Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Başkalarına soruyorsun[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hehehe az önce 8 kişilik bi oyuna girdim Adamın biri kalmış oyle saydırıyom saydırıyom ölmüyo.Bi baktım ben ölmüşüm.Harbi uçuyo ping kalabalık serverda.Clan felamda hikaye.Takılacan tek tabanca.Adamın dediği doğru 4 kişilik serverda zor oynuyoz clan maçı nasıl yapacaz.2v2 mi maç yapacaz.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 valla caponlar yapar onların sorunu yok[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 cok uzucu ve kotu yani bende lag bi gelio bi gidio
janis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 caponlara bok atmayın şimdi, adamlar avrupa ya server kursa ve paralı yapsa kaç kişi oynar acaba bu oyunu, beleş oldumu böle olur işte..:)
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ben bisi buldum simdi lag sadece match server 4 te var 5-6 ya girdim takır takır oynuorum walla
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Abi şimdi bu kıyılara server kurulsa 10 saat server full olur ve enter tuşuna çivi sıkıştırma taktiği yayınlaşır.Oyunun ortasında disconnect oluncada bir sürü küfür sayarsın.Paralı olsa oynayan olurmu ' Çok az kişi ' çünkü oyun daha yeni yani anca lvl 30+ olanlar para verir oda belki çünkü oyunda daha emeği olan çok az kişi.Beğenip kasarım diyenlerde çıkar.ama şimdi bi server kurulsa 1 yıl beleş olup paralıya geçse millet tıkır tıkır öder fakar şuan için olmas[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
janis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ölünce XP kaybediyormuyuz ? yoksa belirli lvlden sonramı bu olay başlıyor. Padishah LvL 12
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: MysterySpectre, 27 Ağustos 2005 15:11 tarihinde demiş ki: gine 2 taramalı char açmıştım fazla lag olmuyo 4 kişilik oyunlarda artık dedim vede azmetmeye başladım 2son 2 savaşta 1. yim sırada 2. savaş ck komik oldu alin size score table in resmi [spo1=picture][/spo] Boyle oldu super bişey bu oyun bide oole dagger kılıç fala kullanmadım adam yaparken zıpliyayip kactim o kadar hep taramali ile savaştım super bi score bence :D toplam death 18 toplam kill 28 nasıl oluyor o iş :)[signature][hline]34'life.fun, music, events = life
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Oyundan para kazanmanın yolu var.Avrupaya server kursunlar.Ama aylık ücret en fazla 3-4 dolar olsa kimse sesini çıkartmaz.2 sigara parası.Zaten avrupada yaşayanlar için hiç bişey.Sırf sürümden kazansalar hem makinenin parasını çıkartırlar hemde kara geçerler.Ama oyunla daha çoook uraşmaları lazım.Bayaa bir eksiği war çünkü oyunun.Dagger denen saçmalıktan kurtulmaları lazım.Her serverda dagger lıları oyundan atıyolar.Şahsen bende atılmaları için elimden geleni yapıyorum.Sword Fight isimlerine bakın hepsinde No dagger yazıyo.Dagger ları çıkartıp başka item bulmaları lazım.İtem çeşitliliği az.Level kasma olayını düzeltmek lazım.Ben 3-4 levelimi arkın yardımı ile kastım.Eğer oturup kassa idim ikimizde 25-26 olurduk.Bunada bir çare bulmaları lazım.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: tAKA, 30 Ağustos 2005 04:12 tarihinde demiş ki: said: MysterySpectre, 27 Ağustos 2005 15:11 tarihinde demiş ki: gine 2 taramalı char açmıştım fazla lag olmuyo 4 kişilik oyunlarda artık dedim vede azmetmeye başladım 2son 2 savaşta 1. yim sırada 2. savaş ck komik oldu alin size score table in resmi [spo1=picture][/spo] Boyle oldu super bişey bu oyun bide oole dagger kılıç fala kullanmadım adam yaparken zıpliyayip kactim o kadar hep taramali ile savaştım super bi score bence :D toplam death 18 toplam kill 28 nasıl oluyor o iş :) daha önce birisi vardır serverda..bitmeden disconnect olmuştur..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 şu anda herkestemi update server hatası veriyor yoksa benim client'mı uçtu?[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
janis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Christoph_Vassel, 30 Ağustos 2005 08:45 tarihinde demiş ki: şu anda herkestemi update server hatası veriyor yoksa benim client'mı uçtu? yeni patch geliyor ..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 eh hoş geliyor :)[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
janis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 beyler xp kaybetme olayı varmı oyunda ?? ayrıca maximum lvl kaç olunuyor en fazla ??
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 maksimum lvl 50 olunuyor sanırım..yani lvl 50 'ye kadar item var en azından.. bide garden , island gibi maplerde haritanın aşağısına düşünce yine levelına göre bir xp kaybı mevcut..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
janis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 birde bu patch 'i otomataik kendisi yüklücekmi, yoksa biz bişeyler yapcakmıyız ?
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 benimde ilk patch'im çok heyecanlıyım :) :P kendisi yükler heralde[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 sen bekle kendi yukluo acılınca toplucana gireriz :=)
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 çok güzel bişeye benziy oyükleyelim bakalım herkes nerde oynuyo ona göre oynayalım hangi server ?[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Herkes farklı serverlarda oynuyor.Bir topluluk yok.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yannız benim oyun projelerimden bitanesinde bunun silahsız kılıçsız sadece dövüş (yumruk, tekme) li hali vardı.Benden özenmişler :) Projelerimden biri daha yaandı ya pff[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru
janis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 açılınca ilk giren server 6 da , private channeldan , paticik channel i açsın, orda buluşalım, kesişelim :) Padishah lvl 12
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yarım saat boyunca kimse mesaj atmadıysa burdan patchin bittiğini ve herkesin oyuna hücum ettiğini rahatlıkla anlayabilirim :P[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru
Öne çıkan mesajlar