Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Level 17 oldum valla acımıyorum pek level farketmiyor. Sword ile bayıltıcı attağı yapın 2 el shotgun sıkın ölüyor zaten.Dagger suX[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Masteis, 27 Ağustos 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Level 17 oldum valla acımıyorum pek level farketmiyor. Sword ile bayıltıcı attağı yapın 2 el shotgun sıkın ölüyor zaten.Dagger suX Aynen Dagger oyundan soğuttu resmen beni. Eğlencenin içine ediyor. Sword Fight yaparkenm onu kullanıyorlar sinirim bozuldu :D[signature][hline]Lütfen PM kullanın rahatsız etmeyin milleti kişisel sorunlarla. Cevap nasılsa gelir.
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Dagger nedir kullanmak şunu anlatır : " abi ben oyunu ancak böyle oynayabiliyorum , adamı dar alana çekip yatırıp tararım başka taktik bilmem ancak böyle oynayabiliyorum. " yani gunz oynama Kabiliyeti = 0[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 gine 2 taramalı char açmıştım fazla lag olmuyo 4 kişilik oyunlarda artık dedim vede azmetmeye başladım 2son 2 savaşta 1. yim sırada 2. savaş ck komik oldu alin size score table in resmi Boyle oldu super bişey bu oyun bide oole dagger kılıç fala kullanmadım adam yaparken zıpliyayip kactim o kadar hep taramali ile savaştım super bi score bence :D[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )[Bu mesaj MysterySpectre tarafından 27 Ağustos 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 efuhaeuhf tek vuruşta ölen level 1 lere reskill çakmış :D zaten 22 kill ile anca 1200xp almış ben 3 killde alıyorum onu[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 lvl 1 deme ondan once 2 tane lvl 5 adam geldi onlarida kestim lol bide senin lvlin yuksek hem kasitirmiyonda onun icin laf etme :D[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ahaha ben şuan lvl 21 kesiyorum nedense :) lvl 4 iken lvl 14 olan kişilerin server'a giriyordum. öğrenecen yavaş yavaş[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 iyice atmaya başladın desem yalan olmaz sanırım :D ya kastırsan bişiymi olcak halla halla -.-
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 level atlayınca sılahmı kazanıoruz noluo tam aanlamadım bu arada oyunu oynarken surekllı pc res atıo hasta olucam ya[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 CILDIRIYORUm yeter 150 kez res attı oyuna gırıyorum 10 dk sora res atıo makıne ya[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 4 kişilik serverlara gir aksi taktirde benimde internetim kopuyo. Birde gündüzleri acaip kalabalık oluyo.Akşam vakitleri oynamak lazım.Çok zevkli ya level 16 oldum.Clan kuracaz arkadaşlarla.Tüm zırhlar yüzükler felam aldım.Şimdi level 20 ye para ksıyom 5000 bounty oldu.Silah zırh ne varsa döşicem level 20 de. Bu arada oyunun en zevkli kısmı kılıç savaşları.Çünkü çok zor ölüyom kılıç savaşlarında ve level 25 lerle felam kapışıyom.İyi exper geliyo.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 cıdden pıng cok kotu ya dayanılmaz derece bolum kurduk adamları vuramıoyrum dıbımde anlamadım ya[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 suan giremiorum ya siz ? update var dior kapalı dior sizdedemi böle
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 nası gecicek bu lag ya 512adsl var nası lago lur ki
janis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Quardon, 29 Ağustos 2005 12:50 tarihinde demiş ki: nası gecicek bu lag ya 512adsl var nası lago lur ki adı 512 olduğu için, keşke %50 sini kullanabilsen..
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 arkadastaki 256 takır takır gidipo
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bağlandığınız server'a bağlı birde o. Bendede 256k var ve normal 4kişiliklerde 150-250 arası ping ile oynuyorum deşeyrum adamlarıo[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ya benim ping niye her zaman 0 gözüküyor.Taba basarak görmüyormusunuz ping lerinizi.Ben bakıyorum bende mi bir gariplik var diye.Devamlı 0 ?[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Kendi ping'ini göremiyorsun[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Masteis, 29 Ağustos 2005 17:36 tarihinde demiş ki: bağlandığınız server'a bağlı birde o. Bendede 256k var ve normal 4kişiliklerde 150-250 arası ping ile oynuyorum deşeyrum adamlarıo Sen Nasıl görüyosun ?[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 başkalarına soruyorum[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
janis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bu oyun hic bizim telekoma göre değil. 250+ ping le fps oynanmaz. 4 kişilik serverlarda zor xp alinir. adamlar 16 kişide oynuyor , havaya ateş etsen birine denk gelir , xp alırsın.. kaldıki bazı arkadaşlar clan kuralım, klana katılın vs diyor. nasıl maç yapcan 5 vs 5 ?? bu tur oyunlardan bi 7-8 sene uzak duralım biz, belki telekom satılır , düzelir ... [Bu mesaj janis tarafından 29 Ağustos 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Alakası yok,cimri caponlar 6 tane server makinasını japonya'ya kurarsa tabi ping olur.2-3 tanesini avrupa taraflarına koysalar geberirler zaten.Sen oyuna girerken japonya'ya bağlanıyorsun biliyorsun dimi ? Ping at bakayım caponyaya bakalım cevap kac sn sonra gelcek ama avrupada olsa 16 kişilik serverlarda en fazla 120 ping ile oynarsın[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 caponyada oturan kişiler en fazla 15-30 ping arası ile oynuyor[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kendi ping'imizi nasıl görebiliyoruz? [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 29 Ağustos 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar