Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunz Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başkalarına soruyorsun[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
hehehe az önce 8 kişilik bi oyuna girdim
Adamın biri kalmış oyle saydırıyom saydırıyom ölmüyo.Bi baktım ben ölmüşüm.Harbi uçuyo ping kalabalık serverda.Clan felamda hikaye.Takılacan tek tabanca.Adamın dediği doğru 4 kişilik serverda zor oynuyoz clan maçı nasıl yapacaz.2v2 mi maç yapacaz.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Mesaj tarihi:
valla caponlar yapar onların sorunu yok[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Mesaj tarihi:
Abi şimdi bu kıyılara server kurulsa 10 saat server full olur ve enter tuşuna çivi sıkıştırma taktiği yayınlaşır.Oyunun ortasında disconnect oluncada bir sürü küfür sayarsın.Paralı olsa oynayan olurmu

' Çok az kişi '

çünkü oyun daha yeni yani anca lvl 30+ olanlar para verir oda belki çünkü oyunda daha emeği olan çok az kişi.Beğenip kasarım diyenlerde çıkar.ama şimdi bi server kurulsa 1 yıl beleş olup paralıya geçse millet tıkır tıkır öder fakar şuan için olmas[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Mesaj tarihi:
said:
MysterySpectre, 27 Ağustos 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
gine 2 taramalı char açmıştım fazla lag olmuyo 4 kişilik oyunlarda artık dedim vede azmetmeye başladım 2son 2 savaşta 1. yim sırada 2. savaş ck komik oldu alin size score table in resmi

[spo1=picture][/spo]

Boyle oldu super bişey bu oyun bide oole dagger kılıç fala kullanmadım adam yaparken zıpliyayip kactim o kadar hep taramali ile savaştım super bi score bence :D

toplam death 18
toplam kill 28

nasıl oluyor o iş :)[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Mesaj tarihi:
Oyundan para kazanmanın yolu var.Avrupaya server kursunlar.Ama aylık ücret en fazla 3-4 dolar olsa kimse sesini çıkartmaz.2 sigara parası.Zaten avrupada yaşayanlar için hiç bişey.Sırf sürümden kazansalar hem makinenin parasını çıkartırlar hemde kara geçerler.Ama oyunla daha çoook uraşmaları lazım.Bayaa bir eksiği war çünkü oyunun.Dagger denen saçmalıktan kurtulmaları lazım.Her serverda dagger lıları oyundan atıyolar.Şahsen bende atılmaları için elimden geleni yapıyorum.Sword Fight isimlerine bakın hepsinde No dagger yazıyo.Dagger ları çıkartıp başka item bulmaları lazım.İtem çeşitliliği az.Level kasma olayını düzeltmek lazım.Ben 3-4 levelimi arkın yardımı ile kastım.Eğer oturup kassa idim ikimizde 25-26 olurduk.Bunada bir çare bulmaları lazım.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Mesaj tarihi:
said:
tAKA, 30 Ağustos 2005 04:12 tarihinde demiş ki:
said:
MysterySpectre, 27 Ağustos 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
gine 2 taramalı char açmıştım fazla lag olmuyo 4 kişilik oyunlarda artık dedim vede azmetmeye başladım 2son 2 savaşta 1. yim sırada 2. savaş ck komik oldu alin size score table in resmi

[spo1=picture][/spo]

Boyle oldu super bişey bu oyun bide oole dagger kılıç fala kullanmadım adam yaparken zıpliyayip kactim o kadar hep taramali ile savaştım super bi score bence :D

toplam death 18
toplam kill 28

nasıl oluyor o iş :)

daha önce birisi vardır serverda..bitmeden disconnect olmuştur..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
Mesaj tarihi:
said:
Christoph_Vassel, 30 Ağustos 2005 08:45 tarihinde demiş ki:
şu anda herkestemi update server hatası veriyor yoksa benim client'mı uçtu?

yeni patch geliyor ..
Mesaj tarihi:
Yannız benim oyun projelerimden bitanesinde bunun silahsız kılıçsız sadece dövüş (yumruk, tekme) li hali vardı.Benden özenmişler :) Projelerimden biri daha yaandı ya pff[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru
Mesaj tarihi:
yarım saat boyunca kimse mesaj atmadıysa burdan patchin bittiğini ve herkesin oyuna hücum ettiğini rahatlıkla anlayabilirim :P[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru
  • Yeni Oluştur...