak bi quest tamamlamam gerekiyor da bunun için temple of the moon(darnassus)daki çeşmeye dalmam gerekiyo ama su çok sığ bir türlü beceremedim bunun bir yolunu bilen var mı[signature][hline]The bittersweet taste of fate We can't outrun the past Destined to find an answer A strength I never lost I know there is a way My future is not set For the tide has turned But still I never learned to live without regret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Tebrikler Elonia.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Teşekkür ederiz :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bldeki hordelara ne oluyor avnin yarısında cıkı gidiyor bugun 3-4 kere av yatım allianceın alması 40dk surmedi grizi kesmesem hordea gectim yanlıslıkla dicem :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 lol genelde bi takım var av yapan horde da. Diğer avlar da horde 15 kişi falan oluyor heh. Ben de IA ile giriyorum işte mümkünse orda kes plix.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 horde de arcanite repaer yapan birisi varsa oms atarsa sevinirim[signature][hline]Cinci Hoca Reiro Dwarf Warrior EU - Haumarush(isallah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 eheheh griz:D :P :D simdi ordaydım seni gordum birden oldum auaehuaeh diger takımları gorunce protestomu ediyorlar diye dusundum[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Yeni BL Turk GuildiEclipse'i kurduk. Detaylar ilgili baslikta[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 baya bi lag var galiba suan oylemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sKuLLo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ulan iki hafta tatile gittik Razorgore'u kesmişler, işe bak :P Elonia'yı Arcanist setini tamamladığı için tebrik ediyorum :P[signature][hline]Skullo - Mage Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mc yapan alliance guild aranıyor ismin ve bilgilerim imzamda[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: sKuLLo, 25 Ağustos 2005 04:02 tarihinde demiş ki: Ulan iki hafta tatile gittik Razorgore'u kesmişler, işe bak :P Elonia'yı Arcanist setini tamamladığı için tebrik ediyorum :P sen olmayınca ianın sansı acılıyor herhalde raide katılmada vaeli de kessinler:D 2x tebrikler elo:)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Direk buldum bi tane ilginiz için teşekkurler:D Lianna :D :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Saolun beyler, darısı başınıza ;)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ahaha mad bizim guilde gelmisin hayirli olsun be[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sKuLLo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: dwight, 25 Ağustos 2005 17:07 tarihinde demiş ki: said: sKuLLo, 25 Ağustos 2005 04:02 tarihinde demiş ki: Ulan iki hafta tatile gittik Razorgore'u kesmişler, işe bak :P Elonia'yı Arcanist setini tamamladığı için tebrik ediyorum :P sen olmayınca ianın sansı acılıyor herhalde raide katılmada vaeli de kessinler:D 2x tebrikler elo:) Öyle ya, bak bi gittim, Ragnaros'u kesmişler, Razorgore'u kesmişler, Ragnaros'tan 2 defa Eye of Sulfuras çıkmış, Elo Arcanist seti tamamlamış falan :P[signature][hline]Skullo - Mage Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Gitti olm bütün lootlar :P[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 [spo1=Sinir wipe dedigimiz olay][/spo][signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Gnome Rogue umuz onyxia ile teketek kaldi ama 4 combo pointi varken bitirici vurusu yapamadi :( Görüntü komikti bu arada eheh [spo1=Onyxia Wipe @ 0.5%][/spo][signature][hline]Elandra, Night Elf PriestessEmilo, Gnome WarriorPenthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 biz %10a indirdik sonra bug oldu %50ye cıktı phase 3te 20 dk tuttuk sonra wipe :( herkesin moral sıfır[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Penthesilea, 27 Ağustos 2005 11:02 tarihinde demiş ki: Gnome Rogue umuz onyxia ile teketek kaldi ama 4 combo pointi varken bitirici vurusu yapamadi :( Görüntü komikti bu arada eheh Shadowness 4tw :p[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akaius-Wow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yaw benı bulun akaius 22 ud warlock bi quest yapmak icin 10 saat gevur beklıoruz...Birde turk guild warsa benle bi irtibata gecin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 2 aydır GS chest düşmedi, 2 defadır ancient petrified leaf düşmedi, 1 aydır quick strike ring düşmedi ve cloak of shrouded mists 1 kere düştü alamadım Hepsi için sıra bende ama hiçbişey alamadım item şimdi de tatile gidiom. Wow = balık olan kazanır, birçok mmorpg gibi. O yüzden baymaya başladım ben, hakeden hakettiğini almıyor[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Pirvan, 27 Ağustos 2005 17:22 tarihinde demiş ki: 2 aydır GS chest düşmedi, 2 defadır ancient petrified leaf düşmedi, 1 aydır quick strike ring düşmedi ve cloak of shrouded mists 1 kere düştü alamadım Hepsi için sıra bende ama hiçbişey alamadım item şimdi de tatile gidiom. Wow = balık olan kazanır, birçok mmorpg gibi. O yüzden baymaya başladım ben, hakeden hakettiğini almıyor hunter item drop rate baya dusuk, healer base ve rogue set itemlarına göre.[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bugün account'imin süresi bitti, uzatmadim. 2 gün sonra sinavim var, sinavdan 2 gün sonra da Türkiye'ye tatile gidiyorum. Ekimde döndügümde acarim sanirim, özleyin beni anaciim. :=)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar